با او چه برخورد و رفتاری داشته باشم؟
سلام
یه مشکل برام پیش اومده.
رابطه ای رو قبلا بطور کامل cut کرده بودم،اما طرف رابطه دست بردار نبوده و نیست.الان که متوجه شده من حاضر به برگشت نیستم سعی کرده با تحت فشار قرار دادن من ازطریق در جریان گذاشتن پدرم ازموضوعی (نپرسید چه موضوعی) مرا راضی کند.البته نمیتونه اون موضوع رو به پدرم ثابت کنه ولی اخلاق پدرم جوریه که نیازی به اثبات نیست در دم مرا میکشد:302:
ضمنا مطمئنا خودم اگه این اتفاق بیفته جوری حالم بد میشه که ...
هرچند که افراد زیادی بهم گفتن تو این قضیه بهم کمک و ازم پشتیبانی میکنن اما من هنوز میترسم.
مرتب زنگ میزنه و اس ام اس میده من اصلا جواب نمیدادم اما خیلییییییییییی عصبانی شد و تصمیم گرفتم اروم باهاش حرف بزنم و یه جوری دست به سرش کنم اما ول کن نیست.ضمنا میترسم اس ام اس یا صدای منو ضبط کنه به عنوان مدرک ....اصلا به اس ام اس هم راضی نیست
باید الان چیکار کنم؟:302:
RE: با او چه برخورد و رفتاری داشته باشم؟
بهار خانم سلام
من كه دقيقا نفهميدم چي شد!!!قضيه جناييه سياسيه ناموسيه چيه ؟؟؟؟؟:163:
گفته يودي نپرسيد چه موضوعي ولي شرمنده كه ميخوام برام توضيح بدي
خانم اينجا هيشكي تو رو نميشناسه پس راحت باش حيفه تو محيط مجازي راحت نباشي تو اين دنياي حقيقي كه نميشه حرف زد حداقل اينجا خودمون خالي كنيم
به هر حال اگه دوست داري بيشتر توضيح بده ما در خدمتيم:72:
گل دختر از ما خجالت نکش!
راحت باش.
اینجا هیچ کس قابل شناسایی نیست.:82:
اااااااااا!
اصلا ضعف نشون نده جلوش ،بهش نگو از این می ترسی که اون چیزی به پدرت بگه
به احتمال زیاد حرفش تهدید هست و عملیش نمی کنه و فقط می خواد به این طریق تو رو وادار کنه باهاش حرف بزنی....
اصلا مگه با پدرت در ارتباط هستش؟که بهش چیزی بگه!
می تونی خودت قبل از اینکه اون چیزی بگه با مادرت صحبت کنی و بگی این مزاحمت میشه و تهدیدت میکنه...
به اون هم بگو من خودم با خانوادم صحبت کردم و اگر بازم مزاحم من بشی با پدرم طرفی:97:
بگو تو با تحت فشار قرار دادن من می خوای این رابطه دوباره شکل بگیره ،آخه چه ارزشی برات داره وقتی می دونی من از روی میل باطنیم با تو نیستم و از ترسمه!!
بگو واقعا چنین رابطه ای تورو راضی می کنه ؟
نه نمیتونم بگم.
اما یه توضیحات دیگه میدم شاید کمک کنه.جریان من و این ادم هم ازدواجی بود و هم یه جورایی دوستی،منظورم اینه که با خونواده رسما خواستگاری اومده بودن و هم ما بیرون با هم بودیم اما خونواده هامون از این موضوع کامل مطلع نبودن.
بعد من دو دو تا چهار تا کردم دیدم جوابم بهش منفیه و جواب رد دادم.(تعهدی واسه جواب مثبت بهش نداده بودم)
این مال چند ماه پیشه اما از اون موقع اصلا دست بردار نبود.(البته فکر کنم الان یا نامزد داره یا میخواد نامزد کنه.نمیدونم.گاهی میگه تو منو بدبخت کردی که با فلانی نامزد کردم یا بکنم.خداییش حرف به این چرتی تا حالا شنیده بودین؟خوب نامزد نکن.به من چه!!!)
یه بار که خیلی عصبانی شده بود ازطریق یکی از دوستام پیغام داده بود که اون جریان رو به پدرم میگه.
حدود یه هفته بعد با خودم حرف زد و گفت از روی عصبانیت به دوستم همچین چیزی گفته و به هیچ عنوان این کارو نمیکنه.
اما باز ول کن نیست.دور و بریاش هی بهم میگن حواستو جمع کن.ازش اتو جمع کن.چه اتویی؟!!و میگن کینتو به دل گرفته:302:
اس ام اسایی که تو این مدت بهم داده رو نگه داشتم اما نمیدونم به چه دردم میخوره؟گفتم اگه نامزد باشه شاید به دردم بخورن.
و بهم میگن باهاش اصلا صحبت نکن که مبادا صداتو ضبط کنه.بخدا یه اس ام اس که میدم ده بار میخونم مبادا چیز خاصی توش نوشته باشم.همش اره و نه مینویسم.اونم حسابی شاکی شده
شاید با خودش میگه حالا که نشد بذار حالشو بگیرم
این جوری بگم که بابام همین که بفهمه من الان یه اس ام اس اره یا نه هم دادم حسابی شاکی میشه چون بهم گفته بود دیگه اصلا باهاش در تماس نباشم.چه برسه به اینکه اون جریانو بهش بگه
راستی اخلاقشو میشناسم خیلی خوبه اما اگه بزنه به سرش یه کاری میکنه خودش و بقیه کلهم نابود بشن.از همین میترسم.
نازنین.به روی خودم اصلا نمیارم که میترسم بر عکس مقابلش خیلی محکمم.ببخشید به مامانم چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟بگم واسه چی منو تهدید میکنه؟؟؟؟؟نکنه میخوای رسما منو بکش؟؟؟؟اگه این جوره ترجیح میدم خودم بمیرم.
به نظر من باهاش قطع كامل ارتباط كن همونطور كه پدرتون گفتن و شما گوش نكردين.البته جلو ضررو هر وقت بگيري منفعته
نه تماس تلفني نه مسح نه پيغام پسغام...:324:
بهار جونم به نظر منم تمام این حرفاش یک چرت و پرت محضه و اون جرأت همچین کاری رو نخواهد داشت. ولی اون حرفایی که نازنین 1 عزیز گفتن رو بهش بگو فقط نگو به هیچ عنوان از این کارات ترسیدم و هول شدم. مطمئن مطمئن باش هیچ غلطی نمی تونه بکنه و کامل هم رابطتت رو باهاش قطع کن. اما به نظرم به مامانت در حد کم بگو که مثلاً هی اصرار به برقراری ارتباط دوباره می کنه و میگه اگر نیای یه کاری می کنم که مجبور بشی بیای لازم نیست به مامانت سیر تا پیازم بگی در حدی که بگی هی مزاحمم میشه کافیه.
گلنوش من قطع رابطه کامل کردم.فقط امروزظهر که دیگه حسابی عصبانی شده بود بهش گفتم چیکار داره؟و هر چی گفت گفتم نه.دیگه هم جوابشو ندادم ولی باز داره زنگ میزنه و اس میده.اونم خودش به دوستم زنگ زده بود.فقط همون دفعه باش حرف زدم که گفت از روعصبانیت اینو گفته.دیگه هم اصلا جوابشو نمیدم.فقط اون زنگ میزنه یا اس میده.تا امروزظهر.وقتی میگم بهم گفت منظورم این نیست باهاش حرف زدم ،منظورم اینه که اس ام اس داده.پس فقط اون یه بار حرف زدم و دیگه نه باش حرف زدم نه حرف خواهم زد.اون بارم گفتم هر کار میخواد بکنه و هر چی میخواد بگه.اما خودش در جریان اخلاق مامان بابام هست واسه همین داره سو استفاده میکنه.
ch جان.نه،مگه دیوونم بگم ترسیدم که بیشتر سواستفاده کنه.اما اگه بگه چی؟؟؟؟؟من یه اپسیلون هم نمیتونم به مامانم بگم.فقط کافیه بفهمه اون زنگ میزنه(اصلا نفهمه چی میگه) فقط بدونه زنگ میزنه شر به پا میکنه.شما نمیشناسیدشون.حالا اگه بهش گیر دادن چرا دست ازسر دختر ما برنمیداری و اون دهنش بازشد و گفت....چیکار کنم؟
یعنی اصلا جواب ندم یا دست به سرش کنم؟مثلا از چند تا اس ام اس یکیشو سربالا جواب بدم؟
اصلا جواب ندم لج نمیکنه؟اخه یه هفته بود مدام زنگ و اس ام اس ولی من اصلا جواب ندادم تا امروزظهر که قاطی کرد.من فقط پرسیدم چیکار داره؟بعد اروم شد و افتاد به التماس خواهش.ولی باز جواب ندادم.
من فقط میترسم لج کنه
اگه به احتمال یک میلیونیوم درصد بگه فاتحه من خوندس،اونم با مامان بابایی که من دارم
یعنی اصلا جواب ندم یا دست به سرش کنم؟مثلا از چند تا اس ام اس یکیشو سربالا جواب بدم؟
آره عزیزم همینکارو بکن. اینقدر بی تفاوت و بی خیال باش که خودش نا امید بشه و ول کنه.تا حد امکان جواب هیچکدوم از اس هاش رو نده. می تونم بپرسم چه مشکلی داشت که پدر و مادرت اینهمه مخالفت می کردن؟
من فکر کنم راجع به مادرت اشتباه فکر می کنی، منم همیشه راجع به مامان خودم اینطوری فکر میکردم اما بارها بهم ثابت شد که اشتباه بوده. چون مادرت خودشم جوون بوده و تورو کاملاً درک می کنه.
اگر باز تهدید کرد بگو مطمئن باش اول از همه جون خودت به خطر میفته، اگر بابام چیزی بفهمه اول به حساب تو میرسه! من باهاشون جوری صحبت کردم که هیچ کدوم از حرفای تورو باور نمی کنن.
هر چی هم سعی کنی با ملایمت باهاش حرف بزنی اون فکر می کنه از این طریق داره موفق میشه و به کارش ادامه میده و با جواب دادنهات یعنی می ترسی اگر اقدامی بکنه.ایشاا... به خیر می گذره عزیزم:43:
گوشیت رو خاموش کن! یا شمارش رو بلاک کن که دیگه نتونه باهات تماس بگیره!
هر چی بگه، پای خودشم گیره! پدر و مادرتون قبل از این که شما رو بکشن، می رن سراغ اون! این رو مطمئن باش!
نکته ی دیگه این که درست یه اشتباهی کردین و حالا هم پشیمانید، اما اگه پدر و مادر از پشیمانی شما مطلع شوند، زیاد شماتتون نمی کنن! تازه، شماتت پدر و مادر ،خیلی خیلی بهتره از تن دادن به خواسته های این آقا!
هیچ وقت تو زندگی به کسی باج نده! چون آخرش کاره خودش رو می کنه!
مرگ یه بار، شیون یه بار!