دو راهی در انتخاب به دلیل وسواس نسبت به اندام دختر مورد علاقه
سلام مدت 6 ماه با دختر خانمی با هدف ازدواج مراحل آشنایی طی کردم ارتباط به شکل رسمی بوده و وابستگی زیادی بین ما ایجاد شده اما به تازگی ايشان بدون پوشش مو و لباس راحت دیدم متاسفانه از نزدیک رنگ پوست و اندام و تناسبات ايشان تاثیر بدی روی من گذاشته بعد از این مدت 6 ماه نمی دانم چکار کنم از طرفی وابستگی زیاد و از طرفی این موضوع پیش آمده البته من تا حدودی دچار وسواس هستم نمی دانم راه حل من چیه حس می کنم دختری با اندام خیلی زیبا و پوست روشن می پسندم آیا این خواست واقع گرایانه است یا به دلیل وسواس من شکل گرفته در حالی که خودم هم اندام لاغری دارم.لطفا راهنمایی کنید
RE: دو راهی در انتخاب به دلیل وسواس نسبت به اندام دختر مورد علاقه
سلام
در چه شرایطی این دختر خانم رو بدون پوش دیدید؟:163: عقد کردید ؟
شما که 6 ماه با ایشون مراحل آشنایی رو طی کردید ، چطور متوجه رنگ پوست و ... نشدید ؟یا از اول و قبل ازآشنایی نمیدونستید که دنبال چه فردی باید باشید ؟ آخه معمولا اولین چیزی که در طرف مقابل دیده میشه همین ظاهر افراد هست و خصوصیات ظاهری شون .
شما با هر فرد دیگری هم بخواهید ازدواج کنید تا حدودی ظاهرش رو میبینید و میپسندید و هیچ کسی رو نمیتونید تا قبل از عقد بدون پوشش ببینید و اگر بعد تازه بخواهید به این مسایل فکر کنید هیچوقت زندگی خوبی نخواهید داشت .
پس بجای تمرکز به این ظواهر بیشتر اخلاق مد نظرتون باشه و اینکه چقدر با هم تفاهم دارید( همه حرفهایی که گفتم نظر شخصیم بود )
[quote=Matin_Alone]
سلام
در چه شرایطی این دختر خانم رو بدون پوش دیدید؟:163: عقد کردید ؟
شما که 6 ماه با ایشون مراحل آشنایی رو طی کردید ، چطور متوجه رنگ پوست و ... نشدید ؟یا از اول و قبل ازآشنایی نمیدونستید که دنبال چه فردی باید باشید ؟ آخه معمولا اولین چیزی که در طرف مقابل دیده میشه همین ظاهر افراد هست و خصوصیات ظاهری شون .
شما با هر فرد دیگری هم بخواهید ازدواج کنید تا حدودی ظاهرش رو میبینید و میپسندید و هیچ کسی رو نمیتونید تا قبل از عقد بدون پوشش ببینید و اگر بعد تازه بخواهید به این مسایل فکر کنید هیچوقت زندگی خوبی نخواهید داشت .
پس بجای تمرکز به این ظواهر بیشتر اخلاق مد نظرتون باشه و اینکه چقدر با هم تفاهم دارید( همه حرفهایی که گفتم نظر شخصیم بود )
با تشکر متاسفانه تا حالا از فاصله که با دقت ايشان ببینم پيش نیامده بود در مورد فردی مثل من که تا حدودی وسواس گون فکر می کنم آيا ممکنه در آينده دچار سردی رابطه شوم؟
آيا راه حل من اگر تغير ديدگاه باشه که متاسفانه سال هاست نتونستم تغییر بدم بهتر نيست وارد هيچ رابطه ای نشوم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gentle
دختری با اندام خیلی زیبا و پوست روشن می پسندم
پوست دست و صورت معمولا از بدن تیره تر است
چطور شما حالا فهمیدی که رنگ پوستش را دوست نداری؟ مگه صورت و دستش را ندیدی؟
وسواس داری و بهتره تمامش کنی نه واسه خودت. واسه اون خانوم میگم که یه عمر باید با این اخلاق های شما سر کنه و هر وقت هم عصبانی بودین بگین من از اولش تو را نمیخواستم خانواده گفتن یا دلم سوخت ...
حرفاتون کاملا بهانه است نه دلیل.
نفر بعدی را همون جلسات اول با بلوز شلوار و یکبار هم با دامن ببینید. به صورت و دستش هم درست نگاه کنید که دیگه بهانه ای نداشته باشید
با سلام
شما چطور شد که ایشون رو دیدید؟شما که محرم نیستید درسته؟
یعنی ایشون خبرنداشتن که شما اومدید خونشون و یهو شما رو دیدن و فورا رفتن داخل اتاق؟(آماده نشدن به قصد
دیدن شما و بی خبری)
میشه واضح تر بگید چی از اندام و تناسباتی که گفتید خیلی اذیتتون کرد؟ خیلی خیلی لاغرن؟ یعنی اندام سکسی
نداشتن؟ و شما تا الان که با پوشش چادر یا مانتو دیدینشون تا حالا متوجه نشده بودین و حالا متوجه شدین؟
رنگ پوستشون از روی دست هاشون و صورتشون مگه قبلا مشخص نبود؟ اینکه تیره هست یا سبزه هست یا مشکل
دار هست؟! کلا قیافش به دلتون نشسته؟
اگر این مسئله اونقدر براتون مهمه که باعث شده از ایشون دلسرد بشید یا دچار تردید بشید بهتره دیگه ادامه ندید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gentle
با تشکر متاسفانه تا حالا از فاصله که با دقت ايشان ببینم پيش نیامده بود در مورد فردی مثل من که تا حدودی وسواس گون فکر می کنم آيا ممکنه در آينده دچار سردی رابطه شوم؟
آيا راه حل من اگر تغير ديدگاه باشه که متاسفانه سال هاست نتونستم تغییر بدم بهتر نيست وارد هيچ رابطه ای نشوم؟
به نظر من اول از همه باید این وسواس رو کنار بذاری چون در غیر اینصورت ، حتی اگه یه دختری با پوست روشن وزیبا و ...(حتی پری ) هم نصیبت بشه بازم همینجوری میشینی تحلیل میکنی و از اون هم زده میشی . یعنی اگه زیبا ترین دختر دنیا رو هم به دست بیاری باز بعد از یه مدت به خودت میگی کاش زیباترشو انتخاب میکردم .
یه نکته ای هست و اینکه طرف مقابل هر چقدر هم زیبا باشه بعد از یه مدت این زیبایی و کلا ظاهر عادی میشه و چیزی که انسانها رو بیشتر بهم نزدیک میکنه و باعث میشه این زیبایی بازم دیده بشه و یا بیشتر از قبل و زیباتر از قبل هم به چشم بیاد ، خصوصیات اخلاقی و منش هست .
پس زیبایی در همون حدی که ابتدا ببینی و بپسندی کافیه .
به نظر من قبل از اقدامی ، تمام خصوصیات اخلاقی خودتون و بعد خواسته ها و نیازهاتون در زندگی مشترک رو برای خودتون یادداشت کنید . ( حتی بی اهمیت ترین مسایل رو نادیده نگیرید و یادداشت کنید ) و در مرحله بعد خصوصیات ظاهری و اخلاقی و شخصیتی دختر خانم رو .
بعد همه این موارد رو در کنار هم قرار بدید و بازنگری کنید ، اگر به این نتیجه رسیدید که فرد موردنظرتون نیست سریعا نظرتونو اعلام کنید و بیشتر از این وابستگی برای خانم ایجاد نکنید . و نخواهید این مسایل رو نادیده بگیرید و بعدا سرد بشید . ( این راه حلی که پیشنهاد دادم درصورتی هست که هنوز عقد نکرده باشید و هنوز در مرحله تصمیم گیری باقی مونده باشید ، ولی اگه عقد کردید حتما برای درمان این وسواس باید مشاوره حضوری برید .:305:)
موفق باشید .
به نظر من مشكل اصلي سر اندام اين خانم هست نه رنگ پوست! مشكلي كه متاسفانه خيلي آقايون دربارش دچار ترديد ميشن و توي همين تالار هم موارد زيادي بوده...
دوست عزيز به نظر من هم بهتره درمان رو روي خودت شروع كني و مشاوره بري ....در عين حال اگه مطمئن شدي اين خانم باب ميلت نيست بهتره زودتر تموم كني و ادامه ندي...
ممنون از پاسخ های دوستان
در بین پاسخ ها برخی دوستان به جای پرداختن به موضوع اصلی در مورد چند و چون اتفاق افتادن موضوع پرسیدن...جالبه
متاسفانه افراد ایده ال گرا در صورتی از ایده ال های خود قبل از ازدواج کوتاه بیان احتمال اینکه بعد ازدواج باز نبود این ایده ال ها موجب سردی رابطه شود بسیار زیاده و توصیه روانشناس ها بر این هست که حتی المقدور ایده ال های بيشتری در فرد مقابل ببینند البته گرچه این موضوع گاهی بیمارگون و افراطی هم دیده می شه اما به هر حال مهمه و نباید با تمسخر سعی در منصرف کردن فرد از ایده ال هاش داشت
در مرحله عقد نيستم اما به همان اندازه پایان دادن دشواره متاسفانه ايشان بسيار احساساتی و تناسب نداشتن از نظر ايشان پذيرفتنی نيست...
اگه این موضوع خیلی برات مهمه همینجا تمومش کن.منظورت چیه که میگی تناسب نداشتن از نظر ایشون پذیرفتنی نیست؟یعنی بهش گفتی یا میخوای بگی چون اندامت متناسب نیست ناراحتم یا میخوام تموم کنم؟
خواهشا اگر به این نتیجه رسیدی که نمیخوای باهاش ادامه بدی شخصیت و غرورشو لگدمال نکن و دلشو نشکون و درست باش تموم کن.
من خودم با اینکه پوستم روشنه اما پسر با پوست روشن زیاد دوست ندارم چون به نظرم زیاد مردونه نیست.میبینی هر کی یه نظری داره.یکی روشن یکی تیره یکی لاغر یکی تپل میپسنده.این چیزا سلیقه ایه اما اصل نیست.پس تو اگه واقعا دلت چرکین شده ازش همینجا تموم کن.اما در عین حال رو شخصیت خودت کار کن.بدون زیبایی ملاک خوشبختی نیست.به زندگی وسیعتر نگاه کن.سختیا و لذتهاشو با هم ببین.چه تو که انقد حساسی چطور زنت (مثلا با ظاهر کامل) رو میتونی تو دوران حاملگی و...دوست داشته باشی.اما چون تو مرحله انتخابی هر وقت مطمئن شدی طرفت همونیه که میخوای باش عروسی کن.اما بعدش دیگه نباید وسواس داشته باشی.زندگی مشترک صرفا یک رابطه جسمانی نیست(هر چند خیلی مهمه)
کلا من فکر نمیکنم تو عاشق حقیقی این دختر باشی