کدام مهارات رفتاری در مقابل این رفتار استادم مناسب است که بکار گیرم ؟
سلام خوبین !
یه مشکلی برام پیش اومده اونم این که میرم کلاس بعدیه استادی از تهران میاد آموزشگاه برای تدریس تصور وفکرش توی حرف هاش مشخصه و اونم اینکه ما را دهاتی وعقب افتاده فرض کرده .وخیلی خودش ازماجلوترمیدونه .
مثلن هفته پیش یه چیزگفتم بهش تعجب کرد من همچنین اطلاعتی دارم .:311:
نمیدونم چکارش کنم ولش کنم یاجوابش راهالیش کنم:104::104::46:
RE: چرافک میکنن شهرستانی ها عقب افتاده اند
عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی که مثلا چی می گه که تو همچین فکری می کنی یا مستقیم اشاره کرده ؟ اگر غیر مستقیم بوده چه گفته؟ چه کلاسی میری و چند سالته ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط srr72
سلام خوبین !
یه مشکلی برام پیش اومده اونم این که میرم کلاس بعدیه استادی از تهران میاد آموزشگاه برای تدریس تصور وفکرش توی حرف هاش مشخصه و اونم اینکه ما را دهاتی وعقب افتاده فرض کرده .وخیلی خودش ازماجلوترمیدونه .
سلام.
به نظر من الان با وجود رسانه هایی مثل ماهواره و اینترنت و کتاب و دانشگاه چیزی به اسم شهرستانی معنی نداره... حتی اکثریت ساکنین پایتخت هم مهاجر هستند و...
فرد مورد نظر احتمالا متوجه این مورد نشده که مرز های دانش عملا برداشته شده و دیگه در انحصار فرد یا گروه خاصی نیست...
میتونید این موارد رو غیر مستقیم و میان کلام مطرح کنید...
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط srr72
سلام خوبین !
سلام،
ممنون، خوب هستم، خدا را سپاس،
دوست عزیز، این طرز تفکر را نمی توان به همه ی تهران نشینان نسبت داد، البته نمی گویم که تعداده کمی از آن ها این چنین افکاری دارند، اما خب، به دلیل این که در حق آن دسته از کسانی که عاقلانه فکر می کنن اجحاف نشود، می گوییم عده ای از پایتخت نشینان، این گونه فکر می کنند! جالب تر این است که خیلی از این افراد مهاجر می باشند!:163:
بنده مدتی برای تحصیل در تهران زیست نموده ام و این گونه موارد را دیده ام، جملاتی از قبیل شوخی شهرستانی،.... در میان سخنانشان به گوش می رسد!
خلاصه باید گفت که آب و هوای تهران، بسیار بسیار اعتماد به نفس کاذب القا می کند!
من اگر به جای شما بودم، اجازه می دادم در رؤیای خود باقی بماند و دنیای کوچک و واهی اش را خراب نمی کردم!
بیخیال بابا سخت نگیر.نه این که شهرستانا نسبت به تهران کوچیکترن حس میکنن دهاته.بذار فکر کنه.کم کم که دید اطلاعاتت بالاس متوجه اشتباهش میشه.
ممنون از دوستهای عزیزکه جواب دادان-نمیدونم این2جلسه آخرخیلی ... میزد منم حسابی جوابش رابااحترام (تودهنی)بهش دادم ولی انگارهنوز ول کن نیست .:300::300:
من چهارم دبیرستانم.استاد مدرس آماروگسسته مون هست:325:
باورکنیداگه تدریسش خوب نبود همون اول درس حذف میکردم ولی بخاطرتدریسش که خوبه:302::302:
*مثلابحث درموردیه شرکت بزرگ آمریکایی بود بهش گفتم اینجوری واون جوری گفت مگه فک نمیکردم اسمش راشنیده باشی چه برسه این همه اطلاعات داشته باشی:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط srr72
ممنون از دوستهای عزیزکه جواب دادان-نمیدونم این2جلسه آخرخیلی ...
بيان اين كلمه واقعا از يك شهرستاني پيشرفته بعيد بود.:163:
srr72 گرامی
لطفاً تاپیک خود را کنترل کنید که وارد بحثهای حاشیه ای و چالشی اجتماعی نشود که در آنصورت به انجمن آزاد که جای اینگونه بحثهاست منتقل می شود . لذا لازم است شما دقیقاً مسئله ای که جنبه مشاوره ای دارد را مطرح کنید . که اینجا می تواند این باشد که شما چه مهارت رفتاری ای را بهتر است در مقابل این نوعی برخورد به کار ببرید .
به همین دلیل عنوان تاپیک هم عوض می شود تا شائبه یمک بحث اجتماعی برای مشاهده کنندگان عنوان پیش نیاید .
با تشکر
ببین دوست عزیز من درک میکنم شما نمیخوای کسی به دلیل تفاوت شهر دید منفی بهت داشته باشه اما یه چیزیو بدون.اون معلمته.تفاوت سطح ادمها به شهرشون نیست به نوع نگاهشون به دنیا و مسائله و ادب.البته من میدونم شما خیلی با ادبی و فقط این موضوع تو رو عصبانی کرده که در سن شما تا حدی طبیعیه ولی یادت باشه امام علی گفته هر کس به من کلمه ای بیاموزه منو بنده خودش کرده.جایگاه معلم بالاست.هرچند اون معلم هم یه انسانه . مثل بقیه دارای خطا و اشتباه.
شما که سال چهارم هستی و کنکور داری بهتره تمرکزت رو به جای مسائل حاشیه ای بذاری رو درس و کنکور و حالا که میگی معلم خوبی هست سعی کن به جای کل کل کردن ازنظر علمی بیشترین استفاده رو ازش ببری که بعدا پشیمون نشی.
همونطور که گفتم بیخیال باش.معلمت به مرور با دیدن اطلاعات بالات از مسائل متوجه اشتباهش میشه
من خودم موقع کنکور تو یه شهر دیگه بودم که استادای پروازی واسه تدریس داشتیم.اون معلم جلسه اول باورش نمیشد و مرتب میگفت اصلا فکر نمیکرده تو شهرای مختلف دانش اموزا انقد با استعداد و معلومات باشن و خیلی خوشش اومد جوری که همه ساعتاش رو با ما کلاس گرفت.منظورم اینه که گاهی واقعا طرز تفکرشون اینه و قصدشون توهین نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نقل قول:
نوشته اصلی توسط srr72
من چهارم دبیرستانم.استاد مدرس آماروگسسته مون هست:325:
مگه هنوز چهارم دبیرستان م وجود داره؟
جناب فرهنگ گویا جدیدا به جای پیش دانشگاهی سال چهارم گذاشتن
RE: کدام مهارات رفتاری در مقابل این رفتار استادم مناسب است که بکار گیرم ؟
این استادم هم بازهم ازتهران میاد و پروازیه !:316:
من کاری بهش ندارم واصلان بهش فکر نمیکنم چون چیزهایی مهمتری دارم برای فکر کردن به آنها...
جناب فرهنگ بله امسال جدیدن چهارم دبیرستان شده وپیش رابه عبارتی برداشتن...
سعی میکنم زیاد دیگه حساسیت بهش نشون ندم:46: شایداونم ....