یه کم فکر کنید و جواب بدید...
در صورتی که جنس مخالف(غیر از همسرم) این خصوصیات اخلاقی رو داشته باشه من مجذوبش خواهم شد:
1-؟
...
نمایش نسخه قابل چاپ
یه کم فکر کنید و جواب بدید...
در صورتی که جنس مخالف(غیر از همسرم) این خصوصیات اخلاقی رو داشته باشه من مجذوبش خواهم شد:
1-؟
...
آنقدر همسرم را دوست دارم كه حتي لحظه اي حاضر نيستم فكر كنم
سلام. مجذوب شدن مهم نیست . مهم پایبندی به زندگی متأهلی و عدم خیانت به اونه. در هر صورت انسان زیبا پسنده و مجذوب هر نوع زیبایی میشه. مهم اینه که چه طور برخورد کنه و سعی کنه این جذبه به خیانت منتهی نشه.
درسته ، بعد از ازدواج و تعهد كردن بين دوطرف جذابيت جنس مخالف بغير از همسر معني نداره بايد با تمام وجودت همسرت رو بپذيري و اجازه ندي با يه اشاره و يه گوشه چشمي از جنس مخالف ديگه اين حريم شكسته بشه
من هنوز ازدواج نكردم ( چون يه سري شرايط هنوز محيا نشده ) ولي 5 ساله كه با دوست دخترم هستم و اونو درجايگاه همسرم قبول دارم و مي پرستم
اما اينجا و در جواب موضوع اين تاپيك ، از اون به عنوان همسرم مينويسم:
.
..
...
من غلط بكنم ( منظورم شخص خودمه) وقتي با همسرم قلبا تعهد بستيم ، ديگه به كس ديگه فكر كنم.
شايد او بهترين زن دنيا نباشه ( كه البته براي من هست ) ولي مطمئنا من هم بهترين مرد دنيا نيستم
من به جاي اينكه به دنبال توجه كردن در خصوصيات ديگران باشم بهتره به كسي كه لحظه هاي با ارزش عمرش رو براي با من بودن خرج كرده ، بيشتر اهميت بدم.
پست ترين انسان ها ( حداقل از نظر من ) انسان هاي دروغ گو و خيانت كار هستند.
...
..
.
قبل از اینکه ازدواج کنم به این موضوع خیلی فکر کردم ، اما الان حتی نمی تونم بهش فکر کنم
اگر کسی اين فکر بياد توی ذهنش پس معلومه که هنوز به ازدواج مقطعی نگاه کرده و معنی باهم زندگی کردنو نمی دونه اين جور آدما خيلی خطرناکند
این موضوع اصلا با فرهنگ ایرانی سازگاری نداردو
بهتر بود این موضوع مطرح نمیشد
سلام ، در دنيا هيچگاه دو انسان كاملاً مشابه يافت نمي شود و در زندگي زناشويي شما بايد براي تحكيم آن ارزشهاي خود را حفظ كرده و در شناسايي ارزشهاي همسرتان كه موجب ايمان بيشتر شما به او مي شود ، بكوشيد و به سنت ازدواج و قوانين و تعهدات موجود آگاهانه پايبند باشيد كه زيباييهاي دنيا شما را فريب ندهد . باي