اگردیگران کارهابم را تایید نکنند دچار اضطراب می شوم!
با سلام به همه دوستان
مشکلی که من دارم همون طور که توی عنوان تاپیک بیان کردم این هست که خیلی دوست دارم وقتی کاری انجام می دم اطرافیان تایید کنن کارم رو.اگه کسی در حین انجام اون کار ازم ایراد بگیره ظاهرا کارم رو انجام می دم اما توی دلم دچار اضطراب و دو دلی می شم .خیلی دوست دارم این عیبیم رو برطرف کنم.از دوستان خوبم می خوام من رو راهنمایی کنن.
RE: اگردیگران کارهابم را تایید نکنند دچار اضطراب می شوم!
تسنيم عزيزمن
يه جمله در گوش بسياري از بچه ها وقتي كوچيكن مدام زنگ مي زنه:
هرچي بهت ميگن گوش كن
جمله ديگه هم اينه : اگه اين كارو نكني ديگه مامان و بابا دوستت ندارن
بسياري از ما با باور هاي شبيه زيادي بزرگ ميشيم و در بزرگسالي جاي پدر و مادر رو عزيزان ديگه يا ترس از تاييد نشدن ميگيره.جايگزين كردن اين احساس با احساسات شجاعت كار ساده اي نيست تسنيم جان بخصوص اگر شما به قول معروف به اون دسته از افراد خوب اجتماع تعلق داشته باشي كه همواره جزو نفرات برتر.. مطرح و مثال زدني هستن.بسياري از ما دوست نداريم در هيچ كاري كم بياريم يا بگن كم انجام داديم و..
حل اين مورد يه سري راه كمرنگ و كوچك و يه سري مهارت دراز مدت ميخواد . راه هاي ساده شو كه من بلدم اينه
اول از همه نظر خداوند ميسنجم( البته خيلي وقتا اونقد همه چي اورژانسه كه...)
قبل از انجام كار تمام جوانب رو ميسنجم و قبل از شروع نظر خواهي ميكنم
بعد از تاييد كار اونو حتي الامكان دور از نظر خواهي افراد مغرض و ايراد گير انجام ميدم
نظر افراد غير متخصص نا آشنا به كار مغرض و.. رو اصلا بيخيال ميشم مگر حاوي نكته لازمي باشه..
صد بار هم شده به خودم تلقين ميكنم: ميدونم كه ميتونم.. ميشه.. بايد بشه..
تمرين " به من چه كه تاييدم نكردن" ميكنم"
به جاي اضطراب داشتن از ديد گاه نفرات مخالف يا منتقد به كارم نگاه ميكنم.
يه چي هم هست كه به نظرم بسيار مهمه تسنيم جان..به قول يكي از دوستان نازنينم به مورد به چشم مشكلي براي حل كردن نگاه كن.. نه بحراني برا ترسيدن يا غصه خوردن.. بي شك مديراي تالار نظرات كامل و خوبي دارن كه به كارت مياد..قربانت:72:
سلام،
می توانید تاپیک ها و مقاله های مربوط به "اعتماد به نفس" را مطالعه کنید.
باید اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید و دنبال تایید دیگران نباشید.
منم این مشکل رو قبلاً داشتم اما الان خیلی کمتر شده میدونی انقدر این اتفاق برام اتفاده که فهمیدم هر کاری کنی دیگران بلاخره یه جور ازت ایراد میگیرند یه جمله برا خودت درست کن برای تلقین که هروقت خواستی کاری انجام بدی بگی نظر دیگران برام مهم نیست من باید کار خودم رو انجام بدم یادت باشه افراد روان رنجور زیادن همه یه ایراداتی دارند و میخوان با انتقاد کردن از دیگران خودشونو خالی کنند بهشون اهمیت نده
با تشکر از همه دوستان خوبم (ملاحت ،حامد و مرد موفق)که نظر دادن تصمیم گرفتم همون طور که حامد گرامی فرمودند تاپیک های مربوط به اعتماد به نفس رو مطالعه کنم.نتیجه اش رو ان شا الله در آینده بیان خواهم کرد.
بهترین پیشنهاد رو hamed65 دادند
اعتماد بنفستون پایینه و تائید طلب هستید
ترسهاتونو ازبین ببرید تا به آرامش برسید شما ترس از تائید نشدن دارید به جای تمرکز روی نقاط ضعفتون به تواناییهاتون فکرکنید
فراموش نکنید که انسانها نظراتشون باهم متفاوته و هیچ کاری نیست که مورد تائید همه باشه پس با قضاوت دیگران حودتونو نرنجونید و همه چیز رو از دید خدا بسنجید تا بهترین کار باشه:72:
در اصل در شما ترس وجود دارد
ترس از تائيد نشدن .
ترس از قضاوت مردم
ترس از خوب نبودن
و ترس ...........
ترس هايتان را هم بنويسيد و در بياوريد .................و بعد رو به روي هر كدام از ترس ها يتان ببينيد مثلا اگر تائيد نشويد چه اتفاقي مي افتد ؟آيا كارها خوب پيش نمي رود ؟
آيا مثلا اگر ديگران فكر كنند كه شما خوب و كامل نيستيد چه اتفاقي مي افتد ؟ به غير از اينكه دو حالت دارد يا ديگران در مورد شما اشتباه مي كنند و يا درست مي گويند و شما با يك ضعف در خود روبه رو مي شويد كه مي توانيد آن را بررسي كنيد و روي خودتان كار كنيد تا بزرگتر و بهتر و ...........باشيد . به نوعي غلط گيري ..............
اين تمرينات عملي به شما كمك زيادي خواهد كرد .
در ضمن روي يك كاغذ بزرگ بنويسيد
من دوست داشتني هستم چه ديگران مرا تائيد كنند و چه اينكار را نكنند . :104::310::227:
من وابسته به مهر و تائيد ديگران نيستم ، چرا كه خوب و بي نظيرم .:104::310::227:
و اين دو متن را جايي به در و ديوار و.........يخچال بزنيد كه چشمتان مدام به آن بيفتد و ..........
آنی عزیزم
ممنونم از راهنمایی ات.شما درست می گی .من ترس زیادی توی وجودم هست.مدتی هست که دچاراین ترسها شدم .
سلام به شما خانمی کتاب وضعیت آخر. تامس آ هریس را با دقت بخوانید که درباره والد و بالغ کودک درون هست.
اون وقت متوجه میشید والد درون شماست که دنبال تایید گرفتن از دیگران است .
با والد درونتان آشنا شوید.
هامون محترم
توصيه مطالعه اين كتاب بسيار خوب است و از شما بابت اين راهنمايي خوب تشكر مي كنم .
اما نكته ي مهم اينكه
ابدا ترس و تائيد جايگاه والدي نداره .
( پيام والدي از بيرون و درون ارسال مي شود) والد قانون گذار است و با بايد و نبايد كودك را موظف به انجام درست كار از نگاه خود مي كند .....و كودك را در صورت درست انجام دادن كار دوست داشتني معرفي مي كند .........( نوازش شرطي ) .......كودك از ترس تائيد نشدن و درست انجام نشدن كار در وادي ترس مي رود و ............