راهكارهايي براي پيشگيري خيانت شوهران
سلام و خسته نباشيد
من از مدير همدردي و از تمام كارشناسان عزيز درخواست كمك دارم تا اين موضوع جديد رو به سرانجام برسونيم و واقعاً بتونيم بااين خطر جدي كه داره كم كم دامن همه زندگي هارو مي گيره مقابله كنيم
بله پيشگيري بهتر از درمان است.
اطفاً دوستاني كه تجربه هاي مفيد دارن به ما كمك كنن.
من حقير احساس مي كنم بعد از بيان مشكلات پي در پي مراجعين در اين رابطه ؛اگر يه جمع بندي كلي داشته باشيم عالي ميشه.
ممنون
RE: راهكارهايي براي پيشگيري خيانت شوهران
بله پیشگیری بهتر از درمان است
از اول با یک آدم محجوب ومتین ازدواج کنیم(ضمنا مرد باشه نه نامرد)
شوخی کردم ولی به نظرم همه حرفا در این زمینه بی فایده است هممون این حرفا را شنیدیم واجرا هم کردیم والبته باز هم خیانت
به گفته خود مردان خائن (آن هم از نوع درجه 1)خوبی وبدی .زیبایی وکمالات همسر وحتی مهربانی ومطیع بودنش هیچ یک در جلوگیری از خیانت تاثیر ندارد به گفته مردان خائن مرغ همسایه همیشه غازه حالا تو برو اصلا یک گوسفتد پروار بیار باز اون مرغ فکسنی غازه....
ضمنا مذهبی ها هم نعوذبالله به پیغمبر استناد میکنند که همسران متعدد داشتند وخود را توجیه میکنند ..حالا انگار نه انگار عربستان 1400 سال قبل با ایران امروز چقدر فرق داره وتازه شخصیت مبارک حضرت پیامبر کجا وآقای بی اراده ما کجا؟؟
پس بهترین راه همونه که طرف یک جو مردونگی ومعرفت داشته باشه که به خاطر قولش عشقش زنش خیانت نکنه
یک جو مردونگی والسلام
RE: راهكارهايي براي پيشگيري خيانت شوهران
1.شخصيت رفتار منش خانواده فرد رو در نظر بگيريد.
2. اگر براي جلب توجه شما از شيوه هاي نامناسب و غير عقلاني استفاده كرد چندان قابل اعتماد ..؟
3. رفتار او در قبال ديگر افراد جنس موافق چگونه است؟
4. ارتباط او با ديگر انسانهاي غير همجنس و هم جنس چيست؟
5.نه اون چه ميگه و ادعا ميكنه اونچه مورد عمل اوست چيست؟