RE: بيوگرافي يك بلوغ دوماهه
و من برای روشنگری بیشتر عین گفته های رز زرد را می آورم:
*طرفتو بشناس بعد هر کاری میخوای بکن به هر حال به نظر خودت موندن با این ادم برای شما چه سودی دارد بهتره روی کارات فکر کنی .......زیاد به پولی که ازت گرفته فکر نکن به بقیه ماجرا فکر کن که درست جلو بری دیگه گول این ادمارو نخور بای*
جالب است،نه؟
سلام
همواره خلاقیتها و سخت کوشی ها و تغییرات سازنده اعضاء در این تالار برای من درسهای قشنگی داشته است.
اگرچه تغییر بسیار سخت ، زمان بر و تاحدودی باور نکردنی به نظر می رسد، ولی تجربه نشان داده است، که وقتی گامهای کوچک و موثر خود را پیوسته بر می دارد، تغییرات تدریجی نتیجه خود را که همان آرامش و شکوفایی هست را برای فرد به ارمغان می آورد.
بی شک همه ما تجارب اوج مشکلات و بحرانها را در زندگی داشته ایم، و فقط وقتی احساس خود را تحت کنترل در اورده ایم(نه اینکه سرکوب کنیم)، و منطق ، مشورت ، و تلاش و توکل خود را به کار گرفته ایم، از آن بحران خارج شدیم، و بعدها حتی نسبت به همنوعان خود که چنین تجاربی را نداشته اند، پیش افتاده ایم.
ما با دقت بیشتر علاوه بر اینکه می توانیم از موارد مشابه برای خود جلوگیری کنیم، می توانیم چراغ روشنی بر مسیر دیگران باشیم که در چاله ای نیفتند که ما افتاده ایم.
من در اینجا از roz-zard که چنین قشنگ در آن موضوع(سوء استفاده شرکت کردند ) تشکر می کنم و به دقت بالای fnh63 نیز مرحبا می گویم.
fnh63 سلام
واقعاً از شما تشكر مي كنم كه اينقدر اعضا براي شما مهم هستند اما در اين ميان اعضايي هم هستند كه مشكلاتشان به باد فراموشي گرفته شده و با چند پست كوتاه ، پرونده شان بسته مي شود. مدتها در اين سايت فعاليت دارند اما نه دوستي ونه پيگيري به خاطر اطلاع از مشكلشان.
علت نام بردن roz-zard از جانب من به اين سبب بود كه ايشون مدت زيادي رو در مشكل خودشون دست و پا زدند و ارسالهاي فوق العاده اندكي رو در مورد مشكلات سايرين فرستاده بودن. به جرات ميتونم بگم كه 95% ارسالهاي رز زرد فقط براي موضوع (مشكل) خودش بود. حتي در قسمت سرگرمي و تفريح هم ارسالي (حداقل از جانب من) ديده نشده بود.
وگرنه 150% با شما (دانه عزيز) موافقم