آیا از حالت خنثی می توان به علاقه رسید؟
سلام. از مشاوران محترم تالار و سایر دوستان به خصوص کسانی که متاهل هستند سئوالی داشتم. اگر ما با فردی برای آشنایی به قصد رابطه ی جدی و ازدواج رابطه داشته باشیم اما علاقه در حد خنثی باشد بعداً به مرور زمان این علاقه آیا تشدید خواهد شد؟ من با خانمی آشنا شده ام که در کل می توان گفت خوش چهره است. من به شخصه همیشه به رنگ پوست روشن بیشتر تمایل داشتم اما ایشون سبزه هستند. علت اینکه این دو دلی به وجود آمده این است که به نظرم از لحاظ سایر شرایط کیس تقریباً خوبی به شمار می روند و اگر علاقه ی زیاد به وجود آید قسمت عمده ای از دودلی و تردید من به کنار خواهد رفت. به طور مثال ایشون دانشجوی دکترا هستند و فرد مستقلی هستند. ناگفته نماند ما خارج از کشوریم.
یکی از مواردی که نظر من را جلب کرد خانواده ی خوب و صمیمی این خانم است. به نظر می رسد خانواده ی گرم و خوبی داشته باشد که به نظرم یک فاکتور مهم در انتخاب همسر است.
نظر شما چیست آیا این علاقه تشدید خواهد شد؟ آیا لازم است علاقه ی شدید در اول آشنایی به وجود آید؟ یا اینکه به مرور زمان علاقمندی بیشتر می شود؟
همانطور که گفتم بی علاقه نیستم اما بعضی از فاکتور ها مثل رنگ پوست کمی من را مردد کرده. بعضی وقتها آدم یه جایی می مونه که نه می تونه خودش رو قانع کنه که کاری رو انجام بده و نه می تونه خودش رو متقاعد کنه که اون کار رو انجام نده و فراموشش کنه. من الان در این وضعیتم.
RE: آیا از حالت خنثی می توان به علاقه رسید؟
دوست عزیز
به قول دکتر هولاکویی "وقتی در مورد کاری یا چیزی شک و شبه دارید و مطمئن نیستید اصلا اون کار رو شروع نکنید."
اول شک و شبهات رو در مورد ظاهر و جوانب دیگه برطرف کن بعد گامهای بلند تر برای شناخت بیشتر رو بردار.
چون به مرور زمان ممکنه وابستگی ایجاد بشه در حالیکه گوشه ذهنت شک و شبهه در مورد ظاهر و سایر مسائل هنوز هست.
بعد کم کم می بینی نه می تونی دل بکنی نه مطمئنی که جلو بری.:316:
موفق باشی:72:
سلام
کلا با خودتون حساب کتاب کنید، ببینید به دلتون میشینه یا نه؟
دیگه چه معیار هایی براتون مهمه؟ اونا رو داره؟ اگه معیار های دیگه به صورت برجسته در ایشون وجود داشته باشه و ظاهرشونم به دلتون بشینه حله.
اینم توجه داشته باشید که خیلی ها ظاهرشون ممکنه خوب باشه اما حرکاتشون و طرز صحبتشون و کلا تیپشون به دلتون نشینه. چهره فقط رنگ پوست نیست...
دوست عزیز برای ازدواج لازم نیست حتما عاشق طرف مقابل باشید اما وجود کشش و جاذبه اولیه لازم و ضروری است.
من تقریبا شبیه مشکل شمارو داشتم. الان 1.30 از نامزدی+ازدواجمون گذشته . اما علاقم بیشتر نشده. :81:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محتاج عشق
من تقریبا شبیه مشکل شمارو داشتم. الان 1.30 از نامزدی+ازدواجمون گذشته . اما علاقم بیشتر نشده. :81:
سلام محتاج عشق،
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفاً قبل از ارسال پست در تاپیک ها دقت کنید که تاپیک قدیمی تر از 2 هفته نباشد.
برای مطرح کردن مشکل خود نیاز هست که یک تاپیک جدید بزنید. می توانید از این لینک استفاده کنید: کلیک کنید
با تشکر.