فردا براي هميشه اسمش از شناسنامه من خط مي خوره
شوهرم امروز زنگ زد و براي فردا قراره محضر گذاشتيم .
فردا پرونده زندگي مشتركمون واسه هميشه بسته ميشه و ديگه رفتيم تا اون دنيا همديگرو ببينيم .
دلم اندازه همه دنيا گرفته امشب .
يه شب از ذوق اينكه فردا عروسيمونه خوابمون نميبره يه شبم از غصه اينكه فردا ديگه براي هميشه از هم جدا ميشيم .
برام دعا كنيد . محتاج دعاي همتونم دوستاي خوب همدردم .
چه روزايي داشتم تو اين تالار ، حتي جرات خوندن غمنامه هاي تاپيكاي اولمو هم ندارم ديگه . چه روزايي رو گذروندم تو اين يه سال .
RE: فردا براي هميشه اسمش از شناسنامه من خط مي خوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saboktakin
و خدا هنوز هست ، خدا تمام نداشته هاي تو هست.
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند ** چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم ** رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر میزند همه را ** کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چه جای شکر و شکایت ز نقش نیک و بد است ** چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفتهاند این بود ** که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه ** که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور ** که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشتهاند به زر ** که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ ** که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saboktakin
يه شب از ذوق اينكه فردا عروسيمونه خوابمون نميبره يه شبم از غصه اينكه فردا ديگه براي هميشه از هم جدا ميشيم .
سبکتکین عزیزم غمگین نباش،من برات خوشحالم.میدونی چرا؟
چون حتم دارم لیاقتت خیلی بیشتر ازاین حرفهاست.
حتم دارم خدابرات نقشه ای داره.
وحتم دارم تو این مدت انقدر بزرگ شدی که از عهده مشکلات بزرگ برایی که برای من وامثال
من قابل درک نیست.
پس یه جا بست نشین.خوشحال باش وتوکل به خدا.
گر ببندد زحکمت دری ، می گشاید زرحمت در دیگری
می بخشی بیت شعر درست نیست ومنظورم رو رسوندم.
سبكتكين عزيزم! خواهر گل و ناز خودم! گوش كن:
الخير في ما وقع:72:
انقدر خوشم مياد سبكتكين رو مي بينم انقدر خانم شده...:46: پخته شده...حرفهاشو مي خونم و صبرشو مي بينم لذت مي برم به خدا! انقدر اينايي كه در تو مي بينم برام ارزش داره كه رنج رفتن شوهرت سنگينيشو از دست مي ده!...
مي دونم و مي فهمم و غصه هات قابل دركه. سعي نكن احساستو كنترل كني. غمهاتو بيرون بريز. بگذار زمان مرهم زخمهات بشه عزيز دل سرافراز!:46:
برات بهترينهارو آرزو مي كنم از ته ته دلم...جايي كه اونجا جز من و خدا نيست...:43:
سلام سبکتکین جان.
منم فردا قراره برم دادگاه برای طلاق توافقی. منم خیلی دلم گرفته. ما 13 ماه نامزد بودیم و هنوز نرفته بودیم سر خونه زندگیمون اما فراموش کردن خاطرات و روزایی که اوایل با هم داشتیم و فکر اینکه دیگه برای همیشه ازش جدا میشم خیلی برام آزار دهنده است. می دونم شما مدت بیشتری با هم بودین و طبیعتا برات جدایی سخت تره. اما توکلت به خدا باشه این روزام بالاخره می گذرن هر چند خیلی سخت!
سبکتکین عزیزم
فردا نیز بگذرد ، آنچه از گذشته می ماند تجربه هایی گرانبها است که سرآغاز موفقیت های جدید است.
و تو شایستگی موفقیت رو داری :104:
به خودت قول بده زندگی رو از نو شروع کنی:46:
و یادت باشد که در معادله زندگی گذشته هیچ وقت مساوی آینده نیست اگر بخواهی:305:
از خدا برایت آرامشی عمیق را خواستارم:72:
سلام سبكتكين
درك مي كنم كه چه حالي داري .
اما يادت باشه كه خورشيد باز هم طلوع مي كنه و چه بسا قشنگ تر و گرم تر و .....از گذشته .
به خودت سخت نگير اولين زني نيستي كه طلاق را تجربه مي كني و آخري هم نخواهي بود . همه ي آدمهاي روي كره ي زمين با هر دين و باور و ايماني خدايي دارند كه آنها را سخت در اغوش مي گيرد . مطمئن باش لحظات شاد توام با حس امنيت و آرامشي در انتظارت هست .
راه تجربه هاي تازه در انتظار توست . راهي كه فارق از وابستگي و با استقلال كامل بايد از آن گذر كني و نفسهاي عميق بكشي و هواي تازه را وارد ريه هايت كني و ...........
سبكتكين امروز يك قالي ظريف بافت و پا خورده و خاك خورده ارزشمند و قيمت دار است . خودت را و قيمتت را دست كم نگير نازنينم . بهترين هاي هستي در انتظار توست . :72::46:
من عاشق این شعر هستم.
البته به نظر من منظور از "یوسف گمگشته" شخص خاصی نیست.
یوسف گمگشته بازآید به کنعان، غم مخور | *** | کلبه احزان شود روزی گلستان، غم مخور |
ای دل ِ غمدیده حالت به شود، دل بد مکن | *** | وین سر شوریده بازآید به سامان، غم مخور |
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت | *** | دایماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور |
هان مشو نومید چون واقف نِهای از سِرّ غیب | *** | باشد اندر پرده بازیهای پنهان، غم مخور |
ای دل، ار سیل فنا بنیاد هستی برکند | *** | چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور |
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم | *** | سرزنشها گر کند خار مغیلان غم مخور |
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید | *** | هیچ راهی نیست کآن را نیست پایان، غم مخور |
حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب | *** | جمله میداند خدای حال گردان، غم مخور |
حافظا در کنج فقر و خلوت شبهای تار | *** | تا بود وردت دعا و درس قرآن غم مخور |
|
و چون من هم با پدر مادرم طلاق رو تجربه کرده ام، به شما می گویم که اوج سختی ها دیگر گذشته...
باور کنید از فردا به مرور زندگی شیرین تر می شود.
موفق باشید.
نمیدونم چی بگم خیلی ناراحت شدم
فقط هر اتفاقی که افتاد خدارو از زندگی حذف نکن
آدم دل رو با هرچی مقایسه کنه، رنج و سختی، خوشی و ناخوشی... اونا تموم میشه اما دل همچنان ادامه داره. اما در مقایسه با عرش رحمان و عظمت عشق خداوند نامتناهی میشه، مراقب دلت باش.
شاید خدا نیومدن اون کسی یا چیزی که منتظرشی را فرصتی دیگه برای آدم قرار داده تا خودتو آماده کنی و در نهاد کسی دیگه یا در جایگاهی دیگه اونو به آغوش بکشی.
این همدم اندرون که دم میدهدت *** امید رسیدن به حرم میدهدت
تو تا دم آخرین دم او میخور *** کان عشوه نباشد ز کرم میدهدت