پیامهای عشقولانه برای همسرم
دوستان هدف ازایجاداین تایپیک گفتن پیامهای عاشقانه است که خیلیاتون توتایپیک جزئی ترین وکم هزینه ترین کارهائی که باعث بهبود روابط من وهمسرم میشه فقط بهش اشاره کردید.
من خواستم درصورت امکان پیامهایی زیبایی که خودتون ابتکاربه خرج دادیدیاازجائی شنیدیدروتواین تایپیک نشردهیدتادوستان متاهل هم ازانهابرای ابرازعشق به همسرانشان استفاده کنند.
باتشکرازارسالهای زیبای شماعزیزان:72:
RE: پیامهای عشقولانه برای همسرم
توجواب تمام پرسشهای من از عشق هستی.
دوستت دارم عشق من:43:
این پیام برای بعد از وقتی بود که شوهرم بهم زنگیده بود که خیلی خسته ام و کلافه ام!
"عسلم، نبینم ناراحت باشی! حالا بخاطر گلت یه ذره بخند، تو رو خدا یه ذره بخند!!!
قربونه خنده ات برم من!"
این پیام واسه وقتی بود که شوهرم بهم زنگ زد که امروز سر کارشون، پسر خاله ام رو که روش حسابی حساسه (بخاطر اینکه ایشون خواستگار بنده بوده!:311:) دیده!
" عسلم تو رو با همه ی دنیا هم عوض نمی کنم؛ تو چطور؟"
که بهم جواب داده" من تو رو با هزار تا دنیا! _عوض نمی کنم_"
این پیام برای وقتی بود که یه چند دقیقه قبلش باهام حرف زده بود و البته چند روز قبلش که یه درخواستی ازش داشتم.
"روحیه دادنهات آرومم میکنه، هر چی بیشتر باهام حرف میزنی احساسم نسبت بهت بیشتر میشه، ممنونم که تصمیم گرفتی این چند روز بیشتر هوامو داشته باشی!"
و این هم همین جوری!
" همیشه دوست داشتم، اما این روزها اونقدر با شخصیت و با اخلاق شدی که نمی دونم چه جوری بگم دوست دارم! عشق من!"
اینگونه مرا نگاه نکن ، فکر کرده ای که از نگاهت خسته میشوم?! ،
نه عزیزم بیشتر از اینکه هستم عاشقت میشوم
پس آنقدر نگاهم کن ، تا دیوانه شوم ،
باز هم نگاهم کن تا از حال بروم و فدای عشقت شوم.:46:
حالا تو هستی و آسمانی پر ستاره
قلبم مثل گذشته تنها نیست ، نفس گرفته است دوباره
حالا تو هستی و دل پر از احساس من
تو در آن طوفان پر از درد شدی یک قایق نجات برای من:72:
:72:تو شکوفه ای در کویر دلم هستی
تنها یار و همدم و زندگی ام هستی،
چه بخواهی ، چه نخواهی تا ابد در قلب من هستی.
تو برایم بهترین هستی ، دنیا را نمیخواهم ، تو زندگی من هستی:72:
تو هديه الهی از خداوندی برای سينه پر دردمن،
عطر وجودت را برای شفا می بويم .............!
ای شلغم :311:
......................................
روی برگ نوشتم دوستت دارم ولی تو
خوردیش بزغاله!
.....................................
تو یک آدم ، مهربون، با کلاس، با پرستیژ، مرتب، فهمیده، با شعور، جذاب، خوش تیپ، خوشگل، خوش زبون، خوش قیافه، با مرامو با فرهنگی مثل من دیده بودی؟!
....................................
تو مثل خورشید هستی. می دونی چرا؟ چون با همون نگا اولت می شد فهمید که از پشت کوه اومدی!
:104::227::104::227::104::227:
ایستاده بودم منتظر، به امید دستی که پنجره ام را به روی روشنایی بازکند وتو آن را گشودی وبا سخاوت خورشید
ورحمت باران،دانه ام را ازکویرتنهایی بیرون آوردی ودردشت عشق رویاندی. من با دستهای تو بارور شدم ورشد کردم
ودوست داشتن را آموختم.تو مرابه انتهای دشت بردی،در آنجا اقاقی هایی را دیدیم که نور می پاشیدند و از دیار شب
گذر می کردند.تویک اقاقی به دستم دادی وراهم را روشن نمودی وپنجره ام را که بسته بودبه روی نور گشودی،به سوی
دریچه روشنایی.پس تو باسخاوت خودباران رحمت برمن باراندی وبه سوی عشق کشاندی.عشقی که سرچشمه از
احساست می گرفت.اینک ما ایستاده ایم... من وتو...تا بازکنیم پنجره بسته را به روی طالبان نور.
به رویمان دریچه ای است که به دست روشنایی گشوده می شود...
تاحالا یه هندونه دیدی از پشت وانت بیوفته؟
همونجوری تیکه پارتم.
دربودنت به نبودت ودرنبودت به بودنت فکرمیکنم... ... ...ای تمام بودونبودم