از یاداوری گذشته خیلی ناراحت میشه!:( فراموش میشه؟یا همیشه یادش بامون هست؟!
دوستان سلام
من و یکی از همدانشگاهیام قصد ازدواج داریم با اینکه تو یه سری مسایل باهم اختلاف نظر داریم اما از خیلی جهات به هم نزدیکیم و نگاهمون شبیه:)
اما مشکلی که من دارم و اومدم اینجا بیانش کنم اینه که ایشون قبلا با یکی ارتباط داشته و خاستگاری رفته و البته به ازدواج نرسیده!و موضوع این جاس که وقتی حرف یا فکرش میاد خیلی ناراحت میشه بهم میریزه جوری که خودمم ناراحت میشم که چرا بحث گذشته پیش کشیدم!ازم میخواد که در مورد گذشته حرف نزنم تا فراموش شه!:160:
با اینکه مرتبا ابراز علاقه میکنه و میگه من فقط به تو فکر میکنم اما من خیلی نگرانم همش به اون خانم فکر میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم؟!این درسته که از گذشته حرف نزنیم؟این امکان هست که گذشته فراموش شه؟!من باید نگران باشم؟!
RE: از یاداوری گذشته خیلی ناراحت میشه!:( فراموش میشه؟یا همیشه یادش بامون هست؟!
با سلام.چه مدت از رابطه ی قبلیشون میگذره؟
سلام عزیزم
نمی دونم گذشته ای که میگی درچه حدی بودههه؟ولی در کل تو زندگی اکثر ما آدما یه گذشته ای وجود داره
و نباید زیاد حساسیت نشون بدی
من بعد از اینکه جواب مثبت دادم به نامزدم یه حرفی بهم زدکه به نظرم حرف خیلی خوب و منطقی بود
ما جلوی یه رود خونه وایساده بودیم سمت چالوس
بهم گفت بیا گذشته من و گذشته خودت رو همین جا دفن کنیم
همون جا دفن کردیم و بعد از اون روز نه اون از گذشته من پرسید نه من از اون
تو هم سعی کن حساسیت الکی نشون ندی
البته من نمی دونم گذشتش دقیقا چی بوده ولی هرچی بوده مهم نیست گذشته دیگه
سلام عزیزم
نمی دونم گذشته ای که میگی درچه حدی بودههه؟ولی در کل تو زندگی اکثر ما آدما یه گذشته ای وجود داره
و نباید زیاد حساسیت نشون بدی
من بعد از اینکه جواب مثبت دادم به نامزدم یه حرفی بهم زدکه به نظرم حرف خیلی خوب و منطقی بود
ما جلوی یه رود خونه وایساده بودیم سمت چالوس
بهم گفت بیا گذشته من و گذشته خودت رو همین جا دفن کنیم
همون جا دفن کردیم و بعد از اون روز نه اون از گذشته من پرسید نه من از اون
تو هم سعی کن حساسیت الکی نشون ندی
البته من نمی دونم گذشتش دقیقا چی بوده ولی هرچی بوده مهم نیست گذشته دیگه
نقل قول:
با سلام.چه مدت از رابطه ی قبلیشون میگذره؟
سلام عزیزم حدود سه سال
[
نقل قول:
سلام
به نظرم در قبال افرادی که خودشون نمیتونن به ثبات تصمیم و رفتار برسند ؛ این حق افراد هست که "یک بار" برای همیشه ، با توضیحات فرد مقابل در این باره از گذشته باخبر بشن
درباره ی شما هم اگه مشکلی نباشه ، تنها با یکبار آگاهی پیداکردن به علت این آشفتگی ، مشکلات تاحد زیادی حل خواهند شد
به هر حال با تردید و ... نمیشه زندگی کرد
تصمیم مهمیه
ایشون یک بار توضیح دادن از نوع ارتباطشون و نحوه اشناییشون و خیلی چیزای دیگه..اما من یه جور احساس میکنم که به نوعی گذشته باش هست!البته خودش میگه بم فرصت بده و دیگه گذته یادآوری نکن تا تمام شه!من از یادآوریش ناراحت میشم....من از اینکه میبینم انقد از یادآوریش ناراحت میشه دلم میگیره همش فکر میکنم نکنه هنوز به یادشه :163:
[
نقل قول:
سلام
به نظرم در قبال افرادی که خودشون نمیتونن به ثبات تصمیم و رفتار برسند ؛ این حق افراد هست که "یک بار" برای همیشه ، با توضیحات فرد مقابل در این باره از گذشته باخبر بشن
درباره ی شما هم اگه مشکلی نباشه ، تنها با یکبار آگاهی پیداکردن به علت این آشفتگی ، مشکلات تاحد زیادی حل خواهند شد
به هر حال با تردید و ... نمیشه زندگی کرد
تصمیم مهمیه
ایشون یک بار توضیح دادن از نوع ارتباطشون و نحوه اشناییشون و خیلی چیزای دیگه..اما من یه جور احساس میکنم که به نوعی گذشته باش هست!البته خودش میگه بم فرصت بده و دیگه گذته یادآوری نکن تا تمام شه!من از یادآوریش ناراحت میشم....من از اینکه میبینم انقد از یادآوریش ناراحت میشه دلم میگیره همش فکر میکنم نکنه هنوز به یادشه :163:
نازنین جان دوستم یعنی شما از گذشته از هم نپرسیدید؟!!!
راستش اون خیلی صادق خیلی زیاد منم هرچی پرسیدم جواب میده خیلی وقتا میگم کاش نمیگفت حداقل نمیدونستم بهتر بود:163:البته از اینکه انقد صادق و همه چی میگه خیلی خوشحالم:43:اما خب همش میترسم بعد ازدواجم به یادش باشه :163:به نظرتون دیگه یاداوریش نکنم؟!ازش نپرسم؟!
ما یکمی پرسیدیم ولی نه اینکه مو به مو
راستش من گذشته خاصی نداشتم اونم با یه نفر دوست بود
ولی بعدش که پرسیدیم قرار گذاشتیم دیگه اصلا نپرسیم
به نظر من یادآوری نکن
اصلا هم خودت اذیت میشی هم اون
ما یکمی پرسیدیم ولی نه اینکه مو به مو
راستش من گذشته خاصی نداشتم اونم با یه نفر دوست بود
ولی بعدش که پرسیدیم قرار گذاشتیم دیگه اصلا نپرسیم
به نظر من یادآوری نکن
اصلا هم خودت اذیت میشی هم اون
من و یکی از همدانشگاهیام قصد ازدواج داریم با اینکه تو یه سری مسایل باهم اختلاف نظر داریم اما از خیلی جهات به هم نزدیکیم و نگاهمون شبیه
عزیزم سلام
اجازه میدی خیلی رک و راحت جوابتو بدم البته می بخشیا. شما چرا داری برای اتفاقی که نیفتاده و شاید بیفته فکرتونو مشغول می کنی؟؟؟
خانم عزیز اجازه بده طرف بطور رسمی بیاد خواستگاری (اگه واقعا مرده) بعدش بشین درباره اینکه باهم اختلاف نظر دارید یا اون کسیو دوست داشته یا داره صحبت کن.
من واقعا ناراحت میشم و حرص می خورم از اینکه ما دخترا چرا اینقدر احساسی و راحت درباره این مسایل فکر می کنیم و اتفاقی که فقط حرفش زده میشه رو مشغله فکری قرار میدیم.
در ضمن گذشته هر کس مربوط به خودشه سعی کن که هیچ وقت درباره گذشته خصوصی کسی سرک نکشی و همینطور اجازه نده کسی هم در گذشته خصوصی تو سرک بکشه.
موفق باشی و البته جسارت و رک گویی منو بپذیر:72:
من و یکی از همدانشگاهیام قصد ازدواج داریم با اینکه تو یه سری مسایل باهم اختلاف نظر داریم اما از خیلی جهات به هم نزدیکیم و نگاهمون شبیه
عزیزم سلام
اجازه میدی خیلی رک و راحت جوابتو بدم البته می بخشیا. شما چرا داری برای اتفاقی که نیفتاده و شاید بیفته فکرتونو مشغول می کنی؟؟؟
خانم عزیز اجازه بده طرف بطور رسمی بیاد خواستگاری (اگه واقعا مرده) بعدش بشین درباره اینکه باهم اختلاف نظر دارید یا اون کسیو دوست داشته یا داره صحبت کن.
من واقعا ناراحت میشم و حرص می خورم از اینکه ما دخترا چرا اینقدر احساسی و راحت درباره این مسایل فکر می کنیم و اتفاقی که فقط حرفش زده میشه رو مشغله فکری قرار میدیم.
در ضمن گذشته هر کس مربوط به خودشه سعی کن که هیچ وقت درباره گذشته خصوصی کسی سرک نکشی و همینطور اجازه نده کسی هم در گذشته خصوصی تو سرک بکشه.
موفق باشی و البته جسارت و رک گویی منو بپذیر:72: