RE: خواهر شوهر ها بخوانند
سلام
خسته نباشید
چه موضوع جالبی را مطرح کردید
اگه خواهری واقعاً برادرش را دوست داشته باشه ، بعد از ازدواج برادرش سعی می کنه که زندگی اورا خراب نکنه
یعنی دلیلی نداره من دخالت زندگی برادرم را کنم حتی اگه دلم می سوزه ، چون اینجوری بدتر میشه، اگه به عروس احترام بگذاریم ، اون هم ارتباطش با برادرمون بهتر میشه وزندگی شون سالم تر است ، ما هم به همین راضی هستیم
کاش همه آدم ها برای کوچکترین حرف و کارهاشون فکر می کردند
اتفاقا گاهي اوقات برعكس ، از دوست داشتن خيلي زياده كه مشكل ايجاد مي شه چون ممكنه پسر از روي عصبانيت و كلافگي و بي تجربگي پيش خانوادش گلگي كنه اونوقت خانواده هم از روي علاقه زياد بي خردانه و بي تقصير طرف پسر را گرفته و حرفهايي مي زنند كه شايد تاثير جان گداز در پسرشون داشته باشه
پس از مدتها یک موضوع تازه و ناب را نظاره گریم،دست شما تُرابی گرامی درد نکند.
بعضی وقتا مشکل عروس توقع داره شوهرش دیگه با خانواده خودش رابطه نداشته باشه چرا چون الان شوهر این خانم اون موقع چه باید کرد
سلام دوستان
واقعا مرز استقلال خانواده کجاست؟ مرز دلسوزی و دخالت کجاست؟ مرز محبت و وابستگی کجاست؟ مرز توجه و خودخواهی کجاست؟
ما نیاز داریم اول این مرزها را بشناسیم؟
تا کجا یه آقا می تواند با خانواده والدینی خود ارتباط داشته باشد، تاثیر پذیری یا تاثیر گذاری تا چه میزان پذیرفته است؟ مرز خانواده را تا کجا باید پاس بدارد؟
سلام
من هم خواهر شوهرم
ولی به خدا اینقدر که هوای زن داداشامو دارم هوای داداشامو ندارم
بعشی وقتها هم پسرها مقصرند حرفی میزنند که خانواده مجبور میشه به آنها جواب بدهد آن وقت عروس ها ناراحت میشوند.
اگه همه می دونستند که وظایفش و حدودشان چیست که اینقدر مشکل پیش نمی اومد .
مرز دخالت ، وابستگی ، محبت و دلسوزی و ... مهم است
آقای مدیر چرا سوالی نوشته اید ؟ کاش این مرزها را تعریف می کردید
به نظرم آقایان هم باید طوری رفتار کنند که علیرغم احترام به همسر با خانواده خودشان نیز ارتباط داشته باشند و به تسلیم خواسته همسر که می گوید : با خانواده ات ارتباطی نداشته باش ، نشوند .
شناختن این مرز و وظایف هر شخص به بینش و تربیت خانوادگی شخص مربوط می شود .
من نمونه هایی زیادی را می شناسم که مرد به خاطر علاقه به همسرش با خانواده اش بیجهت درگیر می شود و بهانه تراشی می کند .
این درست نیست
مرزها رو ادم بايد خودش با درايت خودش تعريف كنه
من به مادرم احترام مي گذارم و اگر برايش چيزي تعريف مي كنم و او از سر دلسوزي پيشنهادي به من مي دهد كه برخلاف شوهرم است اين من هستم كه بايد با درايت متوجه شوم كه نه اين پيشنهاد مخرب مي باشد هر چند از جانب مادرم مي باشد و دلسوزانه است
اين مسئله رو مي شه تعميم داد
اگه ما از خودمون طرز فكر داشته باشيم اگه ما وابستگي و استقلالمون تعريف شده باشه اگه ما معني احترام فهميده باشيم و بتونيم احترام و از سرسپردگي متمايز كنيم اگه ما معني دلسوزي ودوستي خاله خرسه رو بدونيم و در نهايت اگه زندگيمون و دوست داشته باشيم و همانند يك كشتي كه از مسافرانش محافظت مي كنه و اجازه نمي ده كه ابي به داخل رخنه كنه ما هم از زندگيمون محافظت كنيم و اجازه دخالتهاي بي جا ندهيم مي تونيم اين مرزها رو خودمون تعيين كنيم و مواظب باشيم كه خارج نشيم
سلام کیمیای عزیز:
نحوه ی زندگی هرکس طبق سوالاتی که از خود می کندمشخص می گردد .
مثلا:
اگر از خودم بپرسم ایا درسته فلانی این رفتار را بامن بکند ؟ایا حق دارد؟ایا انصاف است؟ایا وظیفه ی او چنین و چنان نبود ؟ایا این خودخواهی نیست؟و.........
بالطبع با طرح چنین سوالاتی درذهنم می روم و دنبال پاسخ درهمین حیطه می گردم .اما اگر سوالاتم را گسترده تر و همه جانبه تر مطرح کنم و بررسی به همان نسبت دنبال جوابهای جامع تر و کامل تر می گردم .
مثل:واقعا مرز استقلال خانواده کجاست؟ مرز دلسوزی و دخالت کجاست؟ مرز محبت و وابستگی کجاست؟ مرز توجه و خودخواهی کجاست؟
ما نیاز داریم اول این مرزها را بشناسیم؟
تا کجا یه آقا می تواند با خانواده والدینی خود ارتباط داشته باشد، تاثیر پذیری یا تاثیر گذاری تا چه میزان پذیرفته است؟ مرز خانواده را تا کجا باید پاس بدارد؟
خوب حالا این منم که باید به خودم زحمت بدم و تحقیق کنم .بررسی کنم پردازش کنم و عملیاتیش کنم و استفاده ببرم .
فکر می کنم جواب بعضی سوالها کم و بیش توی این تالار باشه پس تحقیق رو شروع کن ! من هم شروع می کنم !اگر طی این تحقیق به نتایج مفیدی رسیدیم می تونیم به عنوان یه تجربه ی فردی که خاص خودمونه مطرح کنیم و باز این ماییم که باید به فراخور حال و شرایطمون از اونها بهر ه بگیریم یعنی یه نسخه ی اماده و کامل برای همه وجود نداره .وباید هرکسی به تناسب خودش و توان خودش اونو پیدا کنه!
موفق و سربلندباشیم