RE: روابط گذشته عذابم می ده
- اگه واقعا توبه کرده باشی، خدا هیچ وقت نمی ذاره شوهرت متوجه بشه! این رو مطمئن باشین. و همسرتون هم پاداش توبتون بوده!
- هیچ وقت به شوهرتون در مورده روابط گذشته نگین!
- شما که در شرایط خوبی نبودین که اون کارها رو انجام دادین، به این فکر کنین که خدا رو شکر از خواب غفلت بیدار شدین و متوجه شدین که اشتباه کردین!
پیروز باشید.:72::72:
نیاز نیست انقد غصه بخوری.خدا الارحم الراحمینه.هم از شرایط بنده هاش خبر داره و هم میبخشدشون.لطف و کرم خدا بیشتر از اونه که ما تصورشو میکنیم.
و واقعا افرین که روی تصمیمی که گرفتی ثابت قدم بودی:104:
شوهرت هم از چیزی مطلع نمیشه.تو هم اصلا چیزی بهش نگو چون واسه یه مرد این موضوع خیلی سنگینه و باعث میشه به زندگیتون و خیلی از باورهاش شک کنه.اونوقت تا اخر عمر یه فکر مثله خوره به جونش میفته که نکنه تو اون کارو تکرار کنی
اصلا دیگه به اون جریان فکر نکن.به زندگی الانت فکر کن و تلاشتو بذار روی ساختن زندگی فعلیت و بدون با فکر کردن به گذشته فقط زندگی الانتو خراب میکنی
قدر نعمت جدیدی که خدا بهت داده رو خوب بدون :43::72:
shiva64 عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
عزیزم بهت تبریک میگم که اراده به خرج داده و در رابطه پیشتر پیش نرفتی و رابطه را قطع کردی .
نکته مهم و اصلی که من میخواهم بهت بگم ، اینه که از هرگونه رابطه دوستی بپرهیز تا بعد از ازدواج آرامش وجدان داشته باشی و همینطور از آسیب های مختلف این رابطه در امان باشی .
به نظرمی رسد با این آقای جدید هم رابطه دوستی برقرار کردی و فقط به خوت قول داده ای رابطه جنسی برقرار نکنی . عزیز دلم اساساً این دوستی ها خطاست و بهتره ادامه ندهی . اگر ایشون قصدشون ازدواج با شماست خیلی جدی بهش بگو اول با خانواده خودش مطرح کند و بعد هم رسماً با خانواده شما وارد گفتگو شوند و یک زمانی را با اجازه دو خانواده برای شناخت زیر نظر و با راهنمائی خانواده ها تعیین کنید . و به طور جدی ، کاملا ًعقلانی ، به دور از هر گونه احساسات و با راهنمایی یک مشاور ازدواج ، به طور حضوری مسیر شناخت را طی کنید . اگر ایشان نپذیرفت شما هم بگو من اهل رابطه و دوستی نیستم جز به قصد ازدواج و با هماهنگی خانواده ها و جدی و بدور از احساسات وارد رابطه نمیشوم . همین خود کافیست تا به هرخواستگاری نشان دهد که شما دختر محتاطی هستی و نمیخواهی دوستی پیش بیاد و همین اطمینان به کسی که میخواهد با شما زندگی کند می دهد و لذا کنجکاو در مورد رابطه احتمالی پیش از ازدواج در شما نمیشود .
مهم اینه که شما بر عدم تکرار اشتباهی که کرده ای نه فقط در رابطه جنسی بلکه کلاً رابطه دوستی پایبند باشی . بقیه را خدا درست می کند و شما را محفوظ می دارد .
خیلی خوبه که شما وجدان بیداری دارید . اما یادتان باشد که عذاب وجدان باید موجب سازندگی و تضمین و وسیله کمک به عدم بازگشت به خطا باشد هر وقت به تخریب روحی کشیده شد میشه افراط .
.
ضمن تاييد فرمايشات دوستان عزيز بايد بگم اگر شما خودت عاقل باشي و رابطه خودتو رو معرض قضاوت و اطلاع همه نذاري اون مورد هم از ازدواج تو اطلاع پيدا نميكنه تا بياد و چيزي بگه ...
در ضمن عزيزم صداقت گفتن همه چيز نيست.اما اينه كه هر چيزي ميگي راست باشه. با همسرت در پناه لطف خداوند با خوشبختي زندگي كن. يه دره آهني بساز رو گذشته و تا ابد گذشته رو دفن كن. گاهي لازمه آدم بخشي از زندگي خودشو دفن كنه گلم.:72:
منم مثل تو بودم گلم با این تفاوت که خدا توبه منو قبول نکرده
من دارم از این حس نیاز به مرد میمیرم حتی رفتم تو سایت همسر یابی .میگن این سایتا خوب نیس اما من دگ هیچ راهی واسم نمونده رفتم تو 25 سال انگار که رفتم تو 60 سال
دوستامو میبینم که همه ازدواج کردن و من...خودمو تو خونه حبس کردم اصلا کجارو دارم برم با کی برم؟تک بچم
پس خداتو شکر کن
بچه ها ممنون از راهنماییتون. اصلا خودمو نمی تونم تو اون دوره تصور کنم . باورم نمیشه که من بودم که اینکارارو می کردم. انقدر از طرف خانواده اذیت شده بودم که فقط دلم می خواست به یه نفر پناه ببرم.به زور از من میخواستند که با پسر عمم ازدواج کنم که هیج علاقه ای بهش نداشتم. من هم از حماقت و شانس بد و فشارهایی که بهم آوردن به این آدم رو آوردم که نتیجش شد یه عذاب وجدان همیشگی که با وجود اینکه میدونم خدا منو بخشیده ولی باز هم خودم خودمو نمی بخشم . ولی بعدش توبه کردم و تا چند ماه دیگه به هیچ عنوان وارد هیچ رابطه ای نمی شدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم و تونست اعتمادمو بدست بیاره و تا زمانی که به خواستگاریم نیومد حتی باهاش دست هم نمی دادم. الان یکساله که ازدواج کردم و هنوز مات و مبهوتم از بزرگیه خدا که چطور منو بخشیده و وارد یه همچین خانواده ای کرده و چقدر شوهرم منو دوست داره . فقط اون حس ترس و عذاب وجدان باهام هست . از اون پسره یه جورایی خیالم راحته چون خیلی آدم ترسویی بود و خودش هم باصلاح از یه خانواده با کلاس! فکر نمی کنم این کارو کنه ولی حتی فکرش هم عذابم میده.
ستاره جان بهش پیشنهاد می کنم وارد اجتماع بشی چون از خونه نشینی و غصه خوردن هیج کسی نتونسته هیچ کاری رو پیش ببره و در ضمن امیدت به خدا باشه.
شما اصلا نيازي نيست غصه بخوري...اشتباهي در گذشته مرتكب شدي و تمام شد. حتي يك لحظه هم به فكرت خطور نكنه بري همه چيز رو به شوهرت بگي... هرگز اين اشتباه رو نكن.
يك نكته: خدا تورو بخشيده اما خودت هنوز خودت رو نبخشيدي... يك روز بنشين با خودت خلوت كن لباس خوب بپوش و با آرامش توي ذهنت خودت رو نشسته روي يك صندلي تجسم كن... به خودت بگو كه تو رو بخشيدم و رها كردم. بعد از اون فكر بيا بيرون انگار كه آدمي هستي كه هيچ گذشته اي نداري... ديگه هم دوباره به اون موضوع فكر نكن. پرونده رو براي هميشه ببند... فراموشش مي كني... بهت قول مي دم. چون تازه ازدواج كردي حساسي. يه مدت كه بگذره و درگير و دار زندگي واقعي بيفتي اين حساسيتت برات خنده دار مي شه.
خوشبخت باشي:72: