RE: در برابر عصبانیت شوهر چه باید کرد ؟2
با سلام
دوست عزیز ابتدا در خصوص انتقاد نسبت به حذف ارسال شما بند 20 قوانین همدردی رو یادآوری میکنم
اعتراض به حذف ارسال و پیگیری ارسال های حذف شده؛
چنانچه تاپيک و يا پيغامي از کاربران توسط مديري در انجمن حذف و يا ويرايش شد در صورت داشتن سوال در اين رابطه و يا خواهان جويا شدن علت موضوع لطفا براي مدير آن انجمن يک پيغام خصوصي ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصي مطرح کنيد تا آن مدير نيز در اين باره شمارا راهنمايي و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در اين رابطه و يا جويا شدن علت موضوع در انجمن هاي عمومي آن ارسال و يا تاپيک زائد سريعا حذف خواهد شد و شما نيز جواب سوال خودرا دريافت نخواهيد کرد.
در خصوص حذف ارسال شما
مدیران همدردی با توجه به قوانین وضع شده اعمال مدیریت میکنند، پس اعضاء نیز باید به توجه به قوانین فعالیت داشته باشند، هر پستی که مغایر با قوانین باشد حذف ، ویرایش یا منتقل میشود
از توان و وقت مدیران همدردی خارج است که برای حدف هر پست و یا ویرایش آن قانون مربوط به آن را توضیح دهند
1- بارها در تاپیکهای مختلف از کاربران خواسته شده که در تاپیکهای که به صورت مقاله ارسال میشوند ،پست ارسال نکنند، و همچنین اگر چنین موردی را مشاهده کردند گزارش دهند.
2- نوع نظر شما و پست شما مربوط به انجمن آزاد و مسائل اجتماعی و جامعه شناختی می باشد
این تاپیک پس از مشاهده این پست ،حذف میشود
RE: در برابر عصبانیت شوهر چه باید کرد ؟2
خیلی ممنون از توضیحاتتون من قانع شدم اما برای اینکه عدالت رعایت شود باید نظرات بقیه دوستان هم حذف شود با توجه به :
بارها در تاپیکهای مختلف از کاربران خواسته شده که در تاپیکهای که به صورت مقاله ارسال میشوند ،پست ارسال نکنند