یه حرف کوچیک رو خیلی بزرگ کردم
سلام بچه ها
خلاصه مشکلم رو بالا گفتم ولی شرح جریان این هست که
من با یکی 6-7 سالی هست دوست هستم
تقریبا 3سال هم میشه که خیلی صمیمی شدیم
اما تقریبا 1سال پیش یک اسمس اشتباه ازش به دستم رسید که توی اون پشت سر من به یکی دیگه از دوستاش به من فحش نوشته بود
اما بعدا خیلی خیلی شرمنده و ابراز پشیمونی میکرد
میگفت من اینجوری میگفتم چون اون دوستم به من میگفته تو از وقتی با فلانی گرم گرفتی دیگه منرو فراموش کردی,منم اینجور گفتم اون غصه نخوره
خلاصه بعد از مدتی دوباره آشتی کردیم و به مرور مثل قبل شدیم و تا الان خیلی خوب بودیم
اما الان چند روز هست یاد اون اسمس افتادم
یادم میفته عصبانی میشم و بزور خودم رو کنترل میکنم بد رفتار نکنم
همش میاد تو ذهنم که این حتما الان پشت سرم باز به این کارش ادامه میده و من باید با یه برخورد تند همه رابطم رو تموم کنم
ولی وجدانم با این فکر عقلم میجنگه
کسی که فقط بهم خوبی کرده و میگه من بهترین دوستش هستم رو دارم بخاطر یه اسمس محاکمه میکنم
امشب میخواستم در این مورد با خودش حرف بزنم و بگم من دیگه بعد از اون بهت اعتماد ندارم
ولی خواستم اول اینحجا از شما راهنمایی بگیرم
کمکم کنید من چیکار کنم
عقلم راست میگه یا وجدانم؟
از اول هفته اخلاقم سگی شده:302:
RE: یه حرف کوچیک رو خیلی بزرگ کردم
سلام
به تالار خوش اومدي
ميشه بيشتر توضيح بدين
شما چند سالتونه دوستتون چند سالشه ؟
من متوجه نشدم اين دوستتون دوست هم جنس هستند يا جنس مخالف ؟مهمترين دليل دوستيتون با اين فرد چيه ؟
اگه جنس مخالف هستند هدفتتون از اين دوستي چيه ؟
ميتونيد امتحانش كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aramesh_1390
سلام
به تالار خوش اومدي
ميشه بيشتر توضيح بدين
شما چند سالتونه دوستتون چند سالشه ؟
من متوجه نشدم اين دوستتون دوست هم جنس هستند يا جنس مخالف ؟مهمترين دليل دوستيتون با اين فرد چيه ؟
اگه جنس مخالف هستند هدفتتون از اين دوستي چيه ؟
ميتونيد امتحانش كنيد
سلام آرامش
مرسی که نظر دادی
من 28 و دوستم 26 و همجنس هستیم
مهمترین دلیل هم دلیل خاصی نداره,همین که با هم خوبیم و همیشه کنار هم هستیم توی خوشی و ناخوشی
منم دوست زیادی ندارم,دوست صمیمی هم فقط همین یدونه هست و کسی ندارم
من چطوری میتونم امتحانش کنم؟
بهم یاد میدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
سلام شما دختری یا پسر؟
من پسر هستم
راستی تاپیک شما چرا بسته شد؟
چرخ و فلك محترم
از دوستت تمبر جمع كرده اي و امروز يادت افتاده كه آن تمبر را بهانه كني و خرجش كني . چرا ؟
اول اينكه چه اهميتي دارد كه ديگران پشت سر ما چه مي گويند ؟
خوب يا بد چه تاثيري بر روي شخصيت واقعي ما دارد ؟
مي خواهي بگويي معني دوست اين نيست . من هم به شما مي گويم بله معني دوست اين نيست اما اين دوست را شما براي خودتان انتخاب كرده ايد و مدت زمان 6-7 سال مدت كمي نيست براي شناخت يك دوست .
اما انسان حتم الخطا ممكن است در شرايطي بر اثر ناراحتي ( به درست و غلط كاري ندارم ) حرف ما و ناراحتي اش را با كس ديگري به شكلي بسيار نامناسب در ميان بگذارد . خوب ؟
آيا اين يك رفتار كل خوبي ها و محاسن آن فرد را زير سئوال مي برد ( اين كار تائيد شده نيست اما امكانش هم هست ) كافي است كه درست ببينيم و ببينيم چرا اين اتفاق افتاده و ...........
و اما در مورد گفتگو
به نظر من بهترين روش همين گفتگوي دوستانه است شما با دوستتان و اين موضوع بعد از گذشت اين زمان هنوز كنار نيامده ايد . پاسخ دوستتان شما را قانع نكرده و شما هر از گاهي به گذشته ميرويد و اين ماجرا و اساس دوستي خود با اين فرد را شخم مي زنيد .
بهتر است به نوعي بسيار محترمانه حرفتان را به ايشان بزنيد و بگوئيد كه گاهي اين افكار به سراغ من ميايد و از تو دلخور مي شوم و ...............و حتي عنوان كنيد كه دليل تو مرا قانع نكرده و ...............
حرفهاي او را هم بشنويد اما تصميم بگيريد يكبار براي هميشه اين موضوع را حل كنيد و حد و حدود جديدي را براي ارتباط خود بر مبناي شناخت و توضيحات و........تعيين كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چرخ و فلک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
سلام شما دختری یا پسر؟
من پسر هستم
راستی تاپیک شما چرا بسته شد؟
نمی دونم نوشته بودن چون طولانی شده و حرفای ضدو نقیض توشه
خیلی ناراحت شدم :302:
اخی چه پسر حساسی،
خوب می دونی شاید تو شرایط خاصی اون حرف رو زده ،مثلا خواسته دل اون یکی دوستشو بدست بیاره یا اینکه اون دوسش هی بهش گفته بوده تو به من اهمیت نمی دی و اونو دوست داری و به من محل نمی دی اونم گفته نه بابا و یک حرفی زده
....
ببین خودت رک و راست باهاش حرف بزن،بگواینکه بهت فحش داده از یادت نمی ره و فکر می کنی که اون تو ظاهر باهات خوبه
مطمئن باش اگه بهش بگی قانعت می کنه
خودش توضیحی ندادش؟
چه جور فحشی بهت داد؟
آنی همه حرفهات رو خوندم
خوب درسته چه اهمیت داره پشت سر آدم چی بگن
ولی من بیشتر ناراحتیم وقتی پیش میاد که مثلا سر یه مسله میام حرف دلم رو فقط به اون میگم
بعدش همش این مسله آزارم میده که تو چرا به کسی اعتماد میکنی که پشتت این حرف رو زده
واقعیت رو بگم من تصمیم گرفتم در این مورد حرفی نزنم
چون میگم مشکل و مرض از خودم هست که یه اسمس رو در مقابل چند سال خوبی اون قرار بدم
ولی کاش راهی بود که این حس و فکر بد هم سراغم نمیومد
الان هنوز وجودم پر از خشم هست با اینکه چند مین پیش یه اسمس خوب بهش زدم
جریان همش ماله یک سال پیش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
نمی دونم نوشته بودن چون طولانی شده و حرفای ضدو نقیض توشه
خیلی ناراحت شدم :302:
اخی چه پسر حساسی،
خوب می دونی شاید تو شرایط خاصی اون حرف رو زده ،مثلا خواسته دل اون یکی دوستشو بدست بیاره یا اینکه اون دوسش هی بهش گفته بوده تو به من اهمیت نمی دی و اونو دوست داری و به من محل نمی دی اونم گفته نه بابا و یک حرفی زده
....
ببین خودت رک و راست باهاش حرف بزن،بگواینکه بهت فحش داده از یادت نمی ره و فکر می کنی که اون تو ظاهر باهات خوبه
مطمئن باش اگه بهش بگی قانعت می کنه
خودش توضیحی ندادش؟
چه جور فحشی بهت داد؟
راستش نازنین من تصمیم گرفتم با خودم بجنگم ولی حرفی نزنم
یعنی روم نمیشه بعد از 1سال رابطه خوب بیام یهو اون مسله رو پیش بکشم
کاش راهکاری جز حرف زدن برای آروم کردن خودم وجود داشت
فحش هم خر و مرده شور
برا وضعیت تو هم متاسفم شدم
نمیدوم چرا پست هات پاک میشه بی دلیل
امیدوارم باز یه تاپیک باز کنی و ادامه بدی
و امیدورام مدیران هم در مقابل کسایی که اینجا رو یه راه نجات برا خودشون میدونن بیشتر محبت نشون بدن:316: