-
میخوام دردودل کنم
سلام
نمیدونم باید حرف بزنم یا نزنم بخدا بلا تکلیفم
به نزدیکترین کسم هم نمیتونم دردمو بگم
امروز اومدم اینجا تا شاید حداقل خودمو خالی کنم و از شما کمک بگیرم فکرم کار نمیکنه
من زنی هستم سی و نه ساله . تو سن بیست سالگی از روی نفهمی تن به ازدواج دادم و بعد از هجده سال زندگی پر درد و رنج و با داشتن یه پسر چهارده ساله بالاخره دو سال پیش از همسرم جدا شدم .
تو اوج بی کسیهام با مردی آشنا شدم که همسر و یک فرزند دختر داشت
اون موقع نمیدونستم حسادت یعنی چی؟
وارد زندگی یکی دیگه شدن یعنی چی؟
ووووووو.......
الان بعد از چهار سال عشقم نسبت بهش بیشتر و بیشتر شده. اوایل با همسرش مشکل داشت و همیشه از رفتارش ناراضی بود ولی من همیشه برخلاف میل باطنیم بهش میگفتم تا باهاش خوب برخورد نکنی اونم لج میکنه .الان چند ماهی میشه که خیلی با هم خوبن و من خدارو شکر میکنم و راضیم حتی همسرش باهام تماس گرفته و ازم بخاطر این که باعث شدم رفتار شوهرش خوب بشه تشکر کرده و خودشو زندگیشو مدیونه من میدونه
میخوام از زندگیش برم بیرون ولی حتی الان که دارم اینارو مینویسم اشک امون نمیده
تورو خدا کمکم کنید
با این دل شکستم چی کار کنم ؟
با زندگی خودم چی کار کنم ؟
راستی تا یادم نرفته بگم که منو صیغه کرده.
-
RE: میخوام دردودل کنم
سلام دوست عزیز به تالار همدردی خوش اومدید
یه سوال: هسرش میدونه شما صیغه شوهرش هستی و زنگ زده ازت تشکر کرده؟
-
ممنون از توجهتون
نه نمیدونه منو همکار همسرش میدونه
-
حالا که زندگی اصلی عشقتون خوب شده بهتره هرچه سریع تر از زندگی این زوج خارج بشید!!!!!!!!!
شما میخواین , خوشبختی خودتون رو , برروی بدبختی و بیچارگی یه زن دیگه بسازین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به شما حق میدم , شماهم یه انسان هستی ؛ احساس داری ؛ دلت میخواد کسی دوست داشته باشه,
کسی رو به عنوان عشقت دوس داشته باشی , به یه مرد که همه جوره حامیته تکیه کنی .....
اما همه اینا دلیل نمیشه که یه انسان دیگرو که مثل خودت دل داره ؛ عشق داره ..... زندگیشو نابود کنی...
خدارو خوش نمیاد...
هرچقدرم که این زن وشوهر باهم مشکل دارن ؛ باز بهتره خودتو بکشی کنار...
هر وقت از زن اولش رسما طلافق گرفت و هیج امیدی به بازگشت نداشتن , اونوقت به حرف دلت گوش بده....
-
سلام دوست عزیز،
به تالار همدردی خوش آمدید.
در گذشته یک تاپیکی داشتیم که فکر می کنم مطالعه ی آن به شما کمک کند.
این هم لینکش: كمكم كنيد، مي خوام زن دوم بشم
-
عزيز دلم. خانمهاي بسياري با اين اميد كه بتونن سرانجام زندگي عادي رو در زندگي يك مردو نه يك زن و شوهر داشته باشن.. خيلي ها هم اين نوع ازدواج يعني صيغه رو در يك مثلث عشقي تبليغ ميكنن و.. اما بي اطلاعند كه اگر هر دو زن بدونن كه كس ديگري در كنار همسرشون هست تا چه اندازه آسيب ميبينن و چه همه دلشكستگي ها.. حسادت ها.. بي اعتمادي ها..حساسيتها چقدر بويژه در هردو مشكل ايجاد ميكنه..
عزيز من آخه در اين فرهنگ تك همسري كدوم زني دوست داره به يك جاي اشتراكي با زن ديگر در قلب همسرش بسنده كنه؟
خداوند شرط اين قسم ازدواج رو عدالت در دين ما قرار داده.. خدايي الان چند درصد مردان و زنان ما قادرند در يك زندگي متعارف و تك همسري با توجه به پيچيدگيها و نياز هاي اون .. رعايت عدالت رو بكنن كه حالا بتونن با دو همسر چنين كنن؟
خانم عزيز من هم تصور ميكنم بهتره فعلا چنين روالي رو ادامه نديد . البته انتخاب با خودتونه . چون گاهي قلب انسان از ترس مجروح تر شدن راضيه يك شرايط نامناسب رو ادامه بده بي كه فكر كنه اين زخم تدريجي و عواقب اون ممكنه چقدر كشنده تر و دردناك تر از جدايي باشه. به هر رو انتخاب با شماست.من هميشه به قول يه كسي معتقدم يه پايان تلخ بهتر از تلخي بي پايانه..
-
دوست عزیز نا آشنا
سلام
به تالار همدردی خوش آمدید
معلومه که انسان بسیار بزرگواری هستید که باعث شدید میانه 2 انسان به شکل صلح و صفا
برقرار بشه و این کارتون بسیار ستودنیه...شاید این رسالت رو خداوند روی دوش شما عزیز دل
گذاشته و این یک آزمون سخت الهیه و این شما هستید که باید انتخای کنید که یا رفوزه شید یا
با توکل به خدا و راز و نیاز با او ازین آزمون سخت الهی سربلند بیرون بیاید...
از ظواهر امر پیداست که فقط قصد دارین درد و دل کنید که خوب جایی اومدید...تو جمع پر مهر
دوستان تالار همدردی تمام دردهاتون رو میتونید به دست فراموشی بسپرید و خودتون رو آروم
کنید...بهترین کار حالا که به اینجا رسیده اتمام رابطه و پناه بردن به خداییه که درمان همه
دردهاست...مطمئن باشید خدا حتما کمکتون می کنه و پاداش بزرگی برای این کار شما
در نظر خواهد گرفت
بیاید اینجا و درد دل کنید تا آروم شید و بتونید تصمیم درستی بگیرید
دعای همه بچه های تالار بدرقه راهتونه
موفق باشید
-
با سلام
عنوان تاپیک شما کلی بوده و نامفهوم، تاپیکهای که در این دسته قرار میگیرند،حذف میشوند
لطفا" در ارسال بعدی عنوان جدید را ذکر کنید تا نسبت به تغییر اقدام شود
در غیر اینصورت تاپیک حذف خواهد شد