RE: شوهر دوست داشتنی من و بد اخلاقی هاش
سلام سلام سلام
خیلی دوستون دارم و مرسی از همه کسایی که مشکل من واسشون مهم بود و واسم پست زدن این جور موقع ها آروم میشم وقتی میفهمم کسانی هستند که حل مشکل من و آرامشم وواسشون مهمه.نظرات همهتون رو دوست داشتم و واسم ارزشمند بودند.میخوام که بیشتر کمکم کنید دیروز خیلی ناراحت بودم و واقعا خسته از این همه مشکل.من 21 ساله و همسرم 27 ساله هست. خیلی دوستش دارم آدم فوق العاده مهربونیه خیلی صاف و ساده و بی شیله پیله است.پشیمون نیستم از اینکه زنش شدم اما...
مشکلاتی که نوشتم واقعا داره آزارم میده.نه من نه همسرم آدم های بالفطره بد نیستیم اما با نا آگاهی از اینکه چه طور باید با همدیگه رفتار کنیم داریم همدیگه رو آزار میدیم.میخوام مشکلاتم حل بشه و این رو میدونم که حل میشه اما با کمک همه دوستان همدردی.خیلی دوست دارم آقای sci و مهاجر بینشان بیان و راهنماییم کنند.لطفا دوستان همدردی تنهام نزارید از همه تون ممنونم.مشکلاتم ریزه ریزه اما زیادن.دونه دونه میخوام حلشون کنم .الان بیشترین چیزی که آزارم میده اینه که نسبت به دوستام خیلی حساسه .مستقیما نمیگه نرو اما عملا من رو خونه نشین کرده خوب منم دوست دارم با دوستام ارتباط داشته باشم اونا میان اما یه بار دو بار توقع دارن منم برم.نمیزاره غر میزنه.خونه دوستای متاهلم هم که میگم لا اقل بیا با هم بریم نمیاد میگه من نمیشناسم.کارم شده خونه نشینی .یکی هم که اصلا به من وابسته نیست انگار ازم فراریه چی کار کنم یاد بگیره منم جزء زندگیش هستم و لازمه که وقت بزاره احترام بزاره مهم بشم براش:46::46::46::46: