RE: به دنبال حل مشکلات زندگی
سلام
تنهاترين البته تو تنها نيستي كه چنين مشكلاتي داري يك چرخي تو اين جامعه بزني مي بيني كه يك عالمه از اين تنها هستند وشايد هم تعداد تنهاها از آنهايي كه تنها نيستند بيشتر باشد .
زندگي مثل بازي " مار-پله " است وقتي انتخابي مي كني چندين راه در مقابلت قرار مي گيرد و اين راهها با هر انتخاب محدودتر مي شوند و اينطوريه كه اختيار وتقدير بهم گره مي خورند .
براي انتخاب درستتر هم بايد داناتر و آگاه تر شد و آن هم نتيجه مطالعه و تجربه هست . شما زماني كه ازدواج كردي آگاهيت نسبت به ازدواج و مشكلات بعد از آن محدود بوده و اصلاً توجهي نكردي كه رفتار همسرت و خانواده همسرت چگونه است . مادر شوهرت همسرت را يك بچه نگهداشته كه برايش يك عروسك گرفته تا سرگرم باشد و گريه وزاري راه نيندازد . فكر مي كند خودش از جنس ديگري است و همه بايد به فرمان او باشند وهمه چيز حتي بچه هايش براي خدمت به او هستند وخلاصه محور دنياست .
با توجه به اينكه هفت ساله داري با اين وضعيت زندگي مي كني و خيلي مظلوم به نظر مي رسي بهتره كه به يك مشاور مستقيماً مراجعه كني .
براي هر مشكلي راه حلي وجود دارد و مطمئن باش كه همه چيز درست مي شود.
من به عنوان یک مرد فکر میکنم که اگه تو برای شوهرت یک زره هم ارزش داشته باشی باید یه مقدار به تو اهمیت بده و اینکه شما آیا تا الان سعی کردی خودت رو با مادر شوهرت صمیمی بگیری تا اون رو با نظرات خودت منطبق کنی؟ شاید برای گذر از این بحران بهتر باشه. به هر حال منم با این نظر که مستقیما با یک مشاور صحبت کنی موافقم
سلام عزيزم
به نظرم با شرايطي كه تو گفتي بهتره خودت رو حساس نشون ندي يه جورايي اونا با اين كارهاشون مي خوان لج تو رو در بيارن اصلا خيلي از چيزها رو خودت پيشنهاد بده...مثلا وقتي مي رين بيرون با شوق و ذوق برو ازشون بخواه اونا هم با شما بيان يا اگه قراره برين مسافرت تو از شوهرت بخواه بدون اينكه مامانش بفهمه براشون بليط بگيره تا با هم برين...
در كل وقتي اونا قراره با شما باشن خودت پيش قدم بشو تا كم كم بفهمن اين موضوعات تو رو ناراحت نمي كنه بعد خيلي هم خوبه كه داره مثل يه كمك كار كارهايي كه تو بايد انجام بدي واست انجام مي ده يه ذره با ديد مثبت به موضوع نگاه كن...
اصلا خودت برو لباسهاتون رو ببر بهش بده و ازش بخواه اتو كنه و بعد هم برو بگير بيار بذار تو كمدت...راحت!!!
يا مثلا بگو امروز حوس اون غذاي خوشمزه رو كردي و برو باهم بپزين يا خود مادر شوهرت بپزه و تو برو بخور ...اينا بده؟!!!
اميدوارم منظورم رو فهميده باشي.ببين من مي فهمم تو چه وضعي هستي ولي در حال حاضر داري خودت رو نابود مي كني بهتره با شرايط با سياست كنار بياي يه جوري كه شوهرت بگه واي اين خانم من واقعا مامانمو دوست داره خوب پس زن خوبيه و اونوقت كم كم به سمت تو مياد اينو بگم كه خيلي وقت و حوصله مي خواد تو كه هفت سال با اين شرايط زندگي كردي نهايتا يه سال هم با يه روش جديد عمل كن
اميدوارم خوشحال و خوشبخت باشي
سلام به همه دوستای عزیزم. ممنون از همتون.
من به مشاوره های زیادی مراجعه کردم. ولی واقعا هیچ کدامشون نتونستند برای من کاری کنند. اکثر اونا معتقد بودند من با خانواده شوهرم خیلی قاطی هستم و باید بکشم کنار این راهکاربه خیلی از مشکلات من جواب داد . ولی مشکل اصلی من حل نشد. یک روانپزشک خوب دیگر همه راهها را امتحان کردتا با آرامش بتوانم در کنار آنها زندگی کنم و آخرسر به این نتیجه رسید که من باید مستقل زندگی کنم ولی همسر من خودش باید به این نتیجه برسه ایشان پیش بینی کردند که اگر من راههای ایشان را بکار ببرم دو سال طول میکشه تا همسرم خسته بشه الان یکسال و نیم گذشته ولی هیچ اتفاق خاصی نیافتاده .والدین شوهر من از صمیمیت من خیلی سواستفاده میکنند مثلا به جای اینکه دربزنند کلید می اندازند و واردخونه ما میشوند .یا گاهی از دوستام شنیدم که وقتی خونه نبودم جواب تلفنامونو دادند یعنی توی خونمون حضور داشتند. یا همین ده روز پیش وقتی اومدیم خونه مادرشوهرم درو باز کرد(ساعت ده شب) و چون من واقعا جاخوردم گفت تلفن خونه دخترش قطع بوده اومده زنگ بزنه خرابی تلفن در حالی که تلفن بیسیم خودشون هم توی دستش بود. راستش شوهرم منو خیلی دوست داره ولی من فکر میکنم طبق خواسته خوانواده اش سعی میکنه رو نده . این روش داییش در زندگیش بوده و اتفاقا خیلی هم خوب جواب داده .
تنهه جان سلام: منم فکر میکنم شما هم اشتباه من را مرتکب شدی،چون من هم از ابتدای زندگی (4 ساله)درسته که با اونا زندگی نکردم اما از تمام جزئیات میخوان باخبر باشن و بعد یک بوق و کرنا بگیرن و همه جا حرف بزنن، منم مثل ....... همه آخر هفته ها را باید میرفتم دستبوسشون.
به هر حال زندگی جنگ است و دیگر هیچ
با خودت و زندگیت نجنگ ،فقط کنار بیا. میدونم قدرت درک را حتی یک اپسیلون ندارند ،اما فقط نقطه ضعف نشون نده، کفش شوهرت را واکس میزنه؟ازش تشکر کن و بگو که واقعا وقت این کار را نداشتی!!!!!!
اصلا من نمیدونم چرا مردها اینقدر کورکورانه خانواده خودشون را تائید میکنن؟
غالب آقایون باید قبل از ازدواج به یک مشاوره برن تا زندگی برای همهشون با آرامش همراه باشه