-
ادواج کنم؟
سلام دوستان
پسری که برود خاستگاری
بعد با توافق خانواده هر دو طرف
پسر و دختر چند ماه نامزد باشند(عقد نباشند)که بیشتر همدیگرو بشناسند و طی این چند ماه پسر و دختر به هم وابسته شوند
ولی پسر به دلیل نداشتن شرایط ازدواج همه چیزو بهم بزنه و بگه تصمیم به ازدواج نداره!
----------------------------------------
با توضیحات بالا ممکنه دل دختر هم بشکنه(به دلیل وابستگی در دوران نامزدی)
حالا به نظرتون پسر گناه کرده و بعدا باید جواب خدا را بده که چرا دل دختر رو شکونده؟
------------------------------
احتمالا با خودتون میگید پسر که شرایط ازدواج رو نداشته چرا رفته خاستگاری؟
ولی دوستان شرایط فراهم بود که اینجا نمیتونم بگم
فقط اینو بگم که مشکلی پیش اومد و باعث شده از ازدواج صرفنظر کنم
حالا بعضی از دوستانم میگند که اگه دختره رو ول کنم-باید فردا جواب خدا رو بدم که چرا دلشو شکوندم؟
به نظر شما آیا اینجوری هست؟
آیا حق ندارم قبل عقد پشیمون بشم؟
-
RE: ادواج کنم؟
برادر م.. اگر كسي به قول شما" شرايط ازدواج ندارد" چرا بره خواستگاري؟ چرا رابطه اي رو چند ماه اون هم با اطلاع خويشان و بستگان ادامه بده و...
توضيحات شما واضح نيست. شما صرفا نوشتيد مشكلي پيش آمده و..
يعني شما كه لابد اونقدر عاقل و بالغ بوده ايد كه رفتيد خواستگاري نميدونستيد كه ممكنه در اين ميان دلي به شما تعلق خاطر پيداكنه؟نكنه تصور ميكنيد تمام اين قول و قرار ها شوخي بوده خداي نكرده ؟خواهش ميكنم با ذكر سن خودتون و اون خانم و.. باقي شرايط بفرماييد چرا انصراف حاصل كردين..( يادم رفت بگم : ما بابت هر دلي كه بشكنيم به هر شكل و هرجا پيش خداوند مسئوليم!)مبادا از لحنم رنجيده باشيد؟ ياعلي!
-
تا قبل از عقد دو طرف این حقو دارن پشیمون بشن.ولی نسبت به رفتارشون نسبت به هم مسئولن.نباید طوری رفتار می کردی
که وابستگی به وجود بیاد.اگر این دخترو مناسب می دونی وقت بگیر تا مشکلتو حل کنی اگرم مشکل خود دخترست زودتر
تمومش کن.
-
از جایی که من خیلی آروم و صمیمی رفتار میکنم باعث وابستگی بینمون شده
و هر دومون 25 ساله هستیم
مشکل دختر نیست
یک جورایی از لحاظ مالی افت کرده ام
احساس میکنم دوره نامزدی رو بیشتر کنم بهتره
با این کار شاید وضعم مثل سابق خوب بشه و به روال نرمال برگردم
-----------------------------------------
در کل من میترسم وقتی عقد کردم نتونم به وضع نرمال مالی برسم
به همین خاطر با خودم گفتم فعلا بیخیال ازدواج بشم
-
سلا آقا سینا،
به نظر من فقط به خاطر مسائل مالی نامزدی رو به هم نزن.
به خصوص که اینطور که می گویی قبلاً اوضاع بهتر بوده و مدتی هست که افت کرده.
ان شا الله دستت باز می شود.
به نظر من اگر مشکل این است، با پدر خودت، با دختر خانم و با پدرش صحبت بکن و شرایطت رو بگو.
با هم یک تصمیمی بگیرید و یک برنامه ریزی بکنید. ان شا الله اگر مناسب هم هستید و صلاحتون در این ازدواج است، خداوند خودش کمکتون می کند.
و با این حال سعی کن که در دوران نامزدی حداقل دیگر کاری نکنی که این وابستگی بیشتر بشود.
منظورم این است که میزان ابراز علاقه و احساسات باید در این دوران کنترل شده باشد.
امیدوارم خوشبخت بشوید.
-
اگه دختر خانم ازنظرتون مورد خوبی واسه ازدواج هست حیفه به خاطر مسائل مالی به هم بزنین.
-
[align=justify]"وَأَنكِحُوا الْأَيَامَىٰ مِنكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَإِمَائِكُمْ ۚ إِن يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ اللَّـهُ مِن فَضْلِهِ ۗ وَاللَّـهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ"
بىهمسران خود، و غلامان و كنيزان درستكارتان را همسر دهيد. اگر تنگدستند، خداوند آنان را از فضل خويش بىنياز خواهد كرد، و خدا گشايشگر داناست.
سلام
دوستان درست میگن. لطفا مساله رو بیشتر باز کنید و بگید مشکل از کجاست که میخواید به هم بزنید؟
فقط مشکل مالی؟
آیا از نظر ملاکهای ازدواج مثل خانواده، ایمان و اخلاق، ظاهر، سطح تحصیلات، فرهنگ و ... توافق دارید؟
آیا به بلوغ عاطفی و جنسی و اخلاقی رسیده اید؟
[/align]
-
دوستان ممنونم از راهنمایییتان:72:
من و دختر خانم از هر لحاظ به هم میایم
از هر لحاظ به توافق رسیده ایم و هیچ مشکلی وجود ندارد
من فقظ نگران اوضاع مالیم هستم
----------------------------------------------
احساس میکنم ضعیف فکر کرده ام و نباید در اول زندگی سریع جا زد
به هر حال ببخشید دوستان من جهت راهنمایی و همدردی به اینجا میام که مثل همیشه کمکم کردید
بازم ممنون
-
برادرم در ميون ما گيلكا يه مثل درست هست كه من تو اين 40 سال ديدم درسيته. خداوند دست هيچ تلاشگري رو خالي نميذاره اما دست دونفر رو واقعا سريع پر ميكنه والديني كه فرزندي رو دارن و براي حفظ زندگيش تلاش ميكنن و دو انساني كه با توكل قصد پيوند مقدس ازدواج رو دارن.. ضمن تاييد نظر باقي دوستان ازتون ميخوام به جاي فكر كردن براي بهم زدن اين پيوند مقدس تلاشتونو زيادكنين و در عوض به كم كردن از زوايد ابتداي زندگي و ازدواج بپردازين.. ايشالله كه خوشبخت ميشين:72::72:
-
برادر گرامی sina.sina11
بر هم زدن ازدواج به دلیل مسائل مالی اصلا کار پسندیده ای نیست به چند دلیل...
دلیل اول آنکه اگه اون خانم واسه ازدواج با شما مناسب باشن ممکنه دیگه نتونید مورد به این
خوبی پیدا کنید.
دلیل دوم آنکه خداوند در قرآن فرمودن هرگز در امر ازدواج بخاطر مسائل مالی نهراسید زیرا خداوند
شما را بی نیاز می کند و روزی میرساند.
دلیل سوم اینکه اگه این خانم واقعا ایرادی نداشته باشن و شما وابستشون کرده باشید واقعا
به این خاطر در پیشگاه خدا مسئولید و چه بسا که با رها کردن ایشون درهای رحمت الهی هم
مثل قبل واستون گسترده نشه البته به شرطی که فقط مسائل مالی مشکلتون باشه
به خدا توکل کنید و با خانوادشون صحبت کنبد...حتما درکتون می کنن
موفق باشید