تورو خدا کمک دارم دیوونه میشم
سلام من از دختر دوست بابام خوشم میومد وقتی دبیرستان بودم چند بار تلاش کردم تا اون بفهمه دوسش دارم ولی نشد تا اینکه تو دانشگاه بر حسب اتفاق با یه دختری آشنا شدم و 3سال باهم دوستیم تا 6 ماه پیش دختر دوست بابام به من اس ام اس داد و من بعد از چند روز بهش گفتم قبلن دوسش داشتم اونم به من گفت اونم منو از بچگی دوست داشته و من بهش گفتم من دوس دختر دارم گفت مهم نیست اگر ترکش کنی مشکلی نیست حالا مشکل من اینه هم من هر 2تاشونو دوست دارم و هم هر 2تای اونها عاشق من هستن هر بار به یکیشون می گم نمی خوامت گریه وخودمو می کشمو...حالا موندم چی کنم دارم دیوونه میشم من باید چی کار کنم کدومو انتخاب کنم؟
RE: تورو خدا کمک دارم دیوونه میشم
سلام. یه جایی خوندم که بی معرفتی این نیست که آدم قید یکی رو بزنه. بی معرفتی اینه که آدم خودش و نیازهای خودشو فراموش کنه و برای دیگرون نرنجن خودشو اذیت کنه. اولاً شما باید تکلیفتونو با خودتون روشن کنید. هدفتونو مشخص کنید. می خواین چی کار کنید ؟ این همه ایجاد رابطه های جدید برای چیه؟ اگر تصمیم به پیدا کردن یک نفر برای ازدواج گرفته اید باید اول به نیازهای خودتون توجه کنید و این که چه معیارهایی دارید. بعد کسی را انتخاب کنید که به معیارهای شما نزدیکتر و بلکه همخوانی داره. کار به این نداشته باشین که کی چی میگه و دیگرون چه خواسته ای دارن. فردا اگه زندگی شما خراب بشه مسئولش کیه. بعداً اگه از زندگیتون راضی نباشید یکی دیگه هم با این مشکل دست به گریبان خواهد بود. پس اول خودتونو دریابین نه گریه و لابه های دیگرونو.
جوان رعنا!تو از نظر احساسات و رابطه آن با خرد و کنترل آن هنوز به بلوغ کامل نرسیده ای و باید آگاهی خود را بالاتر ببری.در نخستین گام باید اهداف خودت را در زندگی دقیقاً روشن کنی و سپس هر هدف را به دقت پردازش و . . . .
سلام دوست من :72:
به تالار همدردی خوش اومدی .
همونطوری که دوستان اشاره کردن راهت تا ازدواج خیلی طولانیه . البته اگر منظورت ازدواج باشه . چون فقط به این اشاره کردی که عاشقم و دوستش دارم و مشخص نکردی منظورت از این سوال تثبیت یکیشون به عنوان یه دوسته یا کسی که بعدا بتونی در جایگاه همسر بهش نگاه کنی .
در هر صورت باز هم همونطوری که آتنای عزیز و گردآفرید مهربون راهنمائیت کردن بهتره اطلاعاتت رو در این خصوص بالا ببری .
برای قدم اول سری به لینک های زیر بزن و بعد در مباحث تالار "مشاوره ازدواج" کمی تامل کن .
- http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_Content.asp&P1N=ContentId&P1V= 262&R%3D7506729%26L%3Dfa%26FT%3DFahttp://www.hamdardi.com/fa_default.asp?
- http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_Content.asp&Contentid=167&P1N= ContentID&P1V=167&R%3D821761%26L%3Dfa%26FT%3DFalse
موفق باشی .
سلام دوست عزيز ورودت و به تالار خوش امد مي گم
بهتر نيست عوض اينكه اين همه احساسي با اين قضيه برخورد كني يك كم منطقي فكر كني ؟ نمي خواي مطالب ازدواج و معيارهاي ازواج و توي اين سايت و يا جاهاي ديگه مطالعه كني ؟ ايا امادگي ازدواج داري ؟ امادگي رو توي چي مي بيني ؟ علاقه ؟ پول ؟ كار ؟ امادگي بايد توي درون ادم به وجود بياد يعني يك شخص ممكنه همه اينهارو داشته باشه ولي از درون امادگي ازدواج پيدا نكرده باشه . بايد حس كني كه ديگه مي توني يك زندگي رو اداره كني و با مشكلاتش دست و پنجه نرم كني و كنار بياي بايد متوجه شده باشي كه ديگه بزرگ شدي و وارد يك مرحله مهمتري از زندگيت مي شي كه خيلي هم پر مسئوليته و بايد همه رو به جون بخري . ايا تو اين امادگي رو در خودت احساس كردي ؟ اگه فكر مي كني كه اين امادگي رو داري و مي توني احساس مسئوليت داشته باشي بعد بايد ببيني كه ايا شغل و درامد داري ؟ و هزاران ايا و سوال ديگه . اگه دوباره به جواب مثبت رسيدي اونوقت بايد ببيني شخصي كه انتخاب كردي ايا داراي اون معيارهايي هست كه مي خواي يا نه ؟ بايد ببيني كه كدومشون با معيارهاي تو جور در مي ياند و بيشتر به هم مي خوريد و باهم مطابقت داريد . نبايد احساسي با اين قضيه برخورد كني و ترحم كني . ترحم تو عشق يعني شكست