متأهلم. به یکی علاقه مند شدم چیکار کنم؟
سلام من یه مرد متاهل هستم و کم و بیش از زندگیم رضایت دارم اما یه مدته که حس می کنم به یکی دیگه هم علاقه دارم البته اون طرف حتی روحش هم خبر نداره و اصلا هم تو این خط ها نیست منتهی من مدام مجبورم ببینمش و نمی تونم از ذهنم بیرونش کنم می دونم هیچ راهی نیست اما ...
فقط یه خواهش از همه لطف کنید یک طرفه به قاضی نرید یه شرایطی تو زندگیم پیش اومد که علاقه مند شدم به این خانم اما نمی تونم بگم چی فقط خواهشا پیراهن عثمان نکنین نوشته منو مرسی
به یکی علاقه مند شدم چبکار کنم؟
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم من واقعا حتی موندم چیکار کنم می دونم نتیجه ای نداره چون می شناسم طرف مقابلم رو ولی چیکارکنم بارها خواستم فراموشش کنم اما وقتی یه چیزی جذب کنه آدم رو و مدام تکرار میشه و دوباره از نو بازم میگم موندم چیزی بگم به طرف یا نه؟ واقعا موندم
RE: متأهلم.به یکی علاقه مند شدم چبکار کنم؟
جذب رفتاراین خانم شدی یاجذب زیبایی وهیکلش؟
RE: متأهلم. به یکی علاقه مند شدم چیکار کنم؟
واقعا فرقی می کنه؟ همه چیزش شکل و قیافه ، سلیقه ، رفتار ، اخلاق ، منش چی بگم آخه؟ بعضی شاید بگن این طرف چقدر بی احساسه اصلا من بی احساس من عشق رو قبول ندارم دوست داشتن رو چرا و به نظرم دوست داشتن انحصاری نیست فقط تو حرکت بعدی موندم نه می تونم فراموشش کنم نه به روش بیارم نمی تونم بدست اش بیارم اما به از دست دادنش راضی نمی شم کاش حال منو درک می کردین گفتم دست خودم نبود این جریان میگید فراموش کنم؟ چه جوری؟ شما دلیل منطقی بگید که چرا باید فراموشش کنم؟
RE: متأهلم.به یکی علاقه مند شدم چبکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahi91
جذب رفتاراین خانم شدی یاجذب زیبایی وهیکلش؟
علت سرد شدن شما نسبت به همسرتون چيه؟
در يك جمله : خلائي كه در زندگي دارين و فكر ميكنين به وسيله ي اين خانم برطرف ميشه چيه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dosti
واقعا فرقی می کنه؟ همه چیزش شکل و قیافه ، سلیقه ، رفتار ، اخلاق ، منش چی بگم آخه؟ بعضی شاید بگن این طرف چقدر بی احساسه اصلا من بی احساس من عشق رو قبول ندارم دوست داشتن رو چرا و به نظرم دوست داشتن انحصاری نیست فقط تو حرکت بعدی موندم نه می تونم فراموشش کنم نه به روش بیارم نمی تونم بدست اش بیارم اما به از دست دادنش راضی نمی شم کاش حال منو درک می کردین گفتم دست خودم نبود این جریان میگید فراموش کنم؟ چه جوری؟ شما دلیل منطقی بگید که چرا باید فراموشش کنم؟
دليل منطقي؟؟؟
منطقي تر از اين كه شما متاهل هستيد؟و حالا نميدونم بچه اي داريد يا نه!!
شما با همسرتون مشكلي غير قابل حل داريد؟
همسرتون كمبودي دارن؟؟
RE: متأهلم. به یکی علاقه مند شدم چیکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dosti
شما دلیل منطقی بگید که چرا باید فراموشش کنم؟
دلیلی مهم تر از اینکه شما جای دیگه و به کسی دیگه ای تعهد دارید؟
دوست گرامی، بهترین کاری که می تونید بکنید قطع ارتباط با این خانم است. باید نبینیدشون. اگر ارتباط تلفنی، اینترنتی، مجازی، حقیقی ... دارید باید قطعش کنید. سخته، اما شدنی است.
داستان نه چندان جالب من
اوضاع آروم شد