وای خداشکرت، دارم مادر میشم
[/size][size=medium]دوستان خوبم توی تالار همدردی نمی دونید چقدر خوشحالم امروز بهم خبر دادن که احتمال داره سرپرستی یه دختمل ناناس جیگر یکماهه رو بهم بدن.
باور نمی کنم دارم مادر میشم. :227::227:
همیشه میگفتم که کار کردن موقت من توی پرورشگاه فقط هدر دادن یمدت از انرژیم بود که نتیجه ای هم نداشت حتی چندروز پیش که رفته بودم پرورشگاه بخاطر انجام دادن سفارش دوخت لباسای بچه های اونجا با خودم گفتم یعنی چی بعد از چند سال دوباره دارم میرم جایی که خاطره خوبی ازش ندارم ولی بخاطر رضای خدا رفتم و بخاطر جوی که نی نی تالار برام درست کرده بود همونجا درخواست یه دختمل کردم و امروز بهم گفتن که باید یسری مراحل قانونی طی کنم شاید بشه این دخمل ناناو به من بدن. تورو خدا بهم دعا کنید که منم مامان بشم:323:
.البته اینم بگم که احتمالا بخاطر یسری مشغله کاری و جراحی که دارم امکان داره دوهفته ای توی تالار نباشم اما به محض روبراه شدن حالم حتما میام و نتیجه بچمو میگم.:227:
RE: وای خداشکرت، دارم مادر میشم
تبریک میگم :72:
من فکر میکردم زوج های متاهل هم با یک سری شرایط خاص میتونن سرپرستی بچه رو به عهده بگیرن !
مگه شما مجرد نیستی ؟!
میتونم بپرسم برای سرپرستی ، چه مراحلی رو طی کردین ؟
ممنون از توجهتون
باید عرض کنم که سرپرستی چند نوع داره؟ یکی می تونه حامی باشه تا اخر عمر بچه و اونو بعنوان مهمان هروقت دوست داشت بیاره و ببره. یکیم می تونه بطور کامل سرپرست و خانواده باشه. در ضمن خیلی مهمه که بچه ای که بعنوان فرزندخواندگی قبول می کنی توی چه شرایطی باشه. مثلا از خانواده بد سرپرست باشه یا بی سرپرست؟ سالم باشه یا کمی معلولیت داشته باشه؟ که هر کدوم اینا شرایط خودشو داره.
و از طرفی داره قانونی وضع میشه که به کسانی که مجردن بشه بسته به شرایط بچه بدن حالا من درخواست دادم منتظرم که ببینم نتیجه چی می شه که به احتمال قوی بشه. و در اخر اینکه یکم از بند پارتی استفاده می کنم:163:
با سپاس
ای کاش منم جرات وجسارت توروداشتم.:310:
واقعابهت حسودیم شد.:72:
:227:
منم بهتون تبريك وگوئم :227: