از امور جدایی افکن بین زن و شوهر و آن چیزی که آسایش و خوشی میان آنها را سلب می کند و حتی گاهی باعث قتل و جنایت نیز می شود ، مزاحمت ها و دخالت های بی جای مادر زن است .:305:
نمایش نسخه قابل چاپ
از امور جدایی افکن بین زن و شوهر و آن چیزی که آسایش و خوشی میان آنها را سلب می کند و حتی گاهی باعث قتل و جنایت نیز می شود ، مزاحمت ها و دخالت های بی جای مادر زن است .:305:
مادر زن بیش از این که دخترش را شوهر دهد ، دلش می خواهد داماش کسی باشد که دارای تمام کمالات و خوبی ها بوده و از همه نواقص و کژی ها دور باشد.
انتظار چنین جوان ایده آلی از دخترش خواستگاری کند و او را سعادتمند و قرین خوشبختی گرداند . با این آرزو ، جوانی را به دامادی انتخاب می کند .
نخست می پندارد که او همان داماد ایده آل است . از این رو ، نسبت به او اظهار علاقه می کند ، پذیرایی و احترام می نماید .
با خود می گوید : """" اگر وی مختصر عیبی هم داشته باشد با دخالت ها و راهنمایی های من اصلاح می شود . """
از امور جدایی افکن بین زن و شوهر و آن چیزی که آسایش و خوشی میان آنها را سلب می کند و حتی گاهی باعث قتل و جنایت نیز می شود ، مزاحمت ها و دخالت های بی جای مادر شوهر است .305
اگر تازه داماد ، مطابق میلش در آمد ، شاد و خرم می شود و هیچ حرفی در میان نیست ! ولی اگر مطابق دل خواه او در نیامد فورا درصدد چاره جویی بر می آید.
ابتدا تصمیم می گیرد از تجربه های که در دوران زناشویی خود داشته استفاده کند و دامادش را مطابق دل خواه بار آورد.
بدین منظور نقشه می کشد و از همه امکانات استفاده می کند .
گاهی به عنوان دل سوزی و خیرخواهی پند و اندرز می دهد ، گاهی مصلحت اندیشی و راهنمایی می کند . و گاهی هم از ریق قهر و دعوا و غرغر کردن وارد عمل می شود .
بهترین حربه اش این است که در دخترش نفوذ کند و او را وسیله ای برای رسیدن به هدفش قرار دهد. با تلقینات خود او را به ناسازگاری و بهانه جویی وادار می کند .
گاهی دستور قهر یا دعوا می دهد ، گاهی دستور التماس و گریه می دهد ، گاهی از شوهرش بدگویی می کند و ...........
دختر بیچاره هم که از سویی هنوز سردی گرمی روزگار را نچشیده و با شوهرش کاملا مانوس نشده و به مصالح واقعی خویش آگاهی کامل ندارد ، و از سویی دیگر مــــادرش را بهترین حــــــــــامـــــــی و خـــیـــرخــــواه می پندارد ؛ تحت تاثیر افکار او قرار گرفته و بر طبق دستوراتش رفتار می کند و خلاصه اگر توانستد داماد را مسخر خویش سازد خوب دیگر حرفی در میان نیست ؛
اما اگر داماد تسلیم خواسته های آنان نشد لج بازی ها و کشمکش به صورت شدیدتری نمود پیدا می کند .
ادامه دارد .......
آقا حامد اينو جدي مي گم مامان من يكي كه اين طور نيست ولي انگار دنيا برعكس شده...
خواهش میکنم .
قصد از این پست ، ** برخی ** مادر خانم ها بودند .
ای بابا،فکر من مرد میان سال را هم بکنید که دارم امسال زن می گیرم،بددلم نکنید دیگر!!!عجب ها!!می بخشید چرا برخی به مادر زن لقب *وزیر جنگ* را داده اند؟!
با سلام
ممكن است انسانهايي با چنين صفاتي وجود داشته باشند ولي ربطي به مادرزن و يا مادر شوهر بودن ندارد . چنين افرادي در هر موقعيتي كه باشند رفتارشان اينچنين است .
كم نيستند مادرزنها ومادرشوهرهايي كه داماد وعروسشان را دوست دارند و رفتار خوبي با آنها دارند . اگر در انتخابتان دقت كنيد مشكلي پيش نمي آيد . درضمن به رفتار خود پسر ودختر هم بستگي دارد لزومي ندارد كه پدرومادرها از جزئيات زندگي فرزندانشان بعد از ازدواج خبردار باشند ، اگر بي خبر باشند بهتر است نه آنها قصه مي خورند نه فرزندانشان گرفتار دلسوزيهاي آنها مي شوند .