-
معرفی فیلم
سلام
این تاپیکو بیشتر بخاطر معرفی این فیلمی که بخاطر ایام محرم اینجا
می اورم،ایجاد کردم،ولی اگر فیلمهای خوب و جالبی هم سراغ داشتیم،بیایید اینجا به هم معرفی کنیم.
فیلم موکب الاباء(کاروان سربلندی ):
روایتی جذاب و دیدنی از کاروان نور حضرت امام حسین(علیهالسلام) است که از شروع حرکت امام، قیام، اسارت، سخنرانی عمه سادات در شام و ... را به تصویر میکشد.
این فیلم توسط موسسهی دولتی «ساخت و توزیع فیلمهای سینمایی بیروت» ساخته شده است.
حضور بازیگر هنرمند و توانایی مثل آقای "سلوم حداد" قابل توجه و
در این میان نقش حساس حضرت زینب(سلام الله علیها) فراموش نشدنی است.
در فیلم، مسئول مستقیم گناه کشته شدن امام حسین(علیهالسلام)، یزید بن معاویه معرفی میشود.
قسمت اول از فیلم زیبای «موکب الاباء» ساخته "باسل خطیب سوری"، که به قیام حضرت اباعبدالله و ماجرای کربلا میپردازد.
در قسمت دوم به اسارت اهل بیت امام حسین(علیهمالسلام) و کاروان ایشان در شهرهای مختلف و ... پرداخته میشود.
در قسمت سوم ماجرای پاسخ به سوالات راهب مسیحی در کلیسا از جانب امام سجاد(علیهالسلام) و یقین بردن به حقانیت ایشان و ... به تصویر کشیده شده است.
در قسمت چهارم داستان، سخنرانی قرّا و شیوای امام سجاد و حضرت زینب در قصر یزید و قصه جانکاه شهادت شیرین دختر اباعبدالله(علیهالسلام) در خرابههای شام را میبینیم.
منبع:تبیان
این فیلم چندسال پیش از شبکه3 هم پخش شده بود.
اگر فیلم را ندیدید بهتون توصیه میکنم تو این روزها حتما ببینید و اگر با دیدن
فیلم دلتون لرزید منو هم دعا کنید:302:(چون من معرفیش کردم)
قسمت 4 بنظرم عالیه.
برای دانلود این 4قسمت که بصورت جداگانه و با حجم های کم هست،به
این ادرس برید.
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid...ategoryID=6461
-
سلام
معرفی فیلم ایده خوبیه.به نظرم اگه دلایل خوب بودن فیلمی که معرفی می کنیم رو بگیم،این تاپیک خیلی می تونه مفید باشه.(البته نه اینکه فیلم رو کامل تعریف کنیم.)
سریال پرده نشین
این فیلم اومده زندگی یک سری طلبه ها و ارتباطشون با افراد دیگه رو به تصویر کشیده.نکته جالب این فیلم اینه که این کارو با استفاده از بازیگرهای طنز (و غیر طنز) انجام داده.اما این کار فیلم رو به هیج وجه به سمت لودگی نکشیده.:81:همچنین بیشتر سعی کرده واقعیت ها رو نشون بده.
این فیلم رو این شب ها ساعت 10:30 شبکه یک پخش می کنه.