دوست داشتن آقاپسرا بخاطر هوس یا عشق؟؟
با سلام
چطور تو یه رابطه ی قبل از ازدواج میشه فهمید که دوست داشتن آقا پسر بخاطر مسایل جنسی نیست یا به عبارتی اون اندام دختر رو نپسندیده بلکه خود دختر رو پسندیده.
چون بهرحال میگن نیاز جنسی توی پسرا زیاده و حتما یه دلیل ازدواج کردنش هم همینه.
چطور باید با اینجور مسایل برخوردکرد؟آیا باید همینکه مطرح شد از طرف پسر،رابطه رو کات کرد ؟مخصوصا در جامعه ی امروزی... :325:
RE: دوست داشتن آقاپسرا بخاطر هوس یا عشق؟؟
سلام،
اگر مقاله های سایت را مطالعه کنید، مطالب خوبی پیدا می کنید.
به خصوص این دو مقاله در رابطه با سوال شما هستند:
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=489
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=147
لطفاً سوال خود را به صورت فردی مطرح کنید، تا کمکتان کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام،
اگر مقاله های سایت را مطالعه کنید، مطالب خوبی پیدا می کنید.
به خصوص این دو مقاله در رابطه با سوال شما هستند:
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=489
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=147
لطفاً سوال خود را به صورت فردی مطرح کنید، تا کمکتان کنیم.
این مطالب رو قبلا خوندم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد زیاد در این مطالب کلی گویی وجود داره.
مثلا یک نمونش اینکه کسی این جملاتو اگه بکار میبره:
-( من) دوستت دارم
- ( من) برات می میرم
- (برای من) هیچکس مثل تو نمیشه
- ( من ) همیشه به فکر توام
-( من) را فراموش نکن
- ( من ) از تو رنجیدم
دیگه بگی که نه!اون عاشق نیست بلکه محور او هوس خود و لذت اوست...
سلام بر دوست خوبمان فرناز :72:
قبل از اینکه مطلبی را تقدیم کنم چند سوال برایم بوجود آمد که تقدیم میکنم اگر صلاح دیدی جوابشون را بده :
1 گفتی رابطه قبل از ازدواج ، منظورت را متوجه نشدم یعنی به صورت رسمی آمده یا مثل خیلیها توی خیابان و دانشگاه و تماس تلفنی ؟
2 - برای برقراری ارتباط انگیزه اش را چگونه تبیین کرد ؟ یعنی گفت فلان جا دیدم و زودی مهرت تو دلم افتاد
3 - الان چند وقته ارتباط دارید و از خانواده اون چه کسانی خبر دارند ؟ البته خودت یقین داشته باشی که کسانی از اون طرف میدانند نه اینکه خودش گفته باشد :305:
و اما مطلبی که برگرفته از مقاله دوستمان حامد 65 میباشد را برات می آورم ولی این مشخصه ها مربوط به زمانیست که مدتی ارتباط داشته باشید :310:
چنین مواردی از نشانه های هوس هستند: زودرنجی، قهر و آشتی ، دل خوری، نگرانی، تردید ، عجله در به نتیجه رسیدن، امروز و فردا کردن، زبان بازی کردن، با چند نفر ارتباط صمیمی وعمیق عاطفی گرفتن، رویاپردازی در مورد فرد، چشم پوشی از نقاط ضعف آن شخص و ... ، همه از نشانه های هوس است، در حالیکه عشق ، قامتی رعناتر، بزرگتر ، قوی تر و منحصر به فرد دارد و از همه مهمتر آرامش بخش است و نگرانی از درست رفتن، ندارد. عشق هایی که نگرانی آفرین، اضطراب آور و دمدمی مزاج و به ظواهر فرد بستگی دارد، همان هوسها هستند که « محور من» در آنها قوی است . یعنی فرد همه چیز را برای خودش می خواهد ، نه معشوق
موفق باشید
سلام بر پویا همت عزیزوگرامی و طرح سوالات خوبتون:
راستش من برام یه سوال کلی پیش آمد که اگر آشنایی به هدف ازدواج بوجود آمد حالا در آینده چطور باید از همان
ابتدای کار فهمیدوجلو اینرابطه ی اشتباه را زودتر گرفت.
حالا فرض کنیم اینرابطه بطور مجازی شروع شده وبعد پیامکی ادامه دار شود.
با دیدن یه عکس کوچک در اینترنت و بعد دیداری حضوری. از خانواده پسر هم کسی مطلع نباشد،بدلیل فعلا جور نبودن
شرایط!.
فرناز خانمی سلام...
بهتر عزیزم یکم جزییات بگی تا بیشتر بتویم کمکت کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
راستش من برام یه سوال کلی پیش آمد که اگر آشنایی به هدف ازدواج بوجود آمد حالا در آینده چطور باید از همان
با دیدن یه عکس کوچک در اینترنت و بعد دیداری حضوری. از خانواده پسر هم کسی مطلع نباشد،بدلیل فعلا جور نبودن
شرایط!.
در این صورت ما می گیم قطع ارتباط تا زمانیکه پسر با خانوادش پا پیش بذاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
شرایط!.
سلام
در این موارد بدون هیچ بروبرگردی باید رابطه را قطع کنید . آقا پسر هم بهتر است بروند دنبال جور کردن شرایط !
پ ن : این که شرایط جور نیست یک بهانه ی خیلی قدیمی و تابلو هست ، جالبه بعضی خانمها هنوز هم این حرفها رو باور میکنند .
ولی فکر نمیکنم قدیمی باشه! در حال حاضر که بیکاری داره بیداد میکنه.
بیکار بودن و بهانه برای جور کردن شرایط همچین دور از عقل هم نیست.
همه بی برو برگرد حاضرنیستن حتی با کمی جورشدن شرایط بیان جلو.میگن میخوام وقتی بیام
که همه چی داشته باشم و حرفی برای گفتن.
همین حرفا ست که باعث اینهمه بلاتکلیفی میشه و حاضرنیستن بیان جلو.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
ولی فکر نمیکنم قدیمی باشه! در حال حاضر که بیکاری داره بیداد میکنه.
بیکار بودن و بهانه برای جور کردن شرایط همچین دور از عقل هم نیست.
با سلام
ولی ما فکر می کنیم که این گونه بهانه ها قدیمی و نخ نما باشه و کامالا هم دور از عقل هست.
مثال:
ببنین وقتی یک صدتومانی در جیب من پادشاهی میکنه چرا باید برم طلا فروشی و طلافروش بیچاره را به بهانه خرید سرکار بزارم که یک روزی بر می گردم و آن سرویس 10 میلیون تومانی شما را می برم.
اگر واقعا قصد خرید هست نه سرکار گذاشتن، باید ابتدا قبل از مراجعه به طلافروشی هزینه آنچه می خواهم را جور کنم و بعد مراجعه کنم و در مورد انتخاب طلا صحبت کنم.
متاسفانه این روزها، یک پسر بچه 15 ساله هم می تونه با کمی مهارت گفتاری در فضای مجازی با هزارتا دختر ارتباط بگیره و به همه هم بگه کار پیدا می کنم ، پول پیدا می کنم و عقدتون می کنم و از آنهاقول هم بگیره با کسی ازدواج نکنند!!!!
حالا اگر هم 10 ساله دیگه پول دار بشه. اما دیگه فکرهای 10 سال پیش و احساس ده ساله پیش را نداره.
حالا دست به نقد هست و تنوعات مختلف را پشت سرگذاشته و تصمیم دیگری برای زندگی می گیره. آن هزارتا دختر هم فریب این آقا پسر را نخوردند. فریب کم فکری خود را خورده اند.
وقتی کسی حرف ازدواج از دهانش بیرون می آید باید رسمی ، آشکار و آماده باشه. اگر هم مشکل کار و سربازی و امکانات و ... داره. باید ابتدا مرحله آماده سازی خود را به پایان برساند و هر وقت نقد شد، پا به خواستگاری بگذارد.