-
عشق به همجنس
با سلام
من دختري 16 ساله ام كه حدود دوساله كه عاشق يكي از معاوناي دبيرستانم شدم به شدت بهش علاقه دارم زماني كه دوستم از شدت علاقم پي برد نامه اي نوشت و از طرف من براش فرستاد به خدا خودمم از اين كار اون هم احساس خجالت كردم و هم دلم مي خواست بفهمه كه چقدر دوستش دارم من نه از طرف مادرم كمبود محبت دارم نه از طرف پدرم خدا مي دونه كه چقدر دوستش دارم با وجود اينكه امتحان خرداد ماه رو دادم و ديگه نمي تونستم ببينمش خيلي ناراحت بودم اما به خودم مي بالم كه اينقدر بهش وفادار موندم به خدا هيچ وقت دربارش فكراي ناجور نكردم و هيچ حس زشت وناپسندي هيچ وقت بهش نداشتم حالا كه سال دوم دبيرستانم با اين وجود كه هنوزم دوستش دارم حتي بيشتر از قبل ولي وقتي مي بينمش قلبم بدجوري به تپش مي افته حتي بعضي روزها ازش فرار مي كنم دلم نمي خواد رفتارم باهاش اينقدر سرد باشه ولي نمي تونم خودمو كنترل كنم واقعا اگه شما به جاي من بوديد چيكار مي كرديد وقتي شخصي كاملا محترم و دوست داشتني رو مي ديد چيكار مي كرديد دوستاي گلم خواهش مي كنم كمكم كنيد خودم از اين رفتارام بد جوري تو عذابم [/poem]
-
RE: عشق به همجنس
سلام عزیزم:72:
چه اشکالی میبینی که این قدر خودتو داری عذاب میدی؟
معاون مدرستو دوست داری
به نظر من اشکالی نداره.خودت داری میگی که هیچ حس زشت و ناپسندی وفکرای ناجوری در موردش نداری
پس الکی ذهنتو منحرف نکن
منم دوران مدرسم خیلی از معلمام رو دوست داشتم.و حتی به یکیشون رفتم ابراز علاقه کردم و گفتم من شما رو خیلی دوست دارم:227:
باور کن همین الان هم که دانشجو هستم اگه یکی از استادا واقعا خوب درس بده اخر ترم میرم ازش تشکر میکنم.
به نظرم خودتو بیشتر از اینا اذیت نکن:46:
مگه این که چیزی هست که هنوز نگفته باشی.و گرنه تا این جا هیچ موردی نیست.:72:
-
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدی.
کاش می شد که رابطه ات رو با مادرت بهتر می کردی تا این محبت رو از او بگیری.
با او تا به حال صحبت کردی و بگویی که نیاز داری بیشتر از او محبت بگیری؟
خودت سعی کردی به مادرت محبت کنی؟
-
دوستان گلم من هيچ وقت از طرف خانوادم كمبود محبت نديدم خواهش مي كنم اين موضوع و به اين كه شايد رابطم با خانواده ام دچار مشكله ربط نديد من خيلي به معاون عزيز و گل دبيرستانم وابسته ام و دوستش دارم حتي هميشه براي ديدنش واي ميايستم تا بياد و تا معلم ها به سر كلاس نياند من نميرم و براي ديدنش لحظه شماري مي كنم كمكم كنيد:72:
-
دختر خانم عزیز نگران نباش. تو سن شما این مسائل برای خیلی ها پیش میاد. چون اصلاً هنوز در محیطی وارد نشدی که بخوای به غیر همجنس علاقمند بشی. سن شما سن شور و حس های هیجانیه. سعی کن زیاد به این احساساتت پر و بال ندی. یعنی خودت رو زیاد درگیر نکن. الان اصل برات باید درس خوندن باشه. در آینده وقتی سنت بالا رفت دیگه به احتمال زیاد حال و هوات عوض می شه. در ضمن همیشه در این مورد ها بهترین راهکار دوری از دیدنه. چون این جور عشق ها با ندیدن زود فرو کش می کنه.
-
عزیزم روح همه ما به دنبال یافتن کمال مطلقه و وقتی کمال رو پیدا کنیم نا خود اگاه جذبش میشیم ولی تا اونموقع همیشه حالت عطش و تشنگی رو داریم. حالا هم این حس شما رو کاملا درک می کنم روح شما معلمتون رو به جای اون کمال مطلق گرفته و تشنه اون شده. دلش می خواد زودتر بهش برسه و برای دیدنش لحظه شماری می کنه. اما حتما اینو هم می دونی که هیچ کمالی در این عالمی که ما هستیم مطلق نیست و روح ما رو برای همیشه سیراب نمی کنه. کمال مطلق فقط خداست و ما تا رسیدن به اون همچنان تشنه می مونیم. سعی کن از هیچ چیزی در این دنیا بت نسازی تا بخوای پرستشش کنی. البته تحسین کردن زیباییهای عالم خیلی خوبه اما وابستگی به اونها ادمو به بیراهه میکشه (چون ما رو سرگرم می کنه و از دیدن اصل اون کمال غافل می کنه.).
منم روح پاک و حساست رو تحسین می کنم اما سعی کن بیشتر مراقبش باشی و کم کم ریشه این حسی رو که داری با مطالعه پیدا کنی و فکر و ذهنت رو درگیر هدفی بکنی که پایداره و دستخوش حوادث روزگار نمی شه. .
-
عزیزم این طبیعیه deljoo_deltang خیلی عالی توضیح دادن و در ادامه حرفشون بهت بگم که اصلا این حس بدی نیست شاید این خانم معاون رفتار بهتری نسبت به معلمان و مسئولان مدرسه ات داشته یا یه رفتار که خیلی مورد پسندشما بوده ازش دیدی شاید بخاطر خصوصیات اخلاقی خوبی که دوست داری تو هم شبیه اون باشی نسبت بهش کشش داری
اصلا فکرای بد رو به ذهنت راه نده و برای اینکه جز بهترینها باشی بیشتر به درست برس :72: :303: :104:
-
دوست گلم شب شكن
من حدود 4 ماه بود كه ازش دور بودم اما اصلا احساسم بهش فروكش نكرد و حتي هميشه از خدا مي خواستم كه توي خيابون يا يه جاي ديگه ببينمش اما نشد ولي حالا هم احساسم بيشتر از قبله
-
عزیزم همینجوری کهdeljoo_deltang عزیز گفت انسان کمال طلبه و شما به سوی این خانم محترم که یه نقاط کمال دارن که شما جذبش میشی
-
حالا من سال پیش دانشگاهی ...و تنها 6 ماه دیگه می تونم ببینمش .....هنوزم دوستشدارم:72:
- - - Updated - - -
رابطه م خوب شده...خیلی دلم تنگ میشه براش