آشنایی اینترنتی و اختلاف سنی سه سال (دختر بزرگتر)
سلام به همگي و به مديران تالار همدردي كه واقعا همدردي خوبي رو با جوانان داشتند.
از كجا شروع كنم مدت حدود يك سال پيش با خانومي از طريق وب آشنا شدم ايشون 23 ساله و من هم 20 ساله هستم.راستش اوايل رابطه مون اصلا به موضوعي به اسم ازدواج و يا اين افكار نبودم.نه اينكه افكار سوء اي داشته باشم اما يك ارتباط عادي را براي خود در نظر گرفته بودم بدون هيچ گونه حرف و فكري در موارد غير و ازدواج!!!
كم كم و به مرور زمان من به ايشون وابستگي شديدي پيدا كردم و اگر يك روز با هم صحبت نمي كرديم حالم در اون روز به طرز فجيعي افتضاح بود.ايشون البته يك مشكل جدي تو زندگيشون داشتند اون هم يك رابطه نافرجام و شكست خورده بود كه تمامي تجربيات اون رابطه براي من واقعا شراطم رو سخت كرده.بعداز مدتي آشنايي و اينكه من ديگه واقعا به ايشون عشق مي ورزيدم اولين پيشنهاد ازدواجم رو به ايشون دادم كه مخالفت شديدي با اين موضوع كردند و علت اون رو فقط فاصله سني دونستن. البته من و ايشون از خيلي جهات نظير خلقيات,روحيات,رفتار,خانواد و... شباهت بي نظيري با هم داريم.ايشون هم به اين موضوع واقف هستن و چندين مورد به من اين رو گفتن.البته من از لحاظ عاطفي و ... براي ايشون كم نذاشتم و شايد هم زياده روي كرده باشم (به گفته خودشون).الان كه دارم اين پست رو مي نويسم از عشق اين خانم لبريزم و اصلا يك لحظه ام زندگي رو بدون ايشون نمي بينم.ضمنا لازم كه بگم ايشون ساكن تهران نيستن و به همين دليل و دلايل ديگه رابطه فيس تو فيس و ملاقات هاي ما در حد صفره.يه بخش ديگه ام كه لازم بگم اينه كه ايشون سال آخر كارشناسي ان من هم سال دوم نرم افزار.راستي يه موضع ديگه ام هست اونم اينه كه من با خيلي از عوامل ديگه ام سعي كردم به ايشون يرسم و نظرشون رو جلب كنم مثل شخص سوم از دوستان ايشون و به خواسته ي من,خسته ام ديگه هيچ راهي برام نمونده نمي دونم چطوري بهش ثابت كنم كه عاشقشم.
مشكلي كه ايشون از من گرفتن اينه كه چون سنم كم تر از ايشون و قادر به اداره زندگي نيستم.اما لازم كه بگم خداروشكر من شرايطم از هر نظر اوكيه و فقط تنها چيزي كه مشكل ايجاد ميكنه تحصيلاتمه.تو رو خدا جوابمو كامل بديد اين تنها تير آخرمه.وضعيتم خيلي بحرانيه خيلي.
RE: چرا؟؟؟؟؟؟ كسي دليلشو ميدونه؟
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
در رابطه با مشکل شما تاپیک زیاد داشتیم.
می توانید در همین انجمن تفاوت سنی و یا ارتباط دختر و پسر تاپیک های مشابه رو مرور کنید.
همینطور این مقالات رو مطالعه کنید:
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=489
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=146
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=148
و تاپیک های مشابه مثل این تاپیک ها:
http://www.hamdardi.net/thread-17023-post-157540.html#pid157540
http://www.hamdardi.net/thread-12072.html
http://www.hamdardi.net/thread-18994.html
لطفاً بعد از مطالعه ی مقالات و تاپیک ها، اگر باز هم سوال داشتید، بپرسید.
موفق باشید.
دوست من این مورد اولین تجربه دوستیتون بوده؟
گفتید وابستگی شما به اون شدیده،ایشون نسبت به شما چطور؟
چه برنامه ای برای اینده دارید؟
ایشون فقط اختلاف سنیتونو مانع میدونن؟
در مورد بقیه معیارهاتون چطور،ایا به نظرتون با هم ملاکها و ارزشهای مشترک دارید؟
ببينين مورد من خيلي كليه يعني اينكه يه موضوع خاصي رو نداره.خير اولين تجربه دوستيم نبوده موارد زيادي رو تجربه كردم هم شكست همم.... .اما ميتونم بگم كه در واقع اولين تجربه عشقي محسوب ميشه اگر براي خودتون يه سري معيارها و اصولي رو داشته باشين و همسر آينده تون هم با اون موارد بسنجين و خب مسلما شخصي رو هم با اين موارد بيابيد و شراطتتون هم مصل من باشه حالتون بهتر از اين هم نيست.
تقريبا اون هم به من وابسته است,نه به اندازه من (شايد من خيلي احساساتي ام يا شايد -بيش از حد دارم ابراز علاقه افراطي مي كنم.)
آينده رو خب بايد بگم در كنار ايشون مي بينم.(در حال حاضر) اما قبلا به اين منوال نبود من اصلا به فكر ازدواج نبودم تا اينكه ايده آل زندگيمو پيدا كردم.قبلا سعي داشتم براي تحصيل به خارج ايران بروم اقدام هم كردم به دلايلي منصرف شدم اما دليلش ايشون نبود.قصدم هم اينه كه پس از ازدواج براي ادامه تحصيل و زندگي عمليش كنم تصميم رو.
بله و اينه كه بخاطر اون موردي كه عرض كردم يعني نداشتن شرايط ازدواج از هر لحاظ.اما من از بچگي تو جامعه ام و تقريبا با هر آدمي رفت و امد داشتم و تو سن پايين به پختگي رسيدم.من هيچ مشكلي ندارم هيچ چيز هم كم ندارم.
ببنيد من و ايشون با هم به طرز فوق العاده اي شبيه هستيم حتي از لحاظ فكر گاهي وقته من به شوخي به ايشون مي گم كه شايد ما دوقلو باشيم(تا اين حد.)به غير از اون مشكلي كه عرض كردم يعني اختلاف سني و البته بد گماني و ضن ايشون نسبت به آقايون براي انتخاب همسر كار من به شدت سخت كرده.من از ايشون نمي تونم بگذرم خيلي خيلي عاشقشونم.
از دوستاني كه تجربه اي مثل شرايط من رو دارن خواهش ميكنم من از تجربشون بهره مند كنن.چون واقعا به بن بست رسيدم.
وقتی رابطه فیس تو فیس و حضوری شما در حد صفره پس چه جوری فهمیدین انقد بهش شبیهین و زن ایده التونه؟فقط ازطریق چت یا تلفنی؟
ضمنا همونطور که گفتین شدیدا بهش وابسته این و این وابستگی جلوی دید انسان رو میگیره و مانع ازدرک حقایق میشه
سن شما برای ازدواج پایینه
اختلاف سنی میتونه براتون مشکلاتی بوجود بیاره
اطلاعات شما ازش فقط در حد گفته های خودشه و شما عملا شناختی از خودش،خونوادش،سبک زندگیش،فرهنگ و...ندارید
ببنید شما بیست سالتونه،خب ؟ یه پسر دراین سن در اوج هیجان قرار داره،امروز تصمیمی میگیره،یه مدت بعد (مثلا یک سال) به اون تصمیم خودش میخنده (ازین نظر که با خودش میگه،چه فکرایی میکردما)
حتی تاسن 24- 25 وضع به همین منوال هست- معمولا تصمیمات(مخصوصا در مورد ازدواج) هیجانی صورت میگیره وکارشناسان ازدواج این سن رو شروع دوره ازدواج میدونن-24 سال به بالا
:305:این قواعد کلی هست،من نمیگم حتما در مورد شما صدق میکنه ؛فقط جهت یاداوری گفتم
ولی 10% احتمال بدید که سه چهار سال دیگه،معیارهاتون،تفکراتتون عوض شد؛وشما ازدواج کردید،اون موقع راه برگشتی هست یا الان ؟
اگه در اون زمان باشید و به فکر راه چاره بیفتید بهتره یا الان که بیشتر و منطقی تر در مورد تصمیمتون فکر کنید؟
RE: آشنایی اینترنتی و اختلاف سنی سه سال (دختر بزرگتر)
از نظر سنی شبیه هم هستیم و یک تاپیک دیگه من هم زدم و من هم از دختری خوشم اومده که 3 سال ازم بزرگتره !
مثل شما نیستم که بگم اگه اون نباشه نمی تونم و..... ولی به شدت دوسش دارم ! نه اینکه از حرفای عاشقانه اش و.... نه چون اونی هست که من میخوام یعنی یک دختر نجیب و طبق معیارهام !
مسئله دیگه مسئله جسمی بوده که این دختر خانمی که بنده ازش حرف میزنم اولا کوتاه تر از منه و ثانیا قیافه هامون اصلا حرف از سنمون نمیزنه !
این رو از روی عکس ، فیلم و.... نمیشه فهمید به خدا نمیشه من حضورا به این نتیجه رسیدم از لحاظ جسمی هم به مشکل نمی خوریم . با وجود عکسی که ازش داشتم و.... همه اینها ولی از من بپذیرید که یکبار فیس تو فیس نشید باهاش و همون جا تصمیم نگیرید مطمئن باشید به مشکل بر میخورید.
نکته دیگه خانواده شماست . آیا قبول می کنن؟
من با مادرم صحبت کردم و مخالفت کرد منها مخالفتش دلی نبود نگرانی به خاطر من بود که فردا رو دختر پیر میشه و تو جونی و... از این حرفا و فقط دلسوزی و نه پافشاری شدید یعنی اگر جوری گفت که اگر من قبول کنم اون مشکلی نداره و دختر رو هم میشناسه ولی شما یک مشکل بسیار بسیار بزرگ دارید به نام ارتباط اینترنتی
جامعه ما هنوز بسترهای مناسبی برای این نوع روابط نداره و خود این کفه منفی قضیه رو سنگین می کنه.
شما حرف از اوکی بودن شرایط میزنید آیا پولی که دارید از در آمد دسترنج خودتون هست یا جیب ابوی؟
در بین دوستانتون شما رو چطور میشناسند؟ آدمی که مثل یه آدم 20 ساله رفتار می کنه ؟
ببخشید طولانی شد چون حس کردم شما خیلی آتیشتون تنده لازم دونستم پست بزنم
سلام دوست عزیز من نمیخوام نصیحت کنم یا چیزی شبیه به این :اما میخواستم بهتون بگم تو یه رابطه دوست داشتن متقابل شرطه و اینکه به طرف مقابلتون حق انتخاب و دوست داشتن بدید . شما وقتی هرگز همدیگرو ندیدید نمیتونی به صراحت بگی که واقعا دوسش داری من اینو تجربه کردم اما وقتی همدیگرو دیدیم اصلا ان چیزی نبود که فکر میکردیم خانواده هم قبول نکردن .لطفا سعی کن درست تصمیم بگیرید و یا اینکه سعی کنید یه بار هم که شده همدیگرو ببینید به این همه عذابی که میکشید می ارزه . و اگه ایشون همون طوری که خودشون گفتن برایازدواج راضی نیستن ارتباطشو با شما قطع میکرد . لطفا خیلی احساسی برخورد نکن موفق باشی
بر طبق تحقیقات روانشناسان امریکایی اختلاف سن بیشتر پسر تا 15 سال مشکلی رو ایجاد نمی کنه .. به این علایم در خود و در او توجه کنید درون گرایی و برون گرایی... سطح پرخاشگری.. مسئولیت پذیری .. انعطاف پذیری .. سلطه طلبی . عدم ابتلا به اختلالات روانی مثل وسواسی و پارانوئید بودن و غیره... سطح انتظارات علاقه مندی ها و اهداف..برای کسب این اطلاعات می تونید به کتاب شناخت و انتخاب در خواستگاری از انتشارات بعثت مراجعه کنید .
.. همچنین سن پیری خانم ها 10 سال زودتر اقایون اغاز میشه. و میل جنسی خانم ها محدوده ولی اقایون تا لحظه اخر عمر توان جنسی دارن. لذا باید اختلاف سنی اقایون و خانم ها زیاد باشه تا هر دو زندگی جنسی خوبی رو تجربه کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد