RE: دختري كه من ميخوام هست؟
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
لطفاً در رابطه با این حرفتون بیشتر توضیح بدهید: "من نميخوام با كسي ازدواج كنم كه دوستش ندارم".
به هر حال معلوم هست که شما وقتی با کسی آشنا می شوید و قصد شناخت او رو دارید، به اون صورت احساسی به او ندارید. صحیحش همین است.
بعد از شناخت اولیه و چک کردن معیارها، اگر مناسب هم باشید کم کم احساسات ایجاد می شوند.
آیا دخترانی که خانواده شما به شما معرفی کردند رو فقط به خاطر مسئله ی حجاب رد کردید؟
خب دخترانی که روی حجابشون حساس باشند هم زیاد هستند.
باید دنبال چنین دخترانی بگردید.
سلام
خب معلومه که دخترایی که به حجابشون مقید باشن زیادن و باید این معیارتونو به خانواده بگین تا به دنبال چنین دختری براتون باشن.
به نظرم شما به خاطر وضع جامعه زیادی بدبین شدین.
سلام
با توجه به اینکه شما حجاب براتون خیلی مهمه از خانواده بخواین دختر های محجبه رو بهتون معرفی کنن.معمولا توی مراسم های مذهبی و ...دخترهای خیلی خوب و متدینی حضور دارن که خانواده تون می تونن اونها رو شناسایی و به شما معرفی کنن.خوشبختانه توی جامعه ما دختر های زیادی هستندکه به حجاب مقیدن.
قطعا شما اگه بخواین با کسی ازدواج کنین باید اون شخص به دلتون بشینه و این چیز عجیبی نیست.
برادر گرامی pedro سلام
پرسیدید آیا دختری که من می خوام هست؟
اول باید ببینید معیارهاتون واسه ازدواج چیه و تنها به یک ظاهر مذهبی اکتفا نکنید. معلومه که
دختران مقید خوب هم زیاد هست و همون قدر که تو جامعه خانومای کم حجاب هست خانومای
مقید هم هستن اما منظور شما از حجاب چیه؟
منظورتون پیدا کردن یک خانم صرفا چادریه یا هدف شما پیدا کردن یک خانومی هستش که از لحاظ
اعتقادی مذهبی و مقید باشه با یک پوشش مناسب و مسلما نزدیک به معیارهای شما واسه
زندگی؟
چون خیلی ها هستن که فکر می کنن صرفا داشتن یک ظاهر مذهبی کافیه و دیگه سراغ
آیتم های دیگه نمیرن پس همه جانبه بررسی کنید!!...قطعا علاقه و احساس با شناخت
بدست میاد و احساسی هم که از سر شناخت بیاد یک احساس فوق العادس پس نگرانی
شما بی مورده...بهتره معیارهاتون رو روی کاغذ بیارید و اونها رو به خانوادتون بگید تا بهتر
بتونن کمکتون کنن
موفق باشید
سلام دوست عزیز
دختری که میخواین هست چون خدا برای هر کس جفت مورد نظرش رو خلق کرده باید معیارهاتونو دسته بندی کنید
از خودتون بگید سنتون؟ تحصیلات؟ خانوادتون؟ شغل دارید؟ معیارهاتون؟
مگه چندتا خواستگاری رفتید؟ مشکلشون چی بود؟
سلام آقای پدرو
شما باید تو انتخاب همسر خیلی دقت داشته باشید تا بعدا باعث پشیمونی نشه .
تمام چیزهای که میخواید همسرتون داشته باشه رو لیست کنید به ترتیب اولویت . بعد از 100 به اونا نمره بدید اون موضوعاتی که نمره بالای 60 میگرن رو روشون خیلی حساس باشید یعنی اگر طرف مقابل اونو نداشت اصلا سراغش نرید . چون بعدا ایجاد مشکل میکنه . و با ازدواج هیچ گاه عقاید یه فرد عوض نمشه حتی اگر خودش قبول کنه و موافق باشه که درخواست شما رو مثلا رعایت حجاب رو قبول کنه مطمئن باشید که بعد از چند سال یا چند ماه به وضع قبلیش بر میگرده . چند نمونه از این افراد رو به چشم دیدم که به طلاق منجر شدن و یا پسر مجبور شده به خاطر حفظ زندگیش یا بچه پا رو خواستش بذاره و چیزی نگه .
پس خیلی مواظب باشید.