بدی های دیگران میخام بنویسم!!!
دوستان شاید از این تاپیک من تعجب کنید!!من یه اخلاقی دارم که ممکنه از نظر دیگران مثبت باشه اما از نظر خودم اصلا خوب بیست باعث میشه دیگران هر نوع رفتاری دوس دارن در مقابلت داشته باشن چون تو ناراحت نمیشی!!!!!!!!!!اخلاق من اینه که اگه کسایی که دوسشون دارم در حقم بدی بکنن حتی اگه اینکه خیلی ناراحت شم سریع فراموش میکنم نهایت یک روز یا دو روز بعد و میشم مثل سابق!این اخلاق من تبعات بدی واسم داشته!!امروز تصمیم گرفتم که بدی هایی که دیگران در حقم میکنم و توی یه دفتر بنویسم!یاد بگیرم یه فرد خوب کامل نیست فقط بهت محبت نکرده بلکه یه جاهایی آزارت داده!
تصمیمم درست؟!!
RE: بدی های دیگران میخام بنویسم!!!
عزیزم این که خصوصیته خوبیه.می دونی اگه یادت بمونه چقدر خودت عذاب می کشی.دیگه از روابط لذت نمی بری.مطمئن باش این یه نقص نیست
تصمیم شما بسیار عالیه اما به دوشرط:
1.در همون دفتر بدیهایی که در حق دیگران میکنی هم بنویسی.
2.در همون دفتر خوبیهایی که دیگران در حقت میکنن هم بنویسی.:72:
شمااولین نفری نیستی که جواب خوبیهاتوبابدی داده باشندومتاسفانه یاخوشبختانه اخرین نفرهم نیستی.بااین کاری که می خواهی بکنی فقط وفقط دلت پرازنفرت وکینه میشه وباعث میشه خوبیهایی هم که یک زمانی طرف برات انجام داده هم به چشمت نیادوبااین کاربه روح وروانت اسیب جدی واردمیکنی.
موفق باشی:72:
تشکر میکنم از همه دوستانی که تاپیک خوندن و کسایی که نظر دادن:72:
اما مسیله اینجاس که منم واقعا دوست ندارم ادم کینه ای باشم اما واقعا خوب ما ادما و رو خوب کامل ندونیم تا زمانی که از دستشون میدیم ضربه بزرگ نخوریم:72:
دختر عزيزم
در حق همه ما بدي هايي ميشه و خوبي هايي..اما برگ هاي دفتر ذهن مامحدوده.. اگه من دفتر ذهنم يه برگ داشته باشه دوست دارم با خوبي هاي بقيه پركنمش نه بدي ها..البته ندرتا بدي هايي هستن كه هرچي كردم از يادم نرفتن.. سعي كردم ديگه شرايطي رو در ذهنم فراهم نكنم كه در حياتم تكرار بشن!