توجه توجه**لطفا رتبه دادن به اعضا و ...را جدی بگیریم**
من خیلی کوچکتر از اونم که بخوام نظری توی این موارد بدم ولی احساس کردم که لازمه که گفته بشه شاید مدیران و صورتی ها بیشتر دقت کنن و حتی خودشون مرتکب این اشتباه نشن.
و اما انتقاد و یا خرده گرفتنی که دارم با اینکه می دونیم:
چرا و بر چه اساسی به اعضا رتبه داده می شه؟
اصلا شده برید و به رتبه های داده شده و علت اونا نگاه کنید؟
اگه اره به چه نتیجه ای رسیدید و اگه نه؟چرا؟
به طور اتفاقی داشتم رتبه های داده شده به اعضا را بر حسب تصادف نگاه میکردم که برخی به حق داده شده بود و برخی به ناحق که البته به این موضوع کاری ندارم چیزی که باعث ناراحیتیم شد این بود که برخی اعضا که اسم نمی برم با اینکه از سرشناسان تالار هم هستن بخاطر دلالیلی برخی دوستان تشکر و رتبه داده بودند که چه بسا باعث ناراحتی میشه بخاطر اینکه مثلا این افراد خودشان را کسی می دادند در حالی که با این کارشان نشان می دهند که ...نیستند.
برای نمونه بنظر شما درسته که اگر دوستی مثلا x از خانم y بخاطر نوشتن تاپیکی تشکر کرده باشه و خود خانم y یا کسی دیگه بیاد و بخاطر این تشکر کردن به خانم x دو رتبه بدهد. خنده داره واقعا که خنده داره . ما با این کارمون حق بقیه دوستانو ضایع کرده و خودمونو به تمسخر می گیریم. چه بسا دوستی جایی نظری داده و هیچ کس حتی به ان نگاه هم نمی کند. و یک مورد دیگه اینکه با وجودی که گفته شده جلوی برخی تاپیکهای چت گونه گرفته می شود ولی باز هم این را می بینیم و حتی از افراد سرشناس هم می بینیم. چرا باید اینطور باشه این قانون برای کسانی هست که شناخته نشده اند.
در برخی تاپیکها نوشته های خاله خانباجی دیده می شه که با خواندن اونها حس ناخوشایندی به ادم دست می دیده که نمی دونم این نظاره گرها کجان توی این موارد.
مثلا جایی دیدم که حامد گفته بود به تاریخ تاپیکها نگاه کنید و بعد جواب بدید در حالی تاپیکهایی دیده می شود که هم چتگونه ان و هم با تاریخ قبلی ولی هنوز فعالن. چرا؟
یه گله هم دارم از برخی دوستان که فقط باهم در ارتباطن و بقیه اعضا را نمی بینن این چطور تالاری هست که فقط این چند نفر باهم بده و بستون دارن و به دیگران کاری ندارن.
و در اخر اینکه امیدوارم از لحن تند بنده ناراحت نشید ولی باید یکی این حرفهارو می زد شاید تلنگری باشه برای همه.
ممنون:72:
RE: توجه توجه**لطفا رتبه دادن به اعضا و ...را جدی بگیریم**
سلام دوستان همدرد
راستش رو بخواین امروز کمی رتبه ها رو بررسی می کردم ، متاسفانه به نکات بسیار ناامیدانه ای پی بردم ، و واقعیتا برای هزارمین بار برخلاف قولی که مبنی بر سکوتم داده بودم ، فقط و فقط به خاطر احساس مسئولیتی که در قبال تالار ومراجعین جدید احساس کردم ، خواستم نکاتی را دوستانه خدمتتون عرض کنم ، اگر خواستید کمی تامل کنید ، اگر هم نخواستید ، که دیگر نخواستید ، مهم این است که من وظیفه ام رو انجام بدم.
متاسفانه درصد بسیاری از رتبه ها بدون توجه به محتوا ، و فقط و فقط بر اساس دوستی ، صمیمیت و یکدلی داده شده است ،برای دوستی داده شده است و برای تشکر های متقابل و ... که متاسفانه این اتفاق حتی از طرف مدیران ارشد و پیشکسوت های رتبه بالا بارها اتفاق افتاده است، با توجه به اینکه اینجا تالار تخصصی همدردی است و نه فقط تالار همدردی ، خیلی مهم است در مقابل رتبه ای که می دهیم احساس مسئولیت کنیم ، چون مراجعی که تازه وارد تالار می شود بر اساس همین رتبه ها(درست یا غلط بودن این کار مهم نیست ، مهم این است که واقعیت دارد) یک سری پیش داوری هایی می کند و تاثیر گذاری پست های برای مراجعان تازه وارد بسیار به این رتبه ها مربوط است .به نظرم بهتر است در رتبه دادن بیشتر به محتوای پست و کمکی که آن پست در جهت تخصصی تر شدن تالار می کند ،بیشتر دقت کنیم تا اینکه صرفا از کسی خوشمان بیاید و به بهانه های مختلف بخواهیم به آن شخص خاص رتبه بدهیم
رتبه هایی که داده می شود بر اساس کدام معیاری است ؟ به نظرم خیلی بهتر است (البته جسارت منو ببخشید آقای مدیر) جناب سنگتراشان تاپیکی در خصوص مهم کردن و مشخص کردن معیارهایی که پست را سزاوار رتبه می کند ، ارسال فرمایند تا همه اعضا تخصصی تر امر رتبه دادن را انجام دهند. البته بنده فکر می کنم اگر به این مهم رسیدگی شود گامی در جهت مشخص کردن یکی دیگر از آفت های مشاوره (که تاپیک بسیار کاربردی است) برداشته اند.(به سبب همون توضیحات بالایی که عرض کردم)
قبلا از توجه جناب سنگتراشان بی نهایت سپاسگذارم:72:
سلام دوستان
البته من ابدا چنین شخمی رتبه ها را نزده ام و واقعا نمی دانم داستان این همه حساسیت چیست .
عذرخواهی می کنم که چنین وقتی نداشته و ندارم و کلا برای من این شخم زدن ها جذابیت ندارد که دلیل آن را هم عرض می کنم .
وقتی شما انگشت اشاره به سمت " پیشکسوت رتبه بالا " می گیرید شاید منظورتان من هم باشم یا شاید هم نباشم .
که اگر منظورتان به من بود که البته هیچ اشکالی هم در آن نمی بینم . از من توضیح مستقیم بخواهید و جواب بشنوید با ذکر نام من و رتبه ای که داده ام و باعث سوتفاهم شده . در فضای دوستانه می توان گفت و شنید و رفع سو تفاهم کرد .
لطفا با من با ایهام صحبت نکنید چرا که ذهن من مسموم مکالمه و علامت سئوال می شود .
از طرفی حرف و حساسیت شما را درست می دانم و درک می کنم و از طرفی هم این همه حساسیت را نمی فهمم.
اینجا یک فضای مجازی است . در دنیای حقیقی نیز با خط کش عدالت نمی توانیم حرکت کنیم . دلمان می خواهد اما واقعیت چیز دیگری است .
قانون هست اما بی قانونی هم هست .
نمی گویم و منظورم این نیست که اعتراض نکنیم با هم گفتگو یا تلاش در جهت بهبود نکنیم . اما نگاه خوش بینانه و بدبینانه نیز نداشته باشیم و واقعیت ها را همانگونه که هست بپذیریم و برایشان چاره اندیشی کنیم .
این امکان هست که آنی رتبه ی 3000 داشته باشه با کلی مدال روی سینه . همه به به و چه چه راه می اندازند .
اما آیا واقعیت این است که شما به آنی با nبه توان بی نهایت در بدو ورود و آشنایی اعتماد می کنید ! تنها به این دلیل که دیگران به به و چه چه کرده اند ؟و همین دیگران به او رتبه ها داده اند ؟!
در حالی که همین دیگران می توانند تمام توانایی ها و مهارت ها و آگاهی های آنی را نادیده گرفته و او را از بالاترین نقطه به پائین ترین جای ممکن پرتاب کنند ..................
که این اتفاق در همین فضای مجازی افتاده . کافی است اسم آنی که شما می شناسید بشود "گلبو "...........یک موجود ناشناخته . یک تعریف جدید از یک شخصیت جدید با یک نام جدید از طرف فردی جدید و ..................
اینجا فضای مجاز ست که دنیای حقیقی نیز نه به "اعتماد" و نه به "بی اعتمادی "بلکه "حاضر به اعتمادی"یعنی شناخت ٰ طی مرور زمان نیازمند است .
از نگاه من با این رتبه ها خودمان را نه در اینجا و نه در دنیای حقیقی گول نزنیم .
حتی از نگاه من مراجع تازه وارد شده باید صاحب همین "حاضر به اعتمادی "باشد نه اعتماد خالص و نه بی اعتمادی که هر دو غیر سازنده و آسیب زا هستند .
و در پایان از نگاه من این رتبه ها کمک کننده هستند اما دلیل کافی برای اعتماد کردن و یا اعتماد نکردن نیستند . و باز حاضر به اعتمادی .............
با سلام،
نقل قول:
به نظرم خیلی بهتر است (البته جسارت منو ببخشید آقای مدیر) جناب مدیرهمدردی تاپیکی در خصوص مهم کردن و مشخص کردن معیارهایی که پست را سزاوار رتبه می کند ، ارسال فرمایند
فکر می کنم مدیر همدردی به همین منظور این تاپیک رو ایجاد کرده اند.
در صفحه دوم این تاپیک، مدیر همدردی نوشته:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
نظرات دوستان در مورد رتبه چه موافقان چه مخالفان تا اندازه زیادی به صحت نزدیک هست. پیچیده بودن مسائل انسانی و تفاوتش با مسائل طبیعی و ریاضی در همین هست.
یعنی از زوایا و جوانب مختلف قابل طرح هست.
اما فراموش نکنید دیدگاههای کمالگرایانه و همه یا هیچ کردن منجر به یاس و واماندگی ما در مواجه با مسائل می شود.
همانطور که عنوان کردم رتبه دادن دستی مراجعان با مطالعه تاپیک و پستهای اعضاء تنها یکی از متغیرهای کیفی سازی تالار همدردی هست. و البته همیشه احتمال نقطه ضعف، یا حتی سوء استفاده هست.
اما جو غالب به جهت مثبت هست.
یعنی اکثر رتبه ها در نهایت جهت گیری درستی از نظر کیفی دارد. مخصوصا در دراز مدت.
گاهی مثل یک موج کاربری با رتبه های کاذب ممکن است بالا بیاید. اما در دراز مدت آنچه که می ماند موجها نیستند. بلکه عمق دریاست.
یعنی به قول بالهای صداقت هنوز هم اعضای قدیمی هستند که فعال نیستند اما رتبه هایشان به روز می شود.
یعنی هر کاربر ناشناسی با خواندن مطلب آنها برانگیخته می شود که به آنها رتبه دهد.
در واقع این رتبه ها خیلی منفعت مادی برای کاربران ندارد. بلکه صرفا برای اینست که توجه به پستهای این افراد بیشتر می شود.
به هر حال علیرغم ضعف ها و مشکلاتی که مطرح شده ، هنوز هم تصور می کنم دقت و توجه کاربران مخصوصا پیشکسوتان در دادن رتبه به پستهای محتوایی می تواند کمک به ارتقاء سطح کیفی تالار داشته باشد.
امیدوارم که همه همیشه در دادن رتبه دادن ها دقت به محتوای پست داشته باشند.
با این حال اگر به نظر شما عضوی به ناحق رتبه اش بالا رفته است، می توانید به مدیر همدردی خبر بدهید تا بررسی کند. و البته مطمئن باشید مدیران هم روی این مسئله توجه دارند.
موفق باشید.
دوستان عزیز قصدم از زدن اون پست یادآوری بود اول به خودم و بعد به بقیه هم تالاریهای عزیز مخصوصا کارشناسان و مدیران و پیشکسوت ها که اگر اسم اونا رو آوردم به خاطر مسئولیت سنگین ترشون در همدردی بود ، هیچ وقت از تعیین قاصر و مقصر خوشم نمی یاد ، چون کمکی به حل ماجرا نمی کند. پس مطمئن باشید هدفم از پستی که زدم ، تخصصی تر شدن اعطای رتبه بود نه سرزنش کسی ، من نمی دانم چرا همیشه خصلت ما انسان ها اینه که اصل رو ول کنیم به فرع بچسبیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
سلام دوستان
البته من ابدا چنین شخمی رتبه ها را نزده ام و واقعا نمی دانم داستان این همه حساسیت چیست .
عذرخواهی می کنم که چنین وقتی نداشته و ندارم و کلا برای من این شخم زدن ها جذابیت ندارد که دلیل آن را هم عرض می کنم .
وقتی شما انگشت اشاره به سمت " پیشکسوت رتبه بالا " می گیرید شاید منظورتان من هم باشم یا شاید هم نباشم .
که اگر منظورتان به من بود که البته هیچ اشکالی هم در آن نمی بینم . از من توضیح مستقیم بخواهید و جواب بشنوید با ذکر نام من و رتبه ای که داده ام و باعث سوتفاهم شده . در فضای دوستانه می توان گفت و شنید و رفع سو تفاهم کرد .
لطفا با من با ایهام صحبت نکنید چرا که ذهن من مسموم مکالمه و علامت سئوال می شود .
در مورد انگشت اشاره و اتهام و این مسایل باید عرض کنم با یک بررسی اجمالی در مورد رتبه هایی که در طی این یک سال و نیم داده شده است ، می توان همه نمونه ها را دید و نه فرصتی به ذکر دونه به دونه موارد هست و نه نیازی ، کسی انگشت اتهام به سوی شما اشاره نبرد ، لیست رتبه های همه موجود است ، هر کسی می تواند مشاهده کند ، پس دلیلی نیست که وقتی کاری نکرده ایم، فکر کنیم به ما تهمت زده شده است.
از طرفی حرف و حساسیت شما را درست می دانم و درک می کنم و از طرفی هم این همه حساسیت را نمی فهمم.
اینجا یک فضای مجازی است . در دنیای حقیقی نیز با خط کش عدالت نمی توانیم حرکت کنیم . دلمان می خواهد اما واقعیت چیز دیگری است .
قانون هست اما بی قانونی هم هست .
بی قانونی هست ولی در مقابل آن نظارت و تذکر هم هست ، حالا چون بی قانونی هست دلیل نمی شود که نظارتی نباشد.من در همدردی نظارتی در مورد رتبه ها نمی بینم:163:
نمی گویم و منظورم این نیست که اعتراض نکنیم با هم گفتگو یا تلاش در جهت بهبود نکنیم . اما نگاه خوش بینانه و بدبینانه نیز نداشته باشیم و واقعیت ها را همانگونه که هست بپذیریم و برایشان چاره اندیشی کنیم .
این امکان هست که آنی رتبه ی 3000 داشته باشه با کلی مدال روی سینه . همه به به و چه چه راه می اندازند .
اما آیا واقعیت این است که شما به آنی با nبه توان بی نهایت در بدو ورود و آشنایی اعتماد می کنید ! تنها به این دلیل که دیگران به به و چه چه کرده اند ؟و همین دیگران به او رتبه ها داده اند ؟!
در حالی که همین دیگران می توانند تمام توانایی ها و مهارت ها و آگاهی های آنی را نادیده گرفته و او را از بالاترین نقطه به پائین ترین جای ممکن پرتاب کنند ..................
که این اتفاق در همین فضای مجازی افتاده . کافی است اسم آنی که شما می شناسید بشود "گلبو "...........یک موجود ناشناخته . یک تعریف جدید از یک شخصیت جدید با یک نام جدید از طرف فردی جدید و ..................
اینجا فضای مجاز ست که دنیای حقیقی نیز نه به "اعتماد" و نه به "بی اعتمادی "بلکه "حاضر به اعتمادی"یعنی شناخت ٰ طی مرور زمان نیازمند است .
از نگاه من با این رتبه ها خودمان را نه در اینجا و نه در دنیای حقیقی گول نزنیم .
حتی از نگاه من مراجع تازه وارد شده باید صاحب همین "حاضر به اعتمادی "باشد نه اعتماد خالص و نه بی اعتمادی که هر دو غیر سازنده و آسیب زا هستند .
و در پایان از نگاه من این رتبه ها کمک کننده هستند اما دلیل کافی برای اعتماد کردن و یا اعتماد نکردن نیستند . و باز حاضر به اعتمادی .............
آنی عزیزم تو حق داری به اندازه من برای این قضیه حساس نباشی ، و از یک سری حقیقت ها صحبت کنی ، ولی این حقیقت ها نمی تواند واقعیت موجود را عوض کند ، ما بر اساس واقعیت ها برای رسیدن به حقیقت برنامه ریزی می کنیم ، نه براساس حقیقت
در هر صورت بار دیگر تاکید می کنم قصدم از ارسال اون پست به هیچ وجه تعیین مقصر نبود و تنها هدفم یاداوری این نکته بود که کمی بیشتر به رتبه هایی که می دهیم دقت کنیم.
حامد عزیز تاپیکی که ذکر کردید رو بارها خونده ام ، ولی خب خیلی کمک کننده نبوده است و تاثیری در حل این قضیه نداشته است
در مورد پیغام به مدیر هم به هر حال هر جا خطایی می بینم با گزینه گزارش برای مدیریت ارسال می کنم ، و عرض کردم که هدفم بیشتر در این پست یادآوری به همه و خودم بود که احساس مسئولیت بیشتری در دادن رتبه ها داشته باشیم.
به هر جهت این بحث برای من تمام شده است
و به قول شاعر من هر آنچه شرط بلاغ هست با شما گفتم ، دیگر در مورد عمل کردنش تصمیم با خودتون هست.:72:
با تشکر از همگیتون:72:
مریم گلی
از نگاه من و آنچه گفتم انگشت اشاره مساوی نیست با انگشت اتهام .
اما مکالمه درونی از هر نوعش که باشد باید با خود فردی که من را به وادی مکالمه می کشاند انجام شود . مستقیم و شفاف . اینگونه نیست عزیزم ؟!
اگر در مورد خودم به عنوان مثال ماجرا حرف زدم منظورم شفاف و مستقیم صحبت کردن است و اندکی درک متقابل .
حال یا از طریق پیام خصوصی یا ایمیل ( از نگاه من در این مورد خاص پیام خصوصی واقعا کمک کننده است . چرا که ما قصد نداریم کسی را تخریب کنیم و زیر سئوال ببریم و به ادبیات امروزی ضایع کنیم . قصد سازندگی است .پس حرمت دار اشتباهات و ........همدیگر خواهیم بود )
در ادامه ی مطلبم نوشتم ابدا اشکالی نمی بینم که حتی انگشت اشاره ات به سمت من باشد . و باز از دید من و به تکرار انگشت اشاره به معنای انگشت اتهام نیست . همانگونه که " شگفتی آفرینش " به معنای "شگفتی های هفت گانه " نیست .
مثلا گل مریم به آنی بنویسد ............آنی دو رتبه به بی بی داده ای برای فلان تاپیک . چرا ؟! چه ویژگی در این تاپیک دیدی و چرا اینکار را کرده ای چون ..................و..............
بعد صبر می کنی تا حرف من را بشنوی .
بعد من صبر می کنم که نظر تو را بشنوم .
و..............
بعد من و تو به یک درکی از هم می رسیم و در نهایت مثلا آنی متوجه می شود که اشتباه کرده و...........
و یا تصمیم می گیرد که اشتباه خودش را تصحیح کند و رتبه ی داده شده را مورد باربینی قرار بدهد یا تصمیم می گیرد که بی توجه از روی مسئله بگذرد . ( به نظرم چنین امکانی در فضای رتبه دادن ها برای به روز رسانی و حذف و تعدیل نظر وجود دارد )
و اما در مورد بی قانونی و نظارتی که صحبتش را کردی
نازنینم . به نظر من و از نگاه من یک بخش ماجرا مربوط به مدیران تالار است . اما چه ناظرو چه نظارتی بهتر از فرد فرد ما ؟
یعنی من و تو .............هر کدام در جایی که ایستاده ایم . به جای اینکه منتظر باشیم آقای سنگ تراشان یا سایر مدیران با خط کش بالای سرمان بیایند از امروز رتبه هایی را که به هم داده ایم مورد بازبینی قرار بدهیم و آنها را اصلاح کنیم و فرضا اگر تو یا هاله نو و یا ..........به عنوان یک هم تالاری مسئول متوجه نکته ای شدید به من یا به y, .............پیام بدهید و .............. تا من نیز مثل یک فرد مسئول به آنچه متوجه بوده یا نبوده ام یک نگاهی بیندازم .
چرا باید همیشه منتظر دیگران باشیم ؟!
تو دقت و وقت و علاقه و ..........داشته ای و چنین کاری را انجام داده ای . چه اشکالی داشت نت برداری می کردی و از تک تک اسامی درخواست بازبینی می کردی . ما که به دنبال گرفتن حال هم نیستیم . می خواهیم یک کار گروهی را رو به جلو ببریم و در هر چه سلامت بودن این فضا تلاش کنیم .
از مدیران و پیشکسوتان شروع کنید تا به بقیه .
واقعا چه اشکالی دارد ؟!
این تمرین است برای زندگی واقعی . بسم الله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
متاسفانه درصد بسیاری از رتبه ها بدون توجه به محتوا ، و فقط و فقط بر اساس دوستی ، صمیمیت و یکدلی داده شده است ،برای دوستی داده شده است و برای تشکر های متقابل و ... که متاسفانه این اتفاق حتی از طرف مدیران ارشد و پیشکسوت های رتبه بالا بارها اتفاق افتاده است، با توجه به اینکه اینجا تالار تخصصی همدردی است و نه فقط تالار همدردی ، خیلی مهم است در مقابل رتبه ای که می دهیم احساس مسئولیت کنیم ، چون مراجعی که تازه وارد تالار می شود بر اساس همین رتبه ها(درست یا غلط بودن این کار مهم نیست ، مهم این است که واقعیت دارد) یک سری پیش داوری هایی می کند و تاثیر گذاری پست های برای مراجعان تازه وارد بسیار به این رتبه ها مربوط است .به نظرم بهتر است در رتبه دادن بیشتر به محتوای پست و کمکی که آن پست در جهت تخصصی تر شدن تالار می کند ،بیشتر دقت کنیم تا اینکه صرفا از کسی خوشمان بیاید و به بهانه های مختلف بخواهیم به آن شخص خاص رتبه بدهیم
با سلام و احترام
بنده با این انتقاد کاملا موافقم و باید روی این اقدام عملی کنم. اگرچه خیلی ها همیشه مخالف دخالت مدیران در حوزه های محتوایی تالار هستند و بحث آزادی و سانسور و ... حرفها را می زنند اما همه پیشکسوتان تالار می دانند که مدیر همدردی گوشش از این حرفهای تکراری پر است و حتما اعضاء هم از گوششان از جواب تکراری ما پر باشد که گفتیم این تالار باید روند تخصصی خود را حفظ کند و در جایی که باید مسائل تخصصی باشد باید هر آنچه که بطور غیر تخصصی به وجود می آید حتی الامکان و حتی المقدور و در حد توانایی امان پالایش شود(تذکر، ویرایش، جابجایی، پاسخدهی، توجیه ، هدایت، حذف و ....)
اما همه می دانیم حجم انبوه اقداماتی که توسط کاربران در قسمتهای مختلف تالار می افتد ممکن است به دقت دیده نشود و نیاز به همکاری دلسوزانه شما عزیزان دارد. از جمله توجهی که گل مریم داشته اند.
اما کمکهایی از دوستان که می تواند این انتقاد را عملیاتی کند.
یکم:
اگر با توجهی که داشتید یک رتبه به یک پستی زده شده بود فقط از روی دوستی بود و خاصیت دیگری بر آن بار نبود می توانید به مدیر همدردی گزارش کنید. مطمئنا این شامل حتی رتبه های خود مدیران از جمله بنده هم می شود و حتما چنین رتبه ها را حذف خواهیم کرد. (البته بنده بررسی خواهم کرد. ممکن است از نظر عضوی یک رتبه دوستانه باشد، اما با بررسی مشخص شود و اثراتی بر آن مترتب هست که باید در نظر گرفته شود.)
دوم:
پیشنهاد آنی هم بسیار عالی هست. شما (یعنی اعضاء محترم تالار)می توانید از طریق پیام خصوصی یا ایمیل، از رتبه دهنده علت رتبه دهی را مشخص کنید.یا قانعش کنید حذفش کند، اینطوری یا قانع می شود یا به ما گزارش می کنید تا حذف شود
سوم:
مکمل پیشنهاد دوم اینست که خود اعضاء روی رتبه های خود حساس باشند. اگر رتبه ای دریافت کرده اند ولی این رتبه خیلی اثر بخش نیست بهتر است به کسی که رتبه داده پیام بدهند و ضمن تشکر از او بخواهند رتبه اش را حذف کند. (شاید فکر کنید این عملی نیست و کسی این کار را نمی کند . اما کسانی در تالار بوده اند که به خود من چنین پیامی را داده اند و اتفاقا من هم حذف کرده ام!!!!!)
چهارم :
این رتبه دادن یکی از مسائلی بود که مورد توجه ما مدیران بوده و هست و قبلا هم در سطوح مختلف در مورد آن تاپیک زده ایم. یکی از این تاپیکها عنوانش این است: «به این دوست عزیز رتبه بدهید» که این هم کمک می کند که ضمن پیشنهاد به اعضاء برای رتبه دادن به اعضاء و تاپیکهای کیفی، این فرهنگ را نهادینه کنیم که رتبه برای کیفیت محتواست.
لطفا رتبه دادن به اعضا تالارهمدردی را جدی بگیریم:72::72:
تاپیک پر محتوا و مفید سازنده است به اعضا تالار رتبه دهید
نقل قول:
یاد آوری :
امکان رتبه دهی به پستها برای آنست که :
1 - پستهای کاربردی و قوی مشاوره ای و تاپیکهای تخصصی برجسته شود
2 - اعضائی که راهنمایانی مفید و مؤثر هستند و غالباً پستهایشان گره گشای مسائل مراجعان هست متمایز شوند و نظراتشان محل توجه مراجعین باشد .
استفاده های غیر از این از رتبه دهی ، خلاف جهت و اهداف تالار هست و امیدواریم خود اعضاء دقت به خرج داده و رعایت کنند .
با سلام
جدا نميدونستم اين سوال رو كجا مطرح كنم
ميخواستم بدونم در مورد بخشهاي ديگه مثلا بخشهاي سرگرمي و تفريح و طنز هم ميتونيم از رتبه دادن استفاده كنيم؟؟؟
سلام،
بله، می توانید رتبه بدهید.
ولی گفته شده که بهتر است رتبه ها بیشتر به پست های مشاوره ای داده بشوند.
به هر حال اینجا تالار مشاوره هست و بهتر است رتبه هایی که ما داریم بیشتر بر اساس پست های خوب مشاوره ای که گذاشتیم باشد تا پست های تفریحی.
البته گاهی هم پست هایی که در تاپیک های سرگرمی (مثل صندلی داغ) گذاشته می شوند بار مشاوره ای زیادی دارند.
شاد باشید.