RE: طرز رفتار پدر و مادر من
یا خیلی طولانی نوشتم و کسی حوصله نداره بخونه یا مشکلم مشکل نیست........
:47::162::(
سلام الهام خانم
نقل قول:
چند وقت پیش بابا با یه حالت شاکی بودن و ناامیدی گفت:
ما فقط دلمون خوشه بچه هامون معتاد و سیگاری و دزد و بی ادب و ... نیستن وگرنه هیچی نیستین.
این حرفا برای من آشناست.
از نظر من، و با چیزی که خودم تجربه کردم، هدف کسانی که با بچه هاشون اینجوری صحبت میکنن، اینه که بهشون کمک کنن تا دچار غرور نشن. اما نمیدونن که راهشون درست نیست.
به نظر من این حرف یه لایه ی رویی داره و یه لایه ی پنهانی. فکر میکنم توی لایه ی پنهانی ِ این حرف، رضایت هست.
چیزی که بعضی از پدرا هیچ وقت دوست ندارن به فرزندشون بگن.
منکر اثر مخرب اون حرفا نیستم.
راه حل خاصی الان ندارم.
فقط اومدم بگم که تنها نیستی:)
ممنون دختر مهربون.
میدونم بابا این حرفا رو از سر دلسوزی میزنه و خیلی نگران آینده ی ماست ولی از این هم که ازمون راضی نیست مطمئنم. اینو خیلی واضح به مامانم گفته بود که اصلا از الهام راضی نیستم و ازش تنفر دارم و...
:(:(:(:47::47::47:
شما ها هم نظر پدر و مادرتون براتون خیلی مهمه یا اشکال از منه؟!:(:302:
یه کم اخلاق بابات شبیه پدر شوهر منه
دائم از بچه هاش ایراد میگیره
یه روز پدر شوهرم توی جمع از پسر بزرگش که سی سالشه و مدیر موفقیه آنچنان ایراد گرفت که تو چه کاری بلدی و چی از دستت برمیاد من جا خوردم . انگار از یه بچه ایراد میگرفت
متاسسفانه اخلاق شوهر من هم به باباش رفته و خوب بلده ایراد بگیره وقتی هم شاکی میشم میگه تا من اینجور نگم تو پیشرفت نمیکنی
حالا شاید بابا شما هم ایده آل گراست یا اینکه میخواد تحریکتون کنه که پیشرفت کنید
البته بعضی باباها هم فکر میکننن خیلی میدونن .انگار بچه شون هیچی نمیدونه
برادر من هم عاشق موسیقی بود بابام نذاشت توی این رشته تحصیل کنه . سه تارش رو شکست
یه رشته دیگه خوند و نصفه ولش کرد حالا بازهم رفته سراغ سازهاش ولی چه فایده
ممنون saint mary
پدر من دقیقا خیلی کمال گرا و ایده آل گراست. و متاسفانه انگار من هم خیلی مهر طلب!!!
واقعا دست خود آدمه که با چه شخصیتی شکل میگیره؟!
من چقدر دیر فهمیدم که باید خودم رو دوست داشتم.
چقدر دیر فهمیدم که گاهی لازم بود تو روی مامان و بابا هم وایمیسادم و لازم نبود از ترس اینکه ناراحت نشن و ازم ناراضی بشن از همه ی خواسته هام بگذرم.
چقدر دیر فهمیدم حتی خدا هم به خاطر اینجور احترامها بهم پاداشی نخواهد داد.
گاهی حس میکنم یه آدم شکست خورده ام و دیگه امیدی ندارم. علایقم و ذوقهای درون دلم و تنها کسی رو که با تمام وجودم دوست داشتم به خاطر همین چیزا از دست دادم. چیزایی که دیگه شاید هیچوقت برنگرده.
چرا بعضی پدر و مادرها به بچه ها یاد میدن که فقط وقتی خوب و قابل دوست داشتن هستن که بقیه ازشون راضی باشن؟!!
دلم خیلی گرفته
عزیزم ناراحت نباش تو تنها نیستی
به نظرم زیادن بچه هایی که روشهای پدر مادراشون رو دوست نداشتن و ندارن
هنوزم دیر نشده واسه چیزایی که دوست داری تلاش کن
متاسفانه منم هیچ وقت توی دوران مجردیم نتونستم با پدر مادرم ارتباط برقرار کنم
حرف توی خونه حرف بابام بود مامانم هم حامی اون
آرزو به دلم موند درباره مسایلم باهاشون درد دل کنم
همیشه حرفها مون یه طرفه بود اونم تعیین تکلیف از طرف بابام
ممنون از اینکه دلداریم میدید.
:43:
البته من بابام اصلا اهل خشونت نیستا. یه موقع از بابام غول نساخته باشماااا
من یه اعتراف تلخی بکنم؟:316:
یه جورایی اصلا خودم رو قبول ندارم. یعنی یه چند ساله اینجوری شدم. یه حس حقارت و نالایقی درونم هست. وقتی فکر میکنم ریشه اش از همین طرز رفتاریه که از بچگی باهام شده ولی نمیدونم چطور حلش کنم.
ولی قضیه ی از دست دادن فرد مورد علاقم خیلی اذیتم میکنه و هنوز زخمش تازه ی تازه است بعد از دو سه سال. نمیدونم چرا همش توی ذهنم اونا رو مقصر میدونم و نمیتونم از ته دل ببخشمشون.
کینه خیلی بده. نمیدونم چرا روحم اینقدر محدود شده و قلبم اینقدر تیره که نمیتونم گذشت کنم.
گاهی حس میکنم خدا هم رهام کرده و صدام رو نمیشنوه!!!!!!!!!!!:302:
میترسم یه موقع افسرده بشم:163:
الهام جان وقتي تايبيكت رو خوندم يه لحضه فك كردم خودم اين تايبيكو زدم
بدر من هم دقيقا همين رفتارا رو داره باور كن همه فاميل و دوست و اشنا حسرت داشتن بجه هايي مثل من و داداشام رو دارن ولي اصلا هركاري هم كنيم بابام بازم ازمون بدهكار هست و اصلا راضي بشو هم نيست .ديشب دقيقا سر اين مساله اينقدى دلم كرفته بود ميخواستم بيام و يه تايبيك باز كنم .
اكه كسي خلاف نظرش نظري بده محكوم ميشه و مسخره و .يكي از برادرام همون كاري رو در بيش كرفت كه بدرم ميكفت ولي الان بعد 10 سال بابام بازم شاكي ازش .در عوض اونيكي برادرم هر جور شده با دعوا و حرف و حديث فراوان رو خواسته هاش ايستاد الان درسته كه با بدرم زياد رابطه خوبي ندارن ولي حداقل خودش از خودش و زندكيش راضيه .ولي اون داداشم كه به حرف بدرم كوش كرد نه خودش الان راضيه و بدرم هم كه همونطور ناراضي و شاكييييييييي .جالبه حالا براي بابام بين اين برادرم و اونيكي فرق زيادي نداره
ماشالاه منم كه اينقدي سرم منت هست كه الان بعد تموم شدن درسم جرات نميكنم برم دنبال ارشد (البته نه اينكه جيزي بكه و يا نخواد كه ادامه بدم بر عكس خيلي هم ميخوان) ولي ديكه حوصله منت كشيدن بعدش رو ندارم و يا
مثلا سر خواستكارام اكه از يكي خوشش بياد و من بكم نه كلي بايد حرف تحمل كنم و اكه از كسي خوشش نياد و من خوشم بياد كلي مسخره ميكنه و ميكه خودت ميدوني يه رفتاري برميداره كه اخرش مجبور ميشم بكم نه خيلي ها رو بخاطر حرف بدرم كفتم نه . مهمترينش جند ماه بيش بخاطر بدرم كسي رو كه دوسش داشتم بهش نه كفتم و الان بشيمونم .جون هر كاريم بكنم بازم راضي نميشه وقتي هم حرفي ميشه يه جوري صحبت ميكنه كه همه جيرو مي اندازه كردن خودم ولي با رفتارش ادمو مجبور ميكنه همون كاريو بكنه كه خودش ميخواد . حالا بعد ازدواج هم همينطوريه اكه دكوراسيون خونت طبق سليقش باشه ميشه خوب اكه نه متهم ميشي به شوهر ذليلي و يا زن ذليلي وقتي راضي ميشه كه مو به موي رفتارات طبق خواستش باشه اكه نباشه متهم ميشي به حرف نشنوي
با اين اوصاف تصميم داشتم با كسي ازدواج كنم كه 100% بدرم هم راضي باشه هم ازش خوش بياد تا بعدا حرف و حديثي بيش نياد ولي الان ميبينم بازم يه جيزي بيدا ميكنه
اينبار ديكه تصميم كرفتم رو خواسته هام محكم باشم و براحتي ازشون نكذرم
عزيزم به نظرم شما هم براي خواسته هاي خودت تلاش كن .از خواسته هات نكذر تا بعدا افسوسش رو نخوري:46:
سلام
براتون دعامی کنم که مشکلاتون حل بشه ولی تا اونجا که متیونید سعی کنید به پدر و مادرتون نزدیک باشید و این اختلاف ها شما را از نظر عاطفی دور نکنه که اگه ینجوری بشه مشکلات جدیدی براتون پیش میاید.