-
دودلم بمونم یا برم
سلام به همگی
من نزدیک به 24 سال دارم و توی یکی از شهرهای جنوب زندگی میکنم.راستش الآن چند سالی میشه که همش به فکر اینم پیش والدینم زندگی کنم یا ازشون جدا شم بعد از ازدواج.از سه سال پیش،پدرم یه خونه ساخته که سه واحد داره و یکیش مال منه و برای من ساخته و الآن توی همین خونه سه واحدی هستیم.یه برادر 10 ساله دارم و یه خواهر که انشاالله بهمن ماه میره سر خونه و زندگیش.خودمم سربازی معافم و اگه خدا بخاد بهمن سال دیگه دانشگاهم تموم میشه.از اولش تو فکر این بودم که ادامه تحصیل بدم و برای زندگی شهرهای بالا رو انتخاب کنم یا اینکه توی همین خونم بمونم.خیلی دلم میخاد برای زندگی برم به یه شهر خوب مثل اصفهان یا قم و از اونجا یه زن بگیرم ولی عذاب وجدان راحتم نمیذاره.آخه پدرم با هزار امید و آرزو این خونه رو واسم ساخته و خودشو زیر قرض انداخته که من پیشش باشم.چندین بار غیر مستقیم با پدر و مادرم صحبت کردم و اونا میگن تازه اگه مثلآ بری اصفهان مشکلی نیست و ما همش برای گردش میایم پیشت چون پدرم سه سال دیگه بازنشسته میشه و مادرم هم بازنشسته کرده خودشو و میگن دیگه چون بیکاریم میایم و میریم!ولی کیه که ندونه پدرا خودشونو به آب و آتیش میزنن که فرزندانشون پیششون باشن.الآن توی یه واحد دیگه هم مادربزرگم اینا زندگی میکنن و اونا هم تقریبآ تا سال دیگه که خونه عموهام ساخته بشه میرن و ما تنها میشیم.آخه اغلب خونه ما شلوغه و همش بخاطر اینه که مادربزرگم اینا پیش ما هستن.حالا فرض کنین اونا برن،من هم برم،خواهرم هم بره،اونوقت فقط مادر و پدرم و برادر کوچیکم میمونن با یه خونه سه واحدی.اونوقته که بابام با خودش میگه این همه خودمو به زحمت انداختم که پسرام پیشم باشن ولی حاصلش شده یه خونه خالی.در حالیکه قبلش راحت تو یه خونه جمع و جور داشتیم زندگیمونو میکردیم و فقط بخاطر ما اینکارو کرده.ولی از طرفی دوست دارم مستقل باشم و اگه بخام همینجا باشم احتمال قریب به یقین باید از همینجا زن بگیرم که دوست ندارم اینطور بشه.شب که میشه عذاب وجدان میگیرم و روز که میشه تصمیم میگیرم برم یه شهر دیگه!موهای سرم داره سفید میشه.همه میگن داری با خودت چیکار میکنی؟؟همش تو فکرم و دودلم.این تازه یکیشه.موارد دیگرو انشاالله توی پستهای دیگه شاید نوشتم.اخیرآ کمی هم منزوی شدم.راستی یه چیز دیگه اینکه بابام گفت یه بخشنامه اومده که ما میتونیم بعد از بازنشستگی یکی از فرزندامونو بجای خودمون بذاریم سر کار و اگه بخام این کارو بکنم باید ارشد رشته ای رو بخونم که واسه اداره بابام اینا مفید باشه که منو بخان مثلآ مدیریت.چون الآن با این رشته ای که دارم نمیتونم اونجا مشغول بشم.چندتا رشته خاص میخان.ولی خودم دوست دارم ارشد یه رشته دیگه بخونم.اگه بتونین به من بگین چیکار کنم خیلی ممنونتون میشم.همچنین اگه سوالی داشتین یا چیزی رو از قلم انداختم ممنون میشم بهم گوشزد کنین.یا حق
-
RE: دودلم بمونم یا برم
ازدواج با دختری از شهر دیگه مشکلات خاص خودش را داره. از دوری راه و سختی مراحل عقد و عروسی ... تا تفاوت فرهنگی.
اگر شما فرد خاصی را در نظر داشتید و اهل شهر دیگه ای بود فرق می کرد با الان که هیچ فردی مورد نظرتون نیست و می گید می خوام برم از شهر دیگه همسر انتخاب کنم. اینطوری کارتون سخت تر می شه.
حیف دخترهای خونگرم و سبزه و خانوم جنوب :43: نیست
خب این گزینه همسریابی در شهر دیگه را کلا بی خیال شو. کار سخت همسریابی را به دست خودت سخت تر نکن.
فکر می کنم شما تا حدودی دنبال چشیدن طعم استقلال و روی پای خود بودن هستید. برای رفع این نیاز یک پیشنهاد دارم که ارشد برید یه شهر دیگه بخونید و بعد برگردید شهر خودتون و ... یه مدت که دور باشید این حس شاید بهتر بشه و این نیازتون رفع بشه. شاید احساس می کنید به اندازه لازم استقلال ندارید.
-
اولا به نظر من اگر حتی زن از شهر خودتون هم گرفتید یک جا با پدر و مادرتون زندگی نکنید. در خانه مستقلی زندگی کنید.
ثانیا اگر بتونید از شهر خودتون زن بگیرید بسیاری از مشکلات را که از تفاوت فرهنگی رن و شوهر ایجاد می شه رو نخواهید داشت.
-
اولآ شب نم و deljoo_deltang از شما بابت راهنمایی بسیار ممنونم.
بله من واقعآ به دنبال استقلال هستم چرا که تا به حال هر چی خواستم بابام بهم داده و یه جورایی حس میکنم خودم توی زندگی فعلی که دارم هیچ نقشی توی بدست آوردنش ندارم.حالا فرض کنید من بخام بعد از بابام جای اون برم سر کار و توی همین خونه باشم.انصافآ خود شما اگه بجای اطرافیانم بودید چی میگفتید؟"خوش بحالش باباش همه چی واسش ردیف کرده:خونه،کار،پول دانشگاهش(من دانشگاه آزاد درس میخونم)و..."هر کی هرچی بگه حق داره.یه چیزی رو هم بگم:من از کوچکی تا حالا همیشه تو ناز و نعمت بودم و هرچی خواستم بابام بهم داده.حالا اگه فردا بچم گفت توی زندگیت چه چیزی رو خودت بدست آوردی بگم چی؟تازه اگه مدعی نشه که هرچی بابات واست کرده تو هم باید واسه من بکنی!دو سال پیش نزدیک بود اداره تأمین اجتماعی قبول بشم فقط مصاحبش مونده بود.یه شب مراسم عروسی دعوت بودیم و همه اقوام هم حضور داشتن.رفتم پیش چندتا از دوستام و چندتا از بزرگای فامیل دیدم تا منو دیدن گفتن تبریک میگیم،تأمین اجتماعی قبول شدی،باباتم که خونه رو واست ردیف کرده دیگه چی میخای؟زن بگیر دیگه!!خوش بحالت که بابات واست همه کار میکنه!!همون موقع یه چشمشو دیدم که اگه بخام اینجا زندگی کنم تا آخر عمر همینجور میگن...حالا اگه سر کار بابام برم که دیگه واویلا.تازه فردا تا زنم باهام به مشکل برخورد میگه تو خودت چیکار کردی واسه زندگیمون؟همش که از صدقه سری باباته و...
یه چیز دیگه:من الآن یازده ترمه شدم و یکی از دلایلش اینه که به این رشته علاقه ای نداشتم و فقط بخاطر بازار کارش رفتم.حالا اگه بخام دوباره ارشد یه رشته غیر دلخواهم رو بخونم کی تضمین میکنه بتونم بموقع تمومش کنم یا اصلآ تمومش کنم؟در ضمن اگه گفتم مثلآ زن اصفهانی میخام بخاطر اینه که میگم شاید کارم اونجا بیفته.(یعنی در واقع اولویت با کاره بعدش زن،پس من فعلآ بیشتر به فکر کار و تحصیل هستم).من تصمیم دارم کارم هر کجا بود از همونجا زن بگیرم که لااقل دیگه توی اون شهر،تنها و غریبه نباشیم.اگه بخام مثلآ اصفهان باشم و از همینجا (شهر خودم) زن بگیرم توی اصفهان دیگه کسی نیست باهاش معاشرت کنیم بجز چندتا همسایه احتمالی یا همکار.هدفم اینه انشاالله اگه تونستم ارشد رشته ای که دلم میخاد برم و تا دکترا ادامه بدم،دیگه میمونه یه دانشگاه که بتونم اونجا تدریس کنم.اولویت با شهرهاییه که دوست دارم اگه هیچ جایی پیدا نشد میام به شهر خودم.البته میدونم دکترا گرفتن و عضو هیئت علمی شدن کار هر کسی نیست ولی آدمی به امید زنده است و همیشه گفتن خواستن توانستنه.
ولی در مورد تفاوتهای فرهنگی و مشکلاتش بله کاملآ با شما موافقم اما اگه آدم بخاد میتونه زندگی خوبی داشته باشه.توی اقواممون هستن کسانی که از شهر دیگه زوج اختیار کردن و اغلبشون (نه همشون) خیلی راضین.در واقع اگه میگم شهر خودم بمونم یا نه فقط و فقط بخاطر عذاب وجدانیه که میترسم بعد به سراغم بیاد.شب نم شما فرمودید فعلآ ارشد رو تموم کنم بعد تصمیم درست رو انتخاب کنم.کاملآ حرفتون بجاست ولی باید برای ارشد چه رشته ای خودمو آماده کنم؟رشته دلخواهم یا رشته مورد نیاز اداره بابام اینا؟باید بدونم کدوم رو میخام تا بتونم واسش آماده بشم.
-
با سلام
عنوان تاپیک شما کلی بوده و نامفهوم،چنین تاپیکهای طبق قوانین تالار حذف میشوند
لطفا" در ارسال بعدی خود عنوان جدید را ذکر کنید تا نسبت به تغییر عنوان اقدام شود
در غیر اینصورت تاپیک شما حذف میشود