رد کردن خواستگار به خاطر خرید جهزیه و...
سلام دوستان عزیزم
مدتی هست که روند آشنایی رو با خواستگارم طی میکنیم
قرارمون این بوده که مدتی رو برای آشنایی بیشتر وقت بگذاریم
اما این وسط یه مسئله ای که ذهن منو درگیر کرده مساله جهزیه و عروسی هست.
درسته که طی جلسه ای به نام بله برون این چیزا مشخص میشه اما به دلیل اینکه ما همشهری نیستیم ،مشاوری که بهشون مراجعه داشتم گفتن که همین اول کار از رسم و رسومات همدیگه صحبت بشه بهتر هست.
خلاصه بگم،رسم ازدواج تو فامیل ما چه برای پسرها و چه برای دخترهامون اینه که برای جهزیه وسایل بزرگ رو پسرها میخرن و وسایل کوچک آشپزخونه رو دخترها ،برای عروسی و حنابندون هم پدر دختر همه مخارج فامیل دختر رو به عهده داره،دقیقا به همین سبک سه تا داداش خودم تا حالا ازدواج کردن...
در ابتدای آشناییمون مادرم توضیح دادن،خواستگارم هم چون خودشون عهده دار مخارجشون هستن قبول کردن اما دیروز که با مادر و خواهرشون پیش هم بودیم گفتن که این رسم و رسومات اشتباه هست و همه چیز خانواده دختر باید متقبل بشن و خرج عروسی با پسر هست،گفتن که دختری که جهزیه نداشته باشه براشون ارزش نداره البته این جمله رو خواهرشون به خودم گفت،از طرفی اون آقا پسر نظرش عوض شده یعنی مثل خانواده شون فکر میکنن!
از طرفی پیش خودم میگم ما که صادقانه همون ابتدا رسم و رسومات خودمون رو شرح دادیم چرا باید همچین برخوردی بکنن،منظورم این هست که مختار بودن میتونستن قبول نکنن و این آشنایی رو ادامه ندن نه اینکه ازدواج های ما و مهمتر ارزش آدم رو زیر سوال ببرن!
اینکه تصمیم گرفتم به خاطر حرف خواهرشون که واقعا ناراحتم کرد جواب رد بدم بهشون،پیش خودم میگم اگر این وصلت صورت بگیره امکان اینکه در آینده حرفهای این چنینی بشنوم زیاد هست.
خواستم با شما دوستان گلم هم مشورتی کرده باشم.
باتشکر:72::72: