فراموش کردن رابطه تلخ گذشته
با سلام من حدود 1 سال با پسری دوست بودم که خیلی متعصب و غیرتی بود اصلا به من اعتماد نداشت و میگفت حق نداری با پسرها صحبت کنی تا اینکه رابطمو باهاش قطع کردم بعد از مدتی به دوست پسر داییم علاقه مند شدم و قصدمون هم ازدواجه یک هفته از قطع رابطم با اون شخص میگذشت که با شماره ناشناس به من smsداد منم فکر کردم دوست پسر داییمه و000خلاصه همه چیز لو رفت و به شدت عصبانی شد و بدترین فحشها رو نثار من کرد من بهش حق دادم اما خیلی بهم تهمت زد که دختر بدی هستم و بدکاره هستم هیچ وقت نمیتونم حرفایی که بهم زد رو فراموش کنم حتی پیش مشاور هم رفتم فایده ای نداشت کمکم کنید حرفاشو فراموش کنم تا حالا دست هیچ پسری بهم نخورده اما اون شخص به من گفت بدکاره!در حالیکه خودش تا حالا با چندتا دختر سکس داشته بدجور داغونم خواهش میکنم سریع جوابمو بدید ممنون میشم:302:
RE: فراموش کردن رابطه تلخ گذشته
خب شما الان ناراحتيت از چيه؟ از اينكه يه پسري كه با چندتا دختر حتي سكس هم داشته ازتون ناراحته؟!!!!.............مگه ناراحتي همچين پسري مهمه...........
در ضمن بگم رابطه شما با پسرا رو اصلا درست نميدونم
گلنوش جون من فقط با یک پسر دوست بودم که اونم همون شخص بود که عذابم داد وگرنه الان با این شخصی که هستم قصدمون ازدواجه خانواده هامون هم در جریان هستن اما نمیتونم تهمتهایی که اون پسره بهم زد رو فراموش کنم
عزیزم اهمیت نداره چی بهت گفته
مهم اینه که تو اون شخصی نیستی که اون خطابت کرده
چه اهمیتی داره مردم در موردمون چی فکر میکنند؛مهم اینه که خودمون خوب باشیم و خوب بمونیم
مگه هركس هر حرفي زد شما بايد اعتنا كني؟انقد ناراحتي كه انگار يه فرد تحصيلكرده فهميده باشخصيت بهت گفته بدكاره. از يه گوش شنيدي بايد از گوش ديگه بدي بيرون.
بيخييال حرف مردم اونم همچين شخصي اگه بخواي به حرف مردم باشه كه ديگه چيزي به نام اعصاب نميمونه
[align=justify]مشکلت اصلا با موضوعی که برای تاپیکت انتخاب کردی ارتباط نداره!
واقعا بنظرت اینکه یه نفر (حالا هرکی میخواد باشه غریبه یا آشنا، دوست صمیمی یا غیرصمیمی، اعضای خانواده یا فامیل یا هرکی ...) به آدم فحش بده انقدر مشکل حادیه که بخاطرش اینقدر بهم بریزی یا بیایی تاپیک بزنی!!!!؟؟؟؟
من فکر میکنم مشکلت یه چیز دیگست. احساسات و عواطف عاشقانه ای که بهش داشتی احتمالا با برگشتنش و وضعیتی که پیش اومده دوباره جریحه دار شده!!
فکرمیکنم تنها چیزیکه الان احتیاج داری رحوع کردن به منطقت هستش.
ضمنا بنظرم توی تصمیم گیری بموقع و درست مشکل داری بهتره برای برطرف کردن این ضعفت هم توی کارگاه رفتار جرات مندانه آقای baby شرکت کنی. لینکشم اینه :
http://www.hamdardi.net/thread-18343-post-180553.html#pid180553[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دلشکسته تنها و بی کس
با سلام من خواستگارانی دارم که هر کدام شرایط خوبی دارند وقتی ازم میپرسند تا حالا با پسری دوست بودم یا نه چه جوابی بدم؟آیا واقعیتو بگم؟ من با دو تا پسر دوست بودم اما مدت طولانی با آنها نبودم و رابطه در حد اس ام اس و تلفن بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دلشکسته تنها و بی کس
دوستان منم نگران همین مسئله هستم که یه وقت در آینده اون دو نفر بخوان برام درد سر درست بکنن البته آدمای خوبی بودن ولی به هر حال احتمال این که برام دردسر درست کنن هست چون با یکی از آنها دعوا کردم شاید بخواد تلافی کنه
دلشکسته تنها و بی کس !!!
هر چی صفت با بار منفی هست جمع کردی؟! چراااااااااااااا ؟؟؟
دو تا از پست های قبلیت را گذاشتم تا ببینی که با خودت هم صادق نیستی. ترس در کلامت کاملا پیداست. نترس. اشتباهت را بپذیر و سعی کن به بهترین شکل ممکن اون را پشت سر بگذاری و از تجربه اش استفاده کنی.
نظر من:
1- اسمت را عوض کن. یک اسم خوب و ساده و مثبت یا حداقل خنثی انتخاب کن.
2- ارتباطت را دوست پسرت قطع کن. اول این که این تالار کلا مخالف دوستی با جنس مخالف است. در ثانی به قول "مریم پ " دوست پسر گرفتن هم یک سری مهارتها و ویژگی ها می خواد که شما اهلش نیستی. این که یک مدت با یکی دوست باشی و کلی از زندگی ساقط بشی و اذیت بشی و بعد از اون هم تا مدتها درگیر عواقبش باشی و ... مگه خودآزاری داری؟ منفعت این دوست پسرها برای تو چی بوده که باز ؟
3- گذشته را کامل فراموش کن. روی خودت، اعتماد به نفست و تقویت تواناییهات و استفاده از استعدادهات کار کن.
4- به هیچ وجه جواب تهدیدها و تماس هاشون را نده. اصلا باج نده. خودت را درگیر نکن. سکوت در این جا بهترین کاری است که می تونی بکنی.
5- وقتی از توهین کسی ناراحت می شیم که اون شخص برامون مهم باشه یا توهینش در حدی باشه که احتمال وجودش تا حدی باشه. مثلا کسی به شما بگه بی تربیت. شما ممکنه کمی فکر کنی که کدام رفتارت یا کلامت طوری بوده که بهتون گفتند بی تربیت. آیا ندانسته کاری کردید؟ آیا تعاریف شما از بی تربیت متفاوت است و ...
اما اگر کسی به شما بگه دزد، شما اصلا بهش فکر هم نمی کنید. بدون ذره ای شک مطمئنید که طرف مشکل دارد، نه اینکه شاید شما دزد باشید و خودتان نمی دانید یا تعریفتان از واژه مذکور متفاوت است یا ...
پس حرفهای رکیک ایشان را کلا فراموش کنید. چون نه شخص گوینده برایتان فرد محترم و معتبری است و نه حرفهایش ذره ای به واقعیت نزدیک است.
:72:
دوستان ممنونم جوابمو دادید شب نم جان دقیقا الان مشکل من با همون شخصیه که قبلا گفته بودم باهاش دعوا کردم و میترسم برام دردسر درست کنه اینقدر توی اون رابطه ضربه خوردم که حتی از استرس کارم به بیمارستان کشید البته برام درس خوبی شد و دیگه با کسی دوست نشدم الانم با این شخصی که هستم خانوادم در جریانن و این شخص ازم خواستگاری کرده و دوستش دارم اما اون رابطه داغونم کرده