اختلاف سنی 7 سال (دختر بزرگتر)
با سلام به همه دوستان عزیز
دختری هستم 35 ساله حدود یکسال با اقای اشناشدم که 7 سال از من کوچیکتره اوایل موافق نبودم بخاطر تفاوت سنی اما انقد دلیل و برهان اورد که راضی شدم از لحاظ جثه و تفکراتش بزرگتر از سنش نشون میده خانواده من مشکلی ندارهن اما متاسفانه خانواده ایشون راضی نیستن چند بار بمن پیشنهاد داده که با هم عقد کنیم اما بهش گفتم که سعیشو بکنه تا خانوادش راضی بشن کمکش کردم تا درسشو ادامه بده الان دانشجو و خیلی خوشحال از این قضیه چند باربهش گفتم درست فکر کن و بهم جواب بده که میخواد چکار کنه اما همش میگه صبر کن من هم از طرف خانوادم تحت فشارم چند روز پیش بهش گفتم که زودتر فکراشو بکنه چون نمیخوام این مسئله ادامه دار بشه به نظرتون چکار کنم
RE: اختلاف سنی 7 سال (دختر بزرگتر)
سلام حضور همه دوستان
من 30 سال دارم و پسري كه قصد ازدواج با منو داره 23 سالش هست. درست همين مشكلو داريم. منتهي خيلي تو اين راه جلو رفتم . خانواده ايشون به اصرار پسرشون براي ديدن من اومدن. هيچ ايرادي نتونستن از من بگيرن . حتي مادرش به من گفت تو هيچ ايرادي نداري چون سنت بالاتره من مخالفم. خانواده من هم مشكلي با سن ندارن اما از وقتي كه متوجه مخالفت مادرش شدن ميگن ديگه بهش فكر نكن چون نظر مادر خيلي مهمه فردا باعث سردشدن پسرش ميشه و روي همه خانواده ميتونه تاثير بزاره .قبلا هم در اين سايت در اين موضوع مطلب گذاشتم . ايشون توي شركت معتبر كار ميكنه و ماهي 500 هزار تومن درآمد داره . يك ماشين داره.
خونه پدري داره كه 60 متره و ميگه اونجا ميتونيم زندگي كنيم. از طرفي من گفتم نميتونم اونجا زندگي كنم اگر مشكل سن با مادرت حل شد اگر تونستي با كمك بابات جايي رهن كني اگر نه من نميتونم اونجا با مادر شوهر تو يك آپارتمان زندگي كنم . جواب من و خانوادم به ايشون اين بود: مشكلاتت اگر با خانوادت حل شد رسما بيا خواستگاري چون اگه كوچكترين نارضايتي در مورد سن وجود داشته باشه جواب منو خانوادم منفي هست. من فرزند سوم و آخر خانواده هستم. هيچ كم و كسري توي زندگيم نداشتم و خيلي زود رنجم . تحمل شنيدن حتي يك حرف كوچيكو ندارم. مادر من از پدر 2 سال بزرگتره هيچ مشكلي نداشتن . دوست مادرم و همسرش هم همينطور . خانم 4 سال از شوهرش بزرگتر بوده. اينجا ميخوام اينو بهتون بگم سن يك تفاهم بين دختر و پسره به كسي ربطي نداره. فرهنگ جامعه ما اينقدر پايينه كه اينو قبول نكرده. شما اگه دم از مسلموني ميزنيد چرا زندگي حضرت محمدو الگو قرار نداديد!سن دختر اگه بزرگتر از پسر باشه هيچ مشكلي پيش نمياد در صورتي كه اطرافيان دخالت نكنن و از كاه كوه نسازند. والسلام
به نظر من دختر و پسري كه با هم به تفاهم رسيدن نبايد به مشاور مراجعه كنند اين شخص مخالف هست كه بايد مشاوره بشه.پيروز باشيد در پناه حق