تردید در انتخاب همسر بعد از عقد
سلام بر همه
من دختری هستم که مدتی است که عقد کردم ٰ نامزدم از همه لحاظ خوبه ٰ از لحاظ خانواده ٰ فرد خانواده داری هست ٰ اهل دین و تدین ٰ خلاصه بگم مومن هست ٰ خوش اخلاق هم هست ٰ
شاغل هم هست ٰ حقوق خوبی هم داره ٰ خلاصه صفات خوبی داره ٰ اما من ازش بعد از عقد بدم آمده و میتونم بگم ازش متنفر شدم ٰ حقیقتش رو هم بخواهید دلیل خواصی بر این عقیه ام ندارم ٰ احساس میکنم زیبا نیست ٰ دلم میخواد شوهر آینده ام زیبا باشه ٰ از نظر دیگران او زشت نیست ولی از نظر من فقط همین مشکل رو داره که به نظرم خیلی زشته ٰ
و شاید همین مورد باشه که منو داره اذیت میکنه ٰ همه از پدر و مادر و برادر و ... بهم گیر میدن ٰ میگن داری پشت پا به بخت خودت میزنی !!!
دوستان همدردی ٰ واقعا موندم چکار کنم ؟
از همه مخصوصا کارشناسان دلسوز میخوام کمکم کنید ...
منظر راهنمائی هاتون هسم ...
:72::72::72:
RE: تردید در انتخاب همسر بعد از عقد
آخه خواهر عزيز مگه از روز اول با همين قيافه نديديش!!؟؟:161:
مگه كسي شما رو مجبور كرد پاي سفره عقد بشيني!!؟؟:161:
سلام دوست خوبم.
نظر شخصی من اینه که مشکل اصلی شما چیز دیگریه. معمولا هنگام خواستگاری، وجه ظاهر، اولین مساله ای هست که به چشم میاد.
اما با توجه به صحبت هاتون دل شما با او نیست و برای توجیه این امر به مشکل یابی از او پرداختین. پس زمانی که در اخلاق و رفتار او دلیل موجهی پیدا نکردین، ناچار به ظاهر او رو آوردین.
البته گاهی هم کم بودن اعتماد به نفس در ما به این امر دامن میزنه. شاید شما ظاهر او رو پذیرفتید، اما طی انتقادات و تعابیری که دیگران از ظاهر همسر شما داشتند، نسبت به ظاهر او بی علاقه شدید.
برای پیدا کردن مشکل اصلی لازمه یه سری نکات روشن شه. اگر مقدور باشه واستون به سوال های من پاسخ بدین، ممنون میشم ازتون.
1. هنگام خواستگاری چه احساسی نسبت به ظاهر او داشتین؟
2. آیا فقط از روی منطق به او پاسخ مثبت دادین یا نسبت به او احساس خوشایند هم داشتین؟
3. آیا عجله یا اجباری برای ازدواج داشتین؟
4. آیا انتقادی از ظاهر او شنیدین؟
5. رفتارهای همسرتون رو دوست دارین؟ آیا مساله ای مثل تیک ، بوی بد، لهجه یا شلختگی ظاهر در همسرتون ندیدین که آزارتون بده؟
ممنونم.
سلام خواهر گلم ، من هم با shabe barooni موافقم . یعنی کسی در مورد او با شما صحبت کرده یا خدای نکرده قبلا دل به کس دیگری بسته بودید ، اصلا از کجا معلوم که مثلا این مورد را تمام کنی و بازهم هر پسر دیگری به خواستگاریت بیاد اونها هم زشت باشند . میدونی شما مشکل قیافه ی اون را ندارید شاید اون کاری کرده که ناخداگاه ازش زده شدید واحساس می کنید به خاطر قیافه اش است . جریان عشق لیلی و مجنون را شنیده ای مگند لیلی خیلی هم زشت بوده و سیاه چهره بوده اما همین قیافه ی زشت در نظر مجنون بسیار زیبا و قشنگ جلوه می کرده ، پس اخلاقه که روی قیافه را می پوشانه . با خودت فکر کن ازکی ازش متنفر شدی ، دلیلش چیه و .... خلاصه منطقی حلش کن چون با صفاتی که این آقا داره ، حیفه الکی از دستش بدی و هم خودت و هم اون را در یک وضعیت ناجور قرار بدی . خوشبخت بشی .
منم تقريبا شرايط شما روداشتم اصلا ازيافش خوشم نميومد.ولي گذر زمان ومحبت هايي كه ايشون بهم داشتند الان قيافشون برام از هر مردي جذابتره.ول كن بابا قيافه رو خيلي ازمردا هستند خيلي خوش قيافه اند ولي اخلاق خيلي گندي دارن ويا معتادن ويا اهل خونه وزندگي نيستن. مرد قيافش خوب نباشه به نفع خودته:311: خانومي رو توي آشناهامون ميشناسم كه قيافه شوهرش خوبه ولي بنظر من اين خانوم هيچوقت روي آرامش رونديده انقدر كه به مردش شك داره موبايلشوو كنترل ميكنه كنترل نامحسوس ميذاره واسه شوهرش و... مهم اخلاق طرفه قيافش برات عادي ميشه
عزیزم به کسی علاقه نداری؟
چرا به اینجا رسیدی؟
چند سالتونه؟
سلام خانم گل
میتونم بپرسم که آیا او از لحاظ جنسی کاری کرده که شما خوشت نیومده و یا اینکه واقعا مشکلت زیباییی است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
آخه خواهر عزيز مگه از روز اول با همين قيافه نديديش!!؟؟:161:
مگه كسي شما رو مجبور كرد پاي سفره عقد بشيني!!؟؟:161:
::162::161::162::161::162::161::162
سلام دوست عزیز.
همسر من خیلی زیبا هستن و از من ظاهر بهتری دارن.اما تا هفته ها حتی 1کی دو ماه بعد عقد ،من اصلا ایشونو دوست نداشتم.ولی کم کم بر اثر محبت هایی که من بهشون کردم(البته متقابل بود) این حس در من تقویت شد.وقتی به کسی میگی دوست دارم بیشترین تاثیرو در خودن میذاره تا طرفت.تا میتونی بهش محبت کن و همیشه دعا کن که خدا عشقتونو هروز بیشتر کنه. :323:
:305:چند ماه تلاش کن اگر نتیجه نداد پیش 1 مشاور متخصص و با ایمان برو و ازشون کمک بخواه.
اما نذار هرگز همسرت بفهمن که بهشون حسی نداری،چون بنده خدا خورد میشه.
انشاالله موفق باشی عزیزم:72:
یادم نبود از دوستم براتون بگم.اون هم مثله شما ظاهر همسرشو دوست نداشت و هروز به من زنگ میزد که چی کار کنم دوسش ندارم!
من براش پیام های عاشقانه میزدم تا برای شوهرش بزنه و کمی باهاش روی حرف زدنش کار کردم که با همسرش ملایمو مهربون و عاشقانه باشه.
خیلی روی احساسش تاثیر داشت...
تلقین منفی هم تاثیر زیادی داره.شما به خانوادت که میگی همسرتتو دوست نداری ،احساس دوست نداشتنتو تشدید میکنه.
انشاالله شما هم میتونی عاشق باشی.چون احساس رو خودمون به وجود میاریم و اگه شما حسی به همسرت پیدا نکنی این خودتی که نخواستی.:72:
منتظر موفقیت شما هستیم:72:
shabe baruni سوال های خوبی مطرح کردن.
آیا کس دیگه ای رو دیدین و از ظاهر اون خوشتون اومده و با دیگران مقایسه کردین ؟؟