اسممو عوض کردم تو شناسنامه،تمسخر اطرافیان
من اسمم رو پارسال از تو شناسنامه عوض کردم . ولی یه حسه بدی دارم که اطرافیان بهم میدن. من اصلا برام مهم نیست که اونا به اسم قبلی صدا می کنن منو ولی با یه حالت تمسخر باهام برخورد میشه. همش میگم ای کاش این موضوعو اونا نمی دونستن. حالا نمی دونم با این حس بد خودم چی کار کنم.چجوری نسبت به اونا بی اهمیت باشم
RE: اسممو عوض کردم تو شناسنامه
چطوري مسخره تون مي كنند؟ مگه اسمتون چي بوده و چي شده؟
ببینید این که چی بوده و چی شده مهم نیست. مهم رفتار بعضی هاست. مثلا فکر می کنن من دنبال کلاس گذاشتن و از جلد خود در اومدن بودم که این کار رو کردم . در حالی که من خودم دوست نداشتم با یه موضوع عذاب آور سالها زندگی کنم. یا مثلا با حالت تمسخر اسم جدیدمو صدا می کنن. حتی بعضی از اعضای خانواده سعی می کنن تا جایی که ممکنه اصلا صدام نکنن!!!! اینا برام عذاب دهندس:302:
بهشون فرصت بدید که به اسم جدید شما عادت کنند ...
یک نفر تو فامیل ما هم این کار رو کرد و دو سه سالی طول کشید که این موضوع برای بقیه هضم بشه و اسم جدید جایگزین اسم قبلی بشه
اتفاقا خود من هم اوایل یه جوری میشدم وقتی ایشون را با اسم جدید صدا می زدم ولی به مرور عادت کردم
در مقابل رفتار تمسخر آمیز هم هر چقدر کمتر حساسیت نشون بدید بیشتر نتیجه می بینید!
سلام دوست عزیزم.
به نظر من میتونین به چند نفر از اقوام نزدیک بگین که هنگام ادای اسم جدیدتون خیلی ظرافت به خرج بدن یعی زیبا صداتون کنن. این کار روی دیگران تاثیر میذاره. اگر اسم جدیدتون معنی قشنگی یا تاریخچه خاصی داره ، تو جمع بیان کنن و اصلا هم شما خودتونو ناراحت نکنین. این انتخاب شما بوده و مهم نیست دیگران چه نظری بهش دارن.
خودتون عاشق اسمتون باشین:72: