ترديد در جواب دادن به خواستگارم
با سلام خدمت دوستان عزيز
اگر يادتون باشه چند وقت پيش در مورد كسي كه بهم ابراز علاقه كرده بود صحبت كردم و گفتم كه اون آقا فعلا سربازن و گفتن بايد سربازيم تمو شه تا بعد بتونم اقدام كنم اما تا اون موقع ميخوام كه با هم باشيم تا با هم اشنا بشيم اما من نميدونم تا چه حد حرفشون صحت داره به خودم ميگم اگر واقعا منوميخواد پس چرا وقتي ميگم ميخوام مادرمو در جريان بذارم مخالفت ميكنه و از طرفي خواستگاري دارم كه نميدونم بايد چي جوابشو بدم من خودم ليسانسم و ايشون ديپلم البته به جاي درس خوندن كار كرده
من خودم اون يكيو دوست دارم اما نميدونم بايد منتظر بمونم يا نه اصلا مطمئن نيستم كه مياد خواستگاري يا نه
چند سال پيش خواستگاري داشتم كه بخاطر اينكه ميخواستم موقعيتاي ديگمو بدونم جوابشونو نه دادم در صورتي كه الان پشيمونم چون ديگه همچين موقعيتي مثل اين پيدا نشد
لطفا منو راهنمايي كنيد تا بهتر بتونم تصميم بگيرم
RE: ترديد در جواب دادن به خواستگارم
سلام
دوست گرامی، ما که چیزی یادمون نمی یاد!
محض اطلاعتان باید بگویم با یک نام کاربری می توانید تا ابد در این تالار باقی بمانید و نیاز نیست برای هر تاپیکی، یک نام کاربری بسازید.
در هر صورت اگر لینک تاپیک قبلیتان را بگذارید، دوستان بهتر می توانند شما رو راهنمایی کنند.
و اما در جهت صورت مسئله:
چند سال دارید؟
یک انسان عاقل، از یه سوراخ دو بار گزیده نمی شود دوسته من! شما که در گذشته چوب اشتباهتان را خورده اید، نباید آن اشتباه را دوباره تکرار نمایید!
کدام انسان عاقلی نقد را رها کرده و نسیه را می چسبد!
چگونه می خواهید منتظر پسری بمانید که اصلا پیشنهاد ازدواج به شما نداده است!!! در جایی از سخنانتان من ندیدم که درخواست ازدواج داده باشد.
شما حداقل 20 سال سن را دارید، از شما واقعا زدن این حرف ها بعید است، گشتی در تالار بزنید تا دستتان بیاید که دنیا دست چه کسی است!
موفق باشید.
RE: ترديد در جواب دادن به خواستگارم
سلام اون آقا به من گفتن که اگر حاضری برای آشنایی همدیگرو بشناسیم
یجورایی خیلی پررو هستن که برام شرط گذاشته