-
دو دلم در انتخاب
سلام
من خواستگاري دارم كه از همه نظر خوبه ، مخصوصا اخلاق خيلي خوبي داره كه زبان زد كل فاميل است ، و فقط مشكل من اينه كه وقتي باهاش تلفني حرف ميزنم يا اينكه باهاش بيرون ميرم اصلا بهم خوش نميگذره يا عين بعضي ها كه خيلي ذوق دارن ، ذوق نميكنم
من از آدمهاي شوخ طبع خيلي خوشم ميومد ولي وقتي با اين هستم اصلا به حرفهاش خندم نمياد و هر وقت هم شوخي ميكنه به نظرم اصلا خنده دار نيست و بهش نمياد
حالا موندم چيكار كنم چون يه خواستگار ديگه هم دارم كه ازم دو سال كوچيكتره و از نظر شوخ طبعي و قيافه خيلي ازش خوشم مياد ولي وقتي عصباني ميشه عصبي ميشه ،و از نظر وضع مالي خيلي از اون يكي بهتره
خانواده خودم دومي رو قبول ندارن و اصرار به اولي دارن
ولي خودم دلم پيش دوميه
نميدونم چيكار كنم ؟
كمككككككككككككك
-
RE: دودلم كممممك
عجبا دخترم تو مي خواي كسي رو كه در هنگام عصبانيت كمتر بر خشم خودش تسلط داره بر كسي كه چون مهارت شوخي كردن بلد نيست به نظرت بامزه نيست ترجيح بدي؟
دختر شوخ طبع من خنده يكي از رنگ هاي رنگين كمان زندگيه .. .بقيه رنگ ها چي؟ چقدر درباره دو خاستگارت ميدوني. خصوصياتشونو با تحقيق تا حد امكان بدون ليست كن و بعد باهم مقايسه شون كن.اونا رو نه فقط به خاطر شوخ طبعي در همه خصوصيات مقايسه كن.
-
با سلام
عنوان تاپیک شما کلی بوده و نامفهوم،چنین تاپیکهای طبق قوانین حذف خواهند شد،و گذشته از آن کمتر مورد توجه قرار میگیرند
لطفا" در ارسال بعدی عنوان مناسب با مشکلتان را انتخاب و ارسال کنید تا تغییرات لازم صورت گیرد
در غیر اینصورت تاپیک شما حذف خواهد شد
-
خواستگار دوم
1- از شما کوچکتر است
2- مورد تایید خانواده نیست
همین دو دلیل کافی است برای رد شدنش.
مگه سیرک است یا نمایش کمدی که می گی نمی خندونم؟
-
دوست عزیز عصبی بودن و کنترل نداشتن روی خشم مسئله کوچکی نیست بخصوص اینکه احتمالا در مورد ایشان شدت مسئله به حدی بوده که شما در همین اوایل آشنایی آن را احساس کرده اید. اگر دلتان با خواستگار دوم است ایشان را در موقعیت های مختلف قرار دهید و واکنش هایشان را بررسی کنید و به این زودی تصمیم نگیرید.