RE: سیمام دوباره قاطی کردن
اشكالي نداره اگه تونستي دوباره بفرستش
ولي بايد بگم كه ليسانس اقايون با خانومها فرق نمي كنه بلكه نوع كاري كه در ان اداره محول مي شه فرق مي كنه مثلا خيلي از كارها سنگين و خاص و به خانومها محول نمي كنند
انشالله در همين رشته در ازمونهاي ديگر شركت مي كنيد و موفق مي شويد ب
به اميد ان روز
دانا جان
اميد وار باش
من هم ليسانس دارم اما از روزي كه شروع به كار كردم موفق بودم و هميشه كارهاي بسيار خوب و عالي گيرم اومد. آزمون استخدامي و اين حرفها رو هم ندادم. چند سالي شركتهاي خصوصي معتبر كار مي كردم و حسابي پول جمع كردم. الانم توي يك شركت خودروسازي كار مي كنم. دولتي يه . درآمدش كمتره اما مزاياي عالي داره.
فقط يك رمز موفقيت داشتم كه بهت دوستانه مي گم اما بين خودمون باشه. من اعتماد به نفسم زياد بود و پشتكار داشتم. روزي كه رفتم سركار و از دانشگاه بيرون اومده بودم صفر كيلومتر صفر كيلومتر بودم. اما هر جا اسم هر چيزي مي اومد سريع مي رفتم ياد مي گرفتم. قرص و محكم بودم و هيچ وقت احساس شكست نكردم. در مقابل سرزنشها و اشتباهاتم كم نمي آوردم و سريع چنان جبران مي كردم كه همون اشتباه منو چند پله بالاتر مي برد. اميدت به خدا باشه دختر. مرد و زن نداره. آدمها برابرند،فقط اگر بخواهند...
امید وارم همین طور باشه اما من از کار کردن تو شرکتای خصوصی متنفرم
دانا جان هی وقت نا امید نباش که برابر مرگه البته دور از جون. همیشه امیدت به خدا باشه به خدا توکل کن ایشالله همه کارا درست می شه من بدتر از تو بودم کارم به خود کشی هم کشید ولی نجات پیدا کردم ولی از وقتی به خدا نزدیک شدم خیلی اوضام بهتر شد بازم می گم فقط امیدت به خدا باشه همین
مرسی عزیزم اره من الان بهتر شدم امیدوارتر
می خواستم یک واقعیتی را بگویم که به دردت می خورد،دیدم هنوز در حال از سر گذراندن آن اتصالی سیمهای ذهن و احساست،هستی،گفتم باشد برای زمانی بهتر . . . . .
خب بگو اگه واقعیتی هست گوش می کنیم
دانا جان
حالت بهتر شده؟ وضعيت سيمهايت چطور است؟ منظورم اينه كه كار پيدا كردي يا هنوز داري مي گردي؟؟
ببينم، نكنه اصلا نمي گردي و مي گي كار نيست؟؟؟ پاشو، پاشو. با تنبلي كار درست نمي شه خانم خانوما!!!