راهنمای برای ادامه تحصیل در خارج از کشور
سلام دوستان
در لینک زیر که مربوط به گذشته است شرح حالم را نوشته ام
http://www.hamdardi.net/thread-8758.html
و اما....
در مورد یه تصمیم بسیار جدیدی که هنوز به اطمینان نرسیده ام می خواستم باهاتون مشورت کنم ، بخصوص دوستانی که در خارج از کشور زندگی مجردی و دانشجویی رو دارن تجربه می کنن ، بیشتر می تونن کمکم کنند
راستش می خوام برای ادامه تحصیلم در اروپا یا آمریکا می خوام اقدام کنم ، ولی خب مشکل اینجاست که دقیقا نمی دونم با چه مشکلاتی روبرو خواهم شد؟ و آیا از عهده اش بر خواهم آمد یا نه؟ با توجه به خطوط قرمزی که دارم آیا زندگی مجردی در یک کشور غربی برایم قابل تحمل خواهد بود؟ دوست دارم با بررسی همه جانبه تصمیم بگیرم ، می ترسم از تصمیم اشتباه
اگر دوستان تجربه خاصی دارند یا نکته هایی از مشکلات زندگی مجردی در کشور غریب به ذهنشون می رسه ،ممنون می شم در این زمینه کمکم کنند.
خلاصه به نظرتون آیا تصمیم درستی هست یا نه؟(با توجه به شرایط من)
با تشکر:72:[/b]
RE: قول داده بودم درد و دلامو بنوسم
چرا كه نه ؟!
از اينكه ساز پريدن را ساز كرده اي خوشحالم چرا كه تو قابليت پرواز داري آن هم خيلي زياد . :104:
زندگي در همه جاي دنيا مشكلات خودش را دارد اما يادت باشه كه تو مي تواني و بايد خودت را باور كني و به توانايي هايت ايمان بياوري . ......................تو فوق العاده اي دختر خانم .
آماده ي پريدن و اوج گيري باش .:104:
اگر آدمي با شخصيت و شرايط و توانايي هاي تو ، اينجا پايش را روي پايش انداخت و از مشكل فارق بود آن طرف دنيا هم همين اتفاق برايش خواهد افتاد اگر نه هم كه نه .
تو دختر فوق العاده و..................تلاشگري هستي مخصوصا آن كامل باش -قوي باش تو من رو كشته :227::46:
RE: راهنمای برای ادامه تحصیل در خارج از کشور
جهت یادآوری تاپیکم رو بالا آوردم
سلام خانم گل مریم،
نمی دونم این تاپیک دختر مهربون رو مطالعه کردید یا نه.
البته در این تاپیک بحث این بود که ایشون ازدواج بکند و بعد با هم به خارج بروند.
داستان شما کمی متفاوت است، ولی با این حال فکر می کنم در این تاپیک صحبت هایی شد که به درد شما هم بخورد.
فکر می کنم خانم سابینا هم یک تاپیک در این رابطه داشت.
نگفتید که برای تحصیل در چه مقطعی می خواهید مهاجرت کنید.
به هر حال مهم ترین مسئله، مسئله ی مالی هست. بعدش هم زبان و بعدش زندگی کردن در یک جامعه ای که کاملاً برای آدم غریب است و تحمل تنهایی و دوری از عزیزان در ایران.
باید برای همه اینها برنامه داشته باشید.
اگر برای دکتری می آیید، باید تحقیق کنید که چقدر به شما پول می دهند و مخارج شما در اون کشور چقدر خواهد بود.
در اون یکی تاپیکتون نوشته بودید که ظاهراً تحصیل کردید. باید ببینید که مدرک شما رو قبول می کنند یا نه.
برای مثال بعضی کشورها فقط مدرک دانشگاه های دولتی ایران رو قبول می کنند.
اگر باز هم سوال داشتید، بگویید، بقیه دوستان و من پاسخ می دهیم...
سلام
با تشکر از آنی و حامد عزیز
حامد عزیز ،من کارشناسی مکانیک از یکی از دانشگاه های معتبر دارم ؛ دوست دارم برای دکترای پیوسته ؛اگر هم امکانش نبود ،اول فوق بعد دکترا اقدام کنم، برنامه ریزی برای زبان رو در نظر گرفته ام ، دلواپسی اصلی من به خاطر همون دوری از خانواده و وطن و اینکه آیا می تونم با اینهمه تفاوت فرهنگی کنار بیام یا نه؟ آیا به هر حال شانس ازدواجم پایین نخواهد اومد؟ آیا چه مشکلات پیش بینی نشده ای قراره داشته باشم ؟ مشکلاتی که در حال حاضر اطلاعی ازشون ندارم
سلام.راستش و بخوای منم مشکل تورو دارم...یه سری به سایت www.applyabroad.org بزن .اطلاعات خوبی بدست می اری.موفق باشی:72:
سلام....توی یه تاپیکی هم قبلا دیده بودم که یوزی با اسم اگر اتشتباه نکنم dr.bingo توضیجات خوبی داده بودند که من خیلی استفاده کردم...اما تاپیکشو پیدا نکردم...در مورد ادامه تحصیل و... بود.اگه پیداش کردی بخونش
خب ببینید، در رابطه با ازدواج دروغ است اگر بگویم شانستون پایین نمی آید!
البته باید دید که چی پیش می آید. ممکن است شما اونجا با یک پسر خیلی خوب آشنا بشوی و ازدواج کنی.
ولی خب، واقعیت این هست که خارج از کشور تعداد ایرانی ها خیلی کم است. و تازه بین همین گروه کلی تفاوت است.
قومیت های مختلف، تفکر سیاسی مختلف، فرهنگ های مختلف...
اجازه دارم بپرسم اصلاً چرا می خواهید مهاجرت کنید؟
هدفتون چی هست؟
حتماً باور دارید که در خارج از کشور می توانید به چیزی برسید که در داخل نیست.
به خاطر رسیدن به این هدفتون حاضرید چقدر هزینه کنید؟
البته منظورم از هزینه، فقط هزینه ی مالی نیست.
چه مدت می خواهید خارج از کشور بمانید؟ بعد از دکتری می خواهید برگردید؟
یک سوال دیگه.
آیا اون قدر پس انداز دارید که حداقل در زمانی که برای فوق لیسانس درس می خوانید، نخواهید کار کنید؟
اگر نه، احتمالاً مجبور می شوید در فروشگاهی یا رستورانی کار کنید. آیا حاضر به این کار هستید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cent_os
سلام....توی یه تاپیکی هم قبلا دیده بودم که یوزی با اسم اگر اتشتباه نکنم dr.bingo توضیجات خوبی داده بودند که من خیلی استفاده کردم...اما تاپیکشو پیدا نکردم...در مورد ادامه تحصیل و... بود.اگه پیداش کردی بخونش
فکر می کنم منظورتون این تاپیک باشه.
اها پیداش کردم
http://www.hamdardi.net/thread-16918-page-2.html
ممنون از دوستان عزیز که وقت می ذارید
سارا جان اپلای برد رو می رم ، اطلاعات خوبی می ده و واقعا بدرد بخور هست، ولی خب ، سوال من از جهت دیگه ای هست
حامد عزیز دارم اون تاپیک دختر مهربون رو می خونم ، قصدم فقط واسه تحصیل هست و بعدش مجددا برخواهم گشت ، اصلا نمی تونم واسه همیشه برم ، با روحیه ام اصلا سازگار نیست ، در مورد هزینه مالی مطمئنا اگر بخوام برم با دست پر می رم ، چون کسی هستم که اصلا نمی تونم ریسک کنم و به امید کار کردن اونجا دست خالی برم
هدفم فقط ادامه تحصیل هست و احساس می کنم شرایط ادامه تحصیل اونجا مهیا تر از داخل ایران هست(هر چند که باید از این نظر هم مطمئن بشم)
در مورد هزینه های معنوی هم که مطمئنا هر انتخابی هزینه هایی هم به همراه خودش داره ، منم الان دارم همین کار رو می کنم که ببینم آیا از عهده پذیرش این هزینه ها بر خواهم اومد یا نه؟ و آیا این انتخاب چه بازدهی برای من به همراه دارد؟ فعلا دارم بررسی می کنم.