کمک برای تبدیل وابستگی به دلبستگی
با سلام خدمت تمامی مدیران سایت و دوستان
با توجه به مطالبی که تو سایت خوندم به این نتیجه رسیدم ارتباط بین منو همسرم بیشتر به صورت وابستگیه تا دلبستگی
حالا از مدیران و کارشناسان و دوستان میخوام راهنماییم کنن چطور همسرمو بخودم دلبسته کنم
یه دیواره از اول به دلیل بی تجربگی کج بنا شده حالا میخوام درستش کنم خواهشا کمکم کنید
اگه تاپیک قبلیمو خونده باشید (((بی علاقگی همسر))) بنظرم بتونه کمک کنه
من دنبال راههایی میگردم که وابستگی رو تبدیل به دلبستگی کنم تا زندگیم از هم نپاشه
RE: کمک برای تبدیل وابستگی به دلبستگی
سلام
علایق همسرتون رو شناسایی کنین.چیزهایی که دوست داره.چیزهایی که اون رو شاد می کنه.سعی کنین مطابق میل همسرتون عمل کنین.و از کارهایی که ایشون رو آزار می ده دوری کنین.
دوست عزیز بهتره از خودتون و همسرتون بگید
کی ازدواج کردید؟
مشکلتون از کجا شروع شد؟
چی شد به وابستگی رسیدید بجای دلبستگی؟
با تشکر از تسینیم و همدم عزیز
تسنیم جان من علایقشو شناختم و کارهایی که دوسداره انجام میدم ولی حتی کوچکترین حرکتی از سمت ایشون به من نمی بینم لطفا دقت کنید بازم میگم کوچکترین
داستان از این قراره من به علت اینکه دوسش دارم یا داشتم ((نمی دونم چون کم کم دارم به این هم شک میکنم))هرکاری از دستم بر می اومد براش انجام دادم حتی کارهایی که بر خلاف عقیده و میل خودم باشه ولی نتیجه ای که داد برعکس بود چون من گفته بودم از بعضی چیزا خوشم نمیاد ولی بخاطر آرامش ایشون انجام دادم و در نظر ایشون یه مرد جلوه کردم که بر اصول خودش پایبند نیست.
خلاصه هر کاری تونستم براش کردم ولی الان نتیجش این شده با این که پیش هم نیستیم حتی اگه من 10 روز زنگ نزنم ایشون یه پیام خشک و خالی هم نمیفرسته ، چند باری هم بش گفتم چرا احوالی ازم نمیپرسی اگه من زنگ نزنم شما زنگ نمیزنی؟؟؟؟؟ولی اصلا فرقی نمیکنه فوقش خیلی بم حال بده میگه ببخشید ولی تغییری تو رفتارش نمیده
دارم به دوسداشتنش شک میکنم فک میکنم اضافیم
یه چیزایی تو سایت دیدم که برامن خیاله ، رویاس ....
نمونش این سوالا برام پیش اومد
زنها هم احساس دارن؟
قلب دارن؟
عاشق میشن؟
بجز خودشون و خریدهای گرونشون چیز دیگه ای براشون ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیخیال بخوام بگم تا صب طول میکشه
دوستان اگه مایل بودید بیشتر ایشون و منو بشناسید تاپیک قبلیمو میتونید بخونید
http://www.hamdardi.net/thread-18025-newpost.html
مقاله زیر هم میتونه کمکت کنه :72:
چرا وابسته می شویم ؟
شما با هم زندگي نميكنيد از هم دوريد؟
چند ساله ازدواج كرديد ؟ نحوه آشناييتون ؟
ميشه بيشتر از خودتون بگيد؟