خواستگاري از كسي كه دوست فرد مورد علاقه ي بنده در قبل بوده
با سلام خدمت عزيزان
من ميخواهم از دختري كه دوست فرد مورد علاقه ي بنده در قبل بوده(ايشون به من جواب منفي دادند) خواستگاري كنم. من اين دختر را زياد نميشناسم ولي به قول دوستان ميگويند دختر خوبي است .البته خودم تحقيق مفصلي ميكنم. ولي چون دوست ايشون فردي بوده كه من قبلا خيلي بهشون علاقه مند بودم (البته الان كه پخته تر شدم ميبينم علاقه ي احساسي بوده) ايا ممكن است مشكلي در اينده بوجود بيايد با توجه به اينكه با هم ارتباط دارند.
RE: خواستگاري از كسي كه دوست فرد مورد علاقه ي بنده در قبل بوده
سلام
من متوجه تشدم.میشه واضح تر بگین؟
یه جورایی فهمیدم
نه به نظرمن چه اشکالی داره؟
شما رسمی اقدام کنین و ببینین جوابشون چی هست
ادم ها در طی زمان تغییر میکنن و شما هم تغییر کردین
باز هم منتظر راهنماییهای دوستان باشین
من فقط نظر شخصیم رو گفتم
شاد باشین و سلامت
در ضمن به دختر خوبی بودن اکتفا نکنین ببینید ایا معیارهای شما رو دارند یا نه.
آقا ياسر شما چند سال داري ؟ وضعيت تحصيل و خدمت و شغلي شما چطوره ؟
وقتي شما اين دختر را زياد نميشناسي چرا ميخواهي خواستگاري كني ؟
از پاسخ دوستان بسيار بسيار ممنونم.
من 25 سالمه و فوقم رو هم تازه تموم كردم. اين خانم و دوستشون همكلاسي دوران ليسانس بنده بودن.من بعد از 2 سال هست كه اونهارو ديدم. . توي دوران ليسانس رفتارشون طوري بود كه فكر ميكنم با من همخوني داشته باشه. البته حتما حتما كاملا بررسي ميكنم. ولي ميگم شايد ديدن اون خانمي كه قبلا مي خواستمش ميتونه مشكل ساز بشه. يعني به فرض اينكه اين خانم خيلي خوب هم باشند و نظر مثبت هم داشته باشن ولي ميترسم علاقه ايي كه قبلا
به دوستشون داشتم يه جايي كار رو خراب كنه( دلم كامل پيش اين خانم نباشه يا با ديدن اون خانم يه كم ياد قديم بيفتم).
بسيار متشكرم.
دوستان كسي جواب بنده رو نميده؟؟؟:325:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaser1
از پاسخ دوستان بسيار بسيار ممنونم.
من 25 سالمه و فوقم رو هم تازه تموم كردم. اين خانم و دوستشون همكلاسي دوران ليسانس بنده بودن.من بعد از 2 سال هست كه اونهارو ديدم. . توي دوران ليسانس رفتارشون طوري بود كه فكر ميكنم با من همخوني داشته باشه. البته حتما حتما كاملا بررسي ميكنم. ولي ميگم شايد ديدن اون خانمي كه قبلا مي خواستمش ميتونه مشكل ساز بشه. يعني به فرض اينكه اين خانم خيلي خوب هم باشند و نظر مثبت هم داشته باشن ولي ميترسم علاقه ايي كه قبلا
به دوستشون داشتم يه جايي كار رو خراب كنه( دلم كامل پيش اين خانم نباشه يا با ديدن اون خانم يه كم ياد قديم بيفتم).
بسيار متشكرم.
آقا ياسر شما دو تا مشكل داري داري كه بايد بطور جداگانه به هر كدوم بپردازي .
يكي اينكه آيا از نظر احساسي به بلوغ رسيدي كه بتوني زندگيتو مديريت كني و ترس از طغيان احساساتت نداشته باشي .
و ديگر اينكه آيا اون خانوم براي شما مورد مناسبي هست يا نه . آيا شما معيار هات رو مشخص كردي ؟ آيا اون خانوم معيارهاي شما رو دارا هستند ؟
سلام. این لینک رو بخونید. مشکلی شبیه مشکل شما عنوان شده و دوستان جوابهایی دادن.
لینک
باید برید مشاوره و این مساله را هم مطرح کنید. مشاور با اون خانم صحبت کنند ببینند چقد آمادگی و توانایی هضم این مساله را دارند.
برای بعضی ها ممکن است که مساله ای نباشد. اما بعضی از دختر خانمها برایشان سخت است که بپذیرند شما اول از دوست ایشون خواستگاری کردید و بعد از جواب منفی سراغ ایشون رفتید. همیشه احساس می کنند که شما به دوست ایشون به عنوان یک گزینه برتر دست نیافته شده (؟!) نگاه می کنید.
از طرف دیگه اون دختر خانم اولی اگر زندگی شما خوب و شاد باشه، ممکنه حسودی کنه و این وسط یک شیطنت هایی بکنه. مخصوصا اگر زندگی خودش خوب نباشه.
و البته همه اینها در صورتی که هر دو دختر عاقل و فهمیده باشند اتفاق نخواهد افتاد. خواستگاری ای بوده که منتفی شده و مورد دیگری پیش اومده. این همه حسادت و شیطنت نداره.
دوست عزیز از آنجایی که من هم جنسهای خودم را خوب می شناسم شما چه بخواهی چه نخواهی دوستی این خانمها بهم می خورد و احتمالا شما دوست سابقتان را دیگه هیچوقت نمی بینید .ولی باید مطمئن شوید که این خانم جدید حس بدی در مورد این دوستی سابق شما نداشته باشند و در آینده نسبت به شما دچار شک و تردید نباشند (یعنی باید کاملا و واضح این قضیه را برایشان توضیح دهید و بگویید که این احساس مربوط به گذشته بوده و الان هیچ احساسی ندارید) در حالیکه عمق احساسات خودتان را نیز به درستی بررسی می نمائید.