سلام 0من میخواستم بدونم چه طوری میشه حرفهای جنس مخالفت رو درمورد احساساتش قبل از ازدواج باور کرد ؟
ایا اصلا"باید باور کنیم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام 0من میخواستم بدونم چه طوری میشه حرفهای جنس مخالفت رو درمورد احساساتش قبل از ازدواج باور کرد ؟
ایا اصلا"باید باور کنیم ؟
سلام. برام یه سوال مطرح شد .چرا جنس مخالف ؟چرا نگیم انسانی که قصد زدواج داره؟چند سالته که با باورهای دوره نوجوانی در این مورد حرف میزنی؟!
وقتی میگم قبل از ازدواج معلوم که قصد وهدف از این رابطه ازدواج .چه لزومی داره که حتما" تاکید کنم (انسانی که قصد ازدواج داره)
سلام asalak
به کلبه همدردی ، کلبه خودت خوش آمدی.
اصلا، طرح چنین سئوالی مبحث انتخاب و ازدواج را به بیراهه می کشاند.
چون وجود حس محبت یا عدم آن، هیچ نقشی در ازدواج به خودی خود و بدون معیارهای دیگر ندارد.
چون در صورت عدم معیارهای دیگر، حتی اگر چنین حسی باشد به زودی حتی به نفرت تبدیل میشود( شما اگر گشتی در این تالار بزنید، نمونه های آن متاسفانه کم نیستند) ، از آنطرف اگر حتی این حس در بدو امر، به خاطر عدم شناسی قوی نباشد، به مرور طی زندگی اگر سایر معیارهای ازدواج منطقی و صحیح انتخاب شده باشند، چنین محبتی را شعله ور می گرداند.
آنچه که شما باید براتون سئوال باشه و متمرکز بر آن باشید، فرایند منطقی انتخاب بدور از سوگیریهای احساسی هست.
همین مقدار که فرد به دلتون بنشنیه کافی هست که سایر معیارها را بررسی کنید. و زیادی انرژی خود را روی این مسئله مصرف نکنید.
سلام
داشتن و نداشتن علاقه فردي قبل از ازدواج نبايد معياري براي انتخاب باشد. چه بسا افرادي كه به هم علاقه دارند ولي هيچ سنخيتي از هيچ جنبه با هم ندارند و حاصل آن ازدواج ناموفق خواهد بود. خود من به شخصه به عنوان فردي كه علاقه قبل از ازدواج را به عنوان معيار وملاك قبل از ازدواج قرار داده ام اعتراف مي كنم دست به كاري زده ام كه خطر هر دو نفرمان را تهديد مي كند و براي ازدواج بسياري از مسائل بايد پايمال شود. بهتر است مورد علاقه تأثيري در انتخاب و ايده الها براي ازدواج قرار نگيرد.
سلام به مدیر همدردی عزیز و دانه جان دوست خوب خودم.
ازتون ممنونم که منو راهنمایی کردین.امیدوارم همیشه سلامت باشید .