از کسانی که به نوعی شاغلند کمک می خوام
با سلام
2 ماه هست که در یک اداره ی دولتی بعنوان کار آموز فعالیت می کنم در طی این مدت نحوه ی حضور و فعالیت من بنحوی بوده که همه ی آن مسئولین از من راضی هستند من نه تنها به کار هایی که مسول کارآموزیم به من محول می کرد را انجام می دادم کمک به مهندسین دیگه ی بخش هم می کردم کلا دختر فعالیم مسول کار آموزیم چند بار بهم گفت اینجا باید استخدام شی من اول به شوخی می گرفتم ولی وقتی حرف حقوق زد جدی تر گرفتم الان دیگه داره کارم تموم میشه ولی مسولم با رئیسش صحبتی نکرده و من خیلی احتیاج دارم نمی دونم بگم یا نه !! نمی دونم چه واکنشی انجام بدم؟ راهنماییم کنید شما هم جای خواهر من
RE: از کسانی که به نوعی شاغلند کمک می خوام
به مسولتون بگید که در مورد صحبت کاری که کردید ایا برای استخدام شدن من باید اقدام خاصی انجام بدم. اگر اینطوریه لطفا مراحل کار را برای من توضیح بدهید تا اقدام کنم. (اینجوری هم تمایل خودتون رو نشون دادید هم از جدیت قضیه اگاه میشید البته با توجه به باز خورد ایشون).
دوست عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی دختر موفق
تنها کافیست که به مسئول خود بگویی که علاقه مند به کار در آن اداره هستی زیرا با این کار
خودت برای خودت ایجاد فرصت کردی و بعد حسرت نمیخوری که ای کاش می گفتم و این موقعیت
را از دست نمی دادم...امتحانش که ضرری ندارد...فوقش به تو می گویند نه خانم نیرو نمیخواهیم
دیگر!
امیدوارم موفق باشی
deljoo_deltang عزیز سلام
ممنونم ازراهنماییت
اتفاقا امروز صحبت کردم گویا شخص دیگه ای هم سفارش من رو کرده اما من شنیدم که مسئولم (رئیس بخشمان) خیلی آدم محتاطیه خودش از خداشه من باشم اما باتوجه به شواهد و گفته های اونا حس می کنم به علتی نمی ره بگه جالبه که خودشم طوری برخورد می کنه که انگار من حالا حالا هستم می دونید می ترسم مشکلی براش پیش بیاد با اصرار من یا بدشون بیادو بدتر بیخیال شه
deljoo_deltang عزیز سلام
ممنونم ازراهنماییت
اتفاقا امروز صحبت کردم گویا شخص دیگه ای هم سفارش من رو کرده اما من شنیدم که مسئولم (رئیس بخشمان) خیلی آدم محتاطیه خودش از خداشه من باشم اما باتوجه به شواهد و گفته های اونا حس می کنم به علتی نمی ره بگه جالبه که خودشم طوری برخورد می کنه که انگار من حالا حالا هستم می دونید می ترسم مشکلی براش پیش بیاد با اصرار من یا بدشون بیادو بدتر بیخیال شه
bahar.ghamgin عزیز با تشکر
راستش گفتنو گفتم اما یه جورایی با دست پس می زنن با پا پیش می کشن !!!نمیدونم والا گیج شدم از کارای اینا دستمو هم بستن که خودم اقدامی کنم اما به نظر شما اگه خودش گفت صحبت کرده با مدیر عامل گفتن نه من خودم هم با مدیر عامل صحبت کنم؟ زشت نمیشه؟
bahar.ghamgin عزیز با تشکر
راستش گفتنو گفتم اما یه جورایی با دست پس می زنن با پا پیش می کشن !!!نمیدونم والا گیج شدم از کارای اینا دستمو هم بستن که خودم اقدامی کنم اما به نظر شما اگه خودش گفت صحبت کرده با مدیر عامل گفتن نه من خودم هم با مدیر عامل صحبت کنم؟ زشت نمیشه؟
عزیزم شتر سواری دولا دولا نمی شه. برای اینکه بتونی توی محیط کاری موفق باشی فقط کار بلد بودن کافی نیست. باید جسارت لازم رو برای بیان خواسته هات (البته تا جایی که حق داری) داشته باشی. الانم از چی می ترسی؟ نهایتش اینه که می گن مشکلی هست و نمی تونیم اقدام کنیم. حد اقل اونموقع تکلیفت مشخص میشه. اگرم که تصمیم داشته باشن بگیرنت باز با این صحبت متوجه می شی . باز خیالت راحت میشه.
حالا یه برنامه ای چیدم که صحبت کنم فردا روز آخره ببینم نتیجه چی میشه دعا کنید!:323:
روز آخر هم تموم شد و خبری نیست
مسئولم قراره مثلا با رئیسش حرف بزنه که نمی زنه به نظر شما خودم مستقیم با معاون اداره صحبت کنم؟؟؟
زورم میاد خیلی تو این مدت زحمت کشیدم
دوست جان چيزي رو از دست نميدي كه .چه اشكالي داره صحبت كن. بگو چون در دوره تجربه اندوزي هستم خيلي ممنون ميشم بدونم نظر شما چيه . چه نكات مثبت و منفي تو كارم هست . آيا به نظر شما چنين محيط كار خوبي از حضور همكاري مثل من استقبال ميكنه؟
نبايد زياده از حد دچار شرم و كمرويي بشي . توكل به خدا اقدام كن.:72:.
ملاحت مرسی از راهنماییت راستش اون که نشد ولی تو همون اداره تو بخش دیگه ایش جذب شدم به خوبیه اون که نیست ولی برا شروع خوبه
ملاحت مرسی از راهنماییت راستش اون که نشد ولی تو همون اداره تو بخش دیگه ایش جذب شدم به خوبیه اون که نیست ولی برا شروع خوبه