سلام ميشه دوستان كمك كنند تا اولين سالگرد ازدواجمون به بهترين نحو برگزار كنم
آخه اولين سالگردمون:43::227:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ميشه دوستان كمك كنند تا اولين سالگرد ازدواجمون به بهترين نحو برگزار كنم
آخه اولين سالگردمون:43::227:
مي توني شوهرت را پادشاه يكروزه كني.:46::43:
ایده ی پادشاه یه روزه خداست.:311: :43: البته این به نظر منه و نمی دونم مردهای دیگه هم همین نظر را دارند.
یه راه دیگه هم، سر زدن به تاپیک طرز تهیه منوی عاشقانه است. راه های دیگه را بقیه میگن حالا.
ببين عزيزم به نظر من هيچ كس مثل خودت نميدونه همسرت چي دوست داره سعي كن اونجوري كه ميدوني ميپسنده براش باشي به قول ليلا موفق عزيز سعي كن پادشاه يكروزه باشه.البته تاپيكي كه جناب تسوكه معرفي كردن هم عاليه.فكر كنم از تاپيك خاطرات قشنگ وعاشقانه من و همسرم هم يه چيزايي بتوني برداشت كني يه كارايي كه ديگران انجام دادن و باعث خوشحالي طرفشون شده
خوشبخت باشين
سلام عزیزم
اول از همه هدیه بگیر حتما خوب تزیینش کن
لباس خاصی بپوش
شام مورد علاقشو بپز البته اگه رستوران نمیرید
برای تزیین خونه از شمع و گل استفاده کن
امیدوارم خوش بگذره
اگه دو نفره باشه خیلی بیشتر خوش می گذره تا اینکه مهمونی بدی.ان شاالله خوش بگذره عزیزم:43::46::72:
منم 17 آبان چهارمین سالگرد ازدواجمونه
خیلی برنامه ها داشتم
ولی دیشب باهم دعوامون شد و تمام برنامه هام بهم خورد
الانم حتی حوصله ی کادو خریدنم ندارم چه برسه......
اول با عرض معذرت از ترنم جون كه تو تاپيكشون دارم انحراف ميدم
اقليما جون ناراحت نشو برنامت رو هم به هم نزن حيفه بخدا
جالبه كه بدوني 17 آبان تولد شوهرمه ديشب هم با هم دعوا كرديم و الان هم مثلا!!!!قهريم ولي عصري با اينكه هزار تا كار دارم( چون عيد غدير عروسي برادرمه) دارم ميرم براش كادو بخرم
دوست خوبم بيخيال حيف سالگرد ازدواج نباشه
منم از ترنم جون معذرت می خوام
اره خودمم همین تصمیمو گرفتم و دارم میرم خرید
رايحه جون اقليما و گلنوش سلام خوشحالم كه اينهمه دوست پيدا كردم سالگرد و تولد و حتي عيد تون هم مبارك منم به هوس انداختين برم برا خودم خريد كنم .
البته من فردا سركارم اشكال نداره عوضش تعطيله و ترافيك نيست از روزهاي تعطيل خوشم مياد برم سر كار چون ترافيك نيست خوش باشيد .