-
+اختلاف بین زن و شوهر
باسلام.من و شوهرم یکسال و چند ماه است که ازدواج کرده ایم.شوهرم بعد از چندماه گذشته از ازدواج شروع به چت کردن کرد.که گاهی تا صبح ادامه پیدا می کرد.تا اینکه بعد از مدتی متوجه شدم که تلفنی و پنهانی با یکی صحبت میکنه بعدش هم که اس ام اسها شروع شد و اینکه موبایلش رو از من پنهان میکرد.وقتی موضوع رو بهش گفتم بعد از چند بار انکار اقرار کرد که با یه دختر که نمیشناسه تلفنی صحبت میکنه. و بعد هم گفت این موضوع یک چیز عادیه و مهم نیست که یک مرد با یک زن غریبه صحبت کنه .خلاصه بعد از چند بار دعوا کردن به من گفت دیگه بهش جواب نمیدم ولی من مطمئن نیستم و این موضوع داره هر لحظه منو داغونتر میکنه.به من بگید چیکار کنم.
-
RE: اختلاف بین زن و شوهر
سلام عزیزم
من یه سوال دارم و اون اینه که چرا همون موقع که تا صبح چت می کرد باهاش برخورد نکردی؟
-
سلام
سعي كن زياد بهش حساسيت نشون ندي و اگر مورد خاصي را ديدي، خيلي جدي بگويي ه اين كارش به ضرر زندگي مشتركش خواهد بود و عواقب كار را به او گوشزد كن. البته صحبت ، نه جنگ و دعوا.
بعد او را به حال خود بگذار تا به خودش بيايد. ان شااله درست خواهد شد.
-
سلام منم تقریبا مشابه همین موردو دارم و درکت می کنم از اینکه می گی داغونم چون هیچ اعتمادی به شوهرم ندارم و این بی اعتمادی من روی زندگیمونم سایه انداخته به طوری که اگر بهم بگه من فلان جا هستم می گم لابد پیش اونه و موندم چه کنم
-
سلام
در ابتدا چت كردن و sms براي سرگرمي و پركردن وقت بيكاري است ولي همينها شوخي شوخي آفت زندگي مي شود و موجب بي اعتماد ي طرف مقابل.
خوبه كه آنقدر اعتماد بنفس داشته باشيم كه از اول وارد اين بازيها نشويم .
فعلاً كه ظاهراً اين ارتباط را قطع كرده بهتر است شما هم اينقدر خودخوري نكنيد ولي اگر بازهم آن را تكرار كرد رك وصريح به او بگوييد كه انتظار داريد حريم زندگيتان حفظ شود و براي سرگرمي هم راههاي ديگزي را انتخاب كنند همچنانكه خود ايشان انتظار دارند كه شما با مرد غريبه ديگري چنين ارتباطاتي نداشته باشيد و مطمئناً نمي پذيرند كه شما با مرد غريبه اي چت كنيد .
-
به نظر من اینترنت این سیستم ارتباطی سریع و آسان با داشتن مزایا و خوبیهای فراوان، معایبی رو هم در بر دارد یک نمونه همین مشکل همسر این خانم.
واقعاً این چت کردنها که حس کنجکاوی همه رو بر می انگیزه خصوصاً آدمهای جستجوگر رو معضلی شده واسه خودش.