RE: بعد از 1 سال چی می خواد؟
منم همین سوال واسم پیش اومده
فکر میکنم وقتی یک نفر رو رها میکنی دوباره برمیگرده سمتت
آخه چند بار؟به چه قیمتی...همه چی بعد 1 سال باید دوباره؟یعنی به فکر زنش نیست؟شاید الان بچه ای هم باشه.اون هیچی...از همه چی گذشتیم تا زندگی خوب داشته باشه...ازش خواستم خوشبخت باشه...داره چی می کنه ...
سلام
الان نگرانی شما از چیه؟ مگر شما فراموشش نکردید؟
نکند فکر میکنید شما را دوست دارد؟! که باز سراغتان را گرفته
ستاره خاموش عزيزم... در بحث پايان روابط مقوله اي بنام "رجعت ثانويه" وجود دارد كه فرد بعد از مدتي كه به ظاهر همه چيز رو فراموش كرده دوباره به فكر ايام قديم و تجديد خاطره ميافته. كار اين آقا هم بخشي از اين پروسه هست و اصولا مهم نيست كه اون آقا چكار كرده و چرا برگشته مهم اينه كه شما در تصميمت متزلزل نشي. اتفاقا در موقع درستي اين اتفاق براي شما افتاده. درست همون موقعي كه شما همه چيز رو رها كرديد. نگران نباشيد و بر تصميم قبلي پابرجا باشيد. جدا و واقعا از زنده كردن اون خاطرات هيچي جز غم و اندوه عايدت نمي شه. خيلي خوشحال شدم كه انقدر خوب تونستي در طي اين مدت به خودت مسلط بشي. آفرين! يادم نرفته كه چه حال زاري داشتي و الان كه به اينجا رسيدي بهت افتخار مي كنم.
اين مرحله رو هم مي گذروني. همينكه جواب نمي دي خيلي خوبه. اونم خسته مي شه و برمي گرده سر زندگيش...
:46:
ممنون سرافراز عزیز. اما الان این ثانویه هست؟1 سال پیش هم هی میومد.از ثانویه گذشته....
در جواب کیوان : در اینکه دوستم داره شکی نداشتم ...اصلا راجع به دوست داشتن فکر نمی کنم...راجع به این فکر می کنم باز هوایی شده زندگیش رو مثل 1 سال قبل که داشت خراب می کرد خراب کنه...من حوصله جنجال ندارم.چون با قبل خیلی فرق کردم...مطمئن هستم اگه جدی بشه شکایت می کنم هم از خودش هم خانوادششششششششششششششششششش شششش
در اینکه بر نمی گردم شکی ندارم...اما الان باز گاهی پریشون میشم و این سوال مسخره که چیکارم دارهههههههههههههههههههههه هههههه.
شما داری خودت رو تو کار انجام شده قرار میدی!اگر که شما هیچ میل و تمایلی ندارید، و ایشان موجب آزار شما میشوند، خط تلفن را عوض کنید و بیخیال همه چیز بشوید.
هر کاری با شما داشته باشه، خارج از رابطه قبلی نیست.
دوست عزیز این مهم نیست که او از شما چه می خواهد...مهم اینست شما چه می خواهی؟
شما تصمیم به جدایی گرفتی و باید روی تصمیمت مصمم باشی...در واقع مشکل شما با احساس خودت هست نه با مزاحمت های تلفنی آن آقا چون برای پایان دادن به مزاحمت می توانید شماره ایشان را در block listبگذارید یا خطتان را عوض کنید...
شما تکلیف را اگر با خودتان روشن کنید بقیه اش مشکل عمده ای نیست...
ایشان دارد یک محکی می زند که می تواند برای مدتی یک سرگرمی داشته باشد یانه...همین و بس
شمارم رو که نمیدونم چطوری داره.تعجبم از همین بود.در مورد عوض کرن خط نمی تونم.چون انقدر خط عوض کردم که همه صداشون در اومده.در مورد سرگرمی : چرا فکر می کنید 1 سرگرمی می خواد اونم منم؟چه دلیلی داره.اون زن داره.کار داره.کارشم یجور بود که صبح میرفت غروب میومد تلفنم نباید میبرد.الانم دقیقا زمانایی زنگ میزنه که سرکار نیست.یعنی انقدر به خاطر 1 سرگرمی می خواد خطر کنه یا دلیل دیگه ای داره.آره من دنبال اون دلیلم.اما به خودم احد کردم جوابش رو ندم.دفعه اول که جواب ندادم بعد 1 ساعت اس داد که اشتباه گرفته.می دونم واسه این بود که بفهمونه اس ندم ..یه وقت جلو زنش ضایع باشه.با اخلاقش آشنام.بعد چند روز زنگ زد دوباره.....
گاهی فکر می کنم اگه واقعا با منی که عاشقم بود ازدواج می کرد امکان لغزشش بود.واقعا حتما پتانسیلش رو داشته.حالا پشت 1 عشق یا هوس پنهون شده دلیل ارتباط.از زنش خوشم نمیاد.اما دلم واسش میسوزه.همش یاد این جمله مامانش میوفتم که عروسه برگشته بود بهش گفته بود که باهام هست اما حس می کنم دلش باهام نیست میفهمم اینو.....دلم بیشتر به حال خودم میسوزه هر روز امتحانم سختر میشه.نمیدونم از پس این بارم بر بیام بعدش قرار دوباره چی بشه...
خواهر گرامی...
شما نو هستی...از شما خوشش می آید چون هنوز بوی پیاز داغ نگرفتی...جای بخیه های زایمان روی شکمت نیست...چند سالی با شما شب و روزش را نگذرانده...زوایای شخصیتی ات هنوز جای سوال دارد برایش...رنگ تکرار نگرفتی...
می گویند از ماست که بر ماست...ای وای بر ما که خودمان زنیم و درد زن دیگر را درک نمی کنیم...
با این تفاسیر باز هم مرددی که از تو چه می خواهد؟
یعنی واقعا زن و بچه آن آقا یک لحظه جلوی چشمت نمی آیند؟
یک لحظه فکر هم ندارد که از تو چه می خواهد...
دختر خوب مگر شما چیزی کم داری که به دنبال مرد زندگی دیگران باشی؟
این کارها مال دخترهایی ست که سهمی نمی توانند از پسر ها داشته باشند و امتیازات چندانی ندارند...
شما همان تصمیمی که گرفتی که قطع ارتباط کنی درست ترین تصمیم بوده...الان هم باید بدانی پای عشق در میان نیست...شما برای او یک سرگرمی خواهی بود...همین و بس...آدمی که معنای تعهد و تاهل را نمی فهمد چه می داند عشق چیست...
بله قبلا شما را دوست داشته...تمام شده رفته...حالا او متاهل است...و کسی که متاهل است به درد شما نمی خورد...شما گذاشتی برود با کس دیگر ازدواج کند...آن موقع از خودگذشتی کردی فکر می کنی؟ پس الان هم داری این توانایی را...که لذتت به بهای رنج دیگری نباشد...
یعنی اصلا دیگر مهم نیست او چه می خواهد...باید زنش را بخواهد و فرزندش را...نه شما را!
به جای درگیر کردن ذهنت دنبال انتخابهای بهتر باش...اون آقا الان زندگی خودش را دارد و شما هم می شوی یک سرگرمی ...اما شما هم حق داری خانواده و زندگی داشته باشی...خانواده مال او...سرگرمی ها مال او...پس شما چی؟
دوست عزیز پرونده ی اون آقا رو تو ذهنت ببند...او دیگر گزینه ی مناسبی برای هیچ زنی نیست ...حتی شاید برای همسرش هم نباشد!
به امید موفقیت تو