کار کردن با یک همکار دشوار
سلام خدمت دوستان
چند سالی است که با یک همکار خانم در یک اتاق باهم کار می کنیم و باهم توی کار خیلی مشکل داریم کار ما از همدیگر جداست اما همش تو کار من دخالت می کنه مثلاً میگه چرا اینجوری جواب ارباب رجوع رو دادی/ یا چرا کامپیوترت رو خاموش کردی/نمی دونم باهش چیکار کنم وقتی از اتاقم میرم بیرون حتی برای چند دقیقه مثلاً دستشویی تا ارباب روجوع میاد موبایلم میگیره / موبایل منم تو اتاقم همیشه میزارم خودش صدای زنگ میشنوه اما بازم اینکار رو تکرار میکنه شاید به نظرتون ساده بیاد ولی باور کنید تحملش خیلی سخته امکان رفتن ایشون از اتاقمون هم نیست به نظر شما چیکار کنم
RE: کار کردن با یک همکار دشوار
سلام مرد موفق
با رفتارت غير مستقيم و محترمانه بهش بفهمون نبايد توي كار شما دخالت كنه.
لیلا خانم حالیش نمیشه چند بار این کار کردم بازم تکرار میکنه حتی با هم دعوا هم کردیم
سلام آقاي موفق.من احتمال ميدم اين خانم زودتر از شما در اونجا مشغول كار بودن.چون افرادي كه زودتر ميان سركار يجورايي حس مالكيت ورياست دارن.منم يك سال با يه آقايي تويك اتاق با هم همكاربوديم اونم اولاش رئيس بازي درمياورد وبهم بعضي وقتا دستور هم ميداد:324: ولي من سعي ميكردم زياد باهاش درگير نشم وكاري به كارش نداشتم .تايه جوري شد كه فقط درطول روز صبحها فقط سلاموآخر وقت هم فقط خداحافظي داشتيم.شما هم سعي كن كاري باهاش نداشته باشي اگه بهتونم زنگ زد اصلا بهش نگيد چرا زنگيديد اصلا محالش نذاريد خودش ميفهمه.يعني اميدوارم بفهمه ودرست شه
به نظرم بهترين درمان براي اينجور آدم ها بي اعتنايي و اهميت ندادن به اون هاست البته خودت هم بايد كاملا بي خيال باشي و وقتي تو كارت دخالت مي كنه اصلا ناراحت و عصباني نشي.
يك كم زمان مي بره ولي جواب مي ده. امتحانش كن.
من در سازماني يه همچين همكاري داشتم.اوايل سعي كردم با رفتار مناسب مخالفت ها شونو كم كنم.كمي بعد با همكاري همسرش يه جوري سعي كرد ارزش كارمو كم كنه.( كار خودشو كه ويراستارش من بودم با همون غلط ها اجرا كرد و در جلسه نقد و بررسي اعلام كردكه من كوتاهي كردم . من هم كپي اصلاح شده خودمو كه يه نسخه داشتم رو كردم كه.. به ضرر خودش شد .)قانون معمولي وجود نداره اما معمولا من خودم از احترام مهرباني شروع ميكنم.اگه نشد محترمانه اعتراض ميكنم.)خودمو از اون آدم كاملا جدا ميكنم.شماره موبايلمو عوض ميكنم.در اطاقمو قفل ميكنم و..راستي وقتي چنين آدمي جيغ داد بزنه و با اعتراض من حاليش نشه اگر بتونم محل برخورد رو عوض ميكنم و براي اجتناب از شنيدنش تو گوشم هدفون ميذارم و چنان رفتار ميكنم انگار اصلا وجود نداره.تا حالا كه خوب جواب داده!
رو دادی بهش بهتریییییییییییییین راه: روبرو کردنش با یه خانم یه خانم میتونه فقط اینو آدم کنه
ایشون چند سال دارن ؟ از شما بزرگتر هستن؟
اگه از شما بزرگتر هستن شاید احساس میکنن پخته ترن و تجربه کاریشون از شما بیشتره و این بهشون اجازه میده که به شما خط مشی بدن!
شما گفتین هم دعوا را امتحان کردید و هم محترمانه به ایشون گفتید اما هردو جواب نداد
فکرمیکنم طبق گفته دوستان بهتره ارتباطتون را به مرور با ایشون کم کنید
توی هیچ موردی باهاشون مشورت نکنید و اجازه ندین سر از کارتون دربیارن. فکرنمیکنم لزومی هم داشته باشه چون خودتون گفتید کارتون ربطی بهم نداره.
و اما درمورد موبایل هم لازم نیست خطتون رو عوض کنید میتونید اگه موبایلتون امکاناتش رو داشته باشه برای ایشون یه زنگ خیلی ملایم و کوتاه بزارید طوریکه اصلا شنیده نشه! (اگه نوکیا دارید رینگتونه on the fly رو پیشنهاد میکنم) اینجوری وقتی بهتون زنگ بزنه صدای زنگشو نمیشنوید و مثل یه مزاحم تلفنی دیگه روی nerve تون نیست!
pk1365 عزیز
نه ایشون هم سن اش از من پایین تره و هم سابقه اش یه مشکلی دیگه که با ایشون دارم همشیه طلب کارند اگه به دخالتش اعتراض کنم میگه زود رنجی ، یا حرفشو سریع عوض میکنه میگه من اینجوری نگفتم/ هروقت من تو اتاق نیستم اگه تلفن من رو جواب بده سرم منت میذاره!!!
[align=justify]نمیدونم ایشون فقط در مقابل شما چنین رفتاری دارن یا با همه همکارا اینطور رفتار میکنن. اگه مشخصات زیر را دارن من چند تا راهکار به ذهنم میرسه که میگم امیدوارم کمک کنه.
1- فوضـــول: به کار دیگران سرک میکشه، مثل یه نگهبان سمج تو کار دیگران مداخله میکنه و حتی ممکنه شایعه پراکنی کنه.
2- عقل کل: مصمم و رقابت جو، تحمیل کننده و از خود راضی، و دیگران را احمق فرض میکنه.
3- همیشه مخالفت کننده: سلطه جو، پرخاشگر، قلدر، با همه چیز در ضدیته.
4- تظاهر به خوبی: نیاز مبرمی به توجه و مورد پذیرش قرار گرفتن از سوی دیگران دارن، درتنهایی فرد کاملا متفاوت، مقابل دیگران تظاهر به عکس میکنه.
5- انفجاری: غیر قابل پیشبینی، فریاد میکشه و دیگرانو مرعوب و ایجاد تنش میکنه، عصبی و بدون کنترل.
6- سوء استفاده گر: دیگران را برای رسیدن به اهدافش فریب میده، از مسئولیت طفره میره، با القاء احساس گناه، دیگران را متقاعد میکنه.
7- طعنه زن: همیشه دیگران را تمسخر میکنه و با سخنان نیشدار و طعنه آمیز دیگران را تحقیر میکنه.
:305: *.*.*.*.*.*.* راهکــارهــــــــا *.*.*.*.*.*.* :305:
1- اعتماد بنفس خودتونو از دست ندین.
2- یادتون باشه واکنش شدید فقط وضعیتو بغرنج تر و وخیم تر میکنه.
3- از تغییر دادن ایشون اجتناب کنین. قبول کنید که قادر به تغییر دادن ایشون نیستین اما میتونین واکنش خودتونو نسبت به رفتار اون تغییر بدین.
4- اجازه ندین شمارو بازی بده. ممکنه با برانگیختن احساس گناه و یا مسئولیت از شما سوء استفاده کنه.
5- خودتونو ضعیف یا تسلیم شده یا حتی کلافه نشون ندین.
6- روحیه و رویه مناسب حودتونو حفظ کنین. حفظ آبرو و اعتبار کاری شما بین همکاراتون شاید سخت ترین کاریه که باید انجام بدین. اجازه ندین خشم و ناراحتی از ایشون روتون تاثیر بزاره.
7- بیدرنگ اما با خونسردی باهاش مقابله کنین. به تعویق انداختن مقابله مسئله را وخیم تر میکنه.
8- رحم و شفقت جوانمردانه از خودتون نشون بدین.
9- سعی کنید عکس العملتون در اتاق خصوصی باشه طوری که همکاران دیگه متوجه نشن.
10- در آن واحد فقط راجع به یه موضوع گفتگو کنین و دلخوریهای قبلی رو پیش نکشین سعی کنین هرچه که قبلا اتفاق افتاده تموم شده بدونین.
11- وقتی نظر خودتونو گفتین دیگه مرتب تکرار نکنین.
12- فقط به رفتار ایشون اشاره کنین نه خودش.
13- طعنه نزنین.
14- از کلمه های ”همیشه” و “هیچوقت” استفاده نکنین.
15- انتقادتونو مثل یه پیشنهاد یا پرسش مطرح کنین.
16- از اینکه باهاش مقابله کردین معذرت نخواید.
فکرمیکنم لازمه یه سری deadline براشون بزارید.
یعنی رفتارهاتون طوری باشه که علاوه براینکه آروم و بی تفاوت هستین بهش اجازه پیشروی ندین طوریکه کم کم احساس کنه ادامه دادن این رفتار فقط وجهه خودشو پیش شما و همکاران دیگه خراب میکنه و باعث منزوی شدن خودش میشه.
اگر راجه به موضوعی که بهش مربوط نمیشه از شما توضیح میخواد خیلی آروم بهش بگید فکر میکنم بهتر باشه وارد حیطه ای که به ما مربوط نمیشه نشیم. احتمالا اگر خواست بحث رو کش بده و وارد تنش بشه شما کاملا بیتفاوت و منفعل باشید طوریکه اصلا علاقه ای به این بحث ندارید و این مسائل براتون بی اهمیته. به هیچ وجه وارد بحث نشید. حتما نباید در مقابل هر رفتارش عکس العمل نشون بدید. میتونید بگید من انتظار دارم بعنوان یه همکار روابطمون طوری باشه که بتونیم درکنار هم بی مسئله کارکنیم و علاقه ندارم این روابط با بحث بر سر مسائل کوچیک خراب بشه.[/align]