شغل ازاد مناسب با معیارهای چند خانم
سلام
میخوام نظر شما را راجع به یه شغل ازاد البته برای چند تا خانم بدونم
ما میخواهیم با توجه به رشته مون یه شغلی را داشته باشیم هر چه فکر کردیم فکرمون به جایی خطور نکرد
1 - می خواهیم شغلمون در حیطه رشته ICT باشه
2- و نیاز به سرمایه گذاری ان چنانی هم نباشه
3 - یه کار نو و جدیدی باشه
از بحث کافی نت و شرکت های کامپوتر خارج باشه
مثلا جای عکاسی انالوگ که توسط دوربین های دیجیتالی گرفته شد [/font][/size][/color]
RE: شغل ازاد مناسب با معیارهای چند خانم
سوادش را دارید تا یک شرکت برنامه نویسی تأسیس کنید؟و نیز موارد مربوط به اتوماسیون ادارات و دیگر شرکتها و دستگاه های خودپرداز و . . . .راه های زیادی داری،تنها کمی کاوش و مراجعه به منابعی چون اینترنت جهت آگاهی لازم است.
سلام
ممنون از لطفتون گرد افرید
مشکل ما اینه که فقط پاسگال را تو رشته مون داشتیم با یه کم php و html که کلاس فوق العاده رفتم برنامه های دیگه را نخوندیم شاید بشه رو این پروژه کار کرد
گرد افرید جان اگه بخواهیم رو این پروژه کار کنیم شاید به بیش از 5سال بکشه تا ما این ها را یاد بگیریم
سلام دوست عزيز
ياددگيري و بكار گيري php , html بيشتر براي اينترنت و صفحات اينترنتي و .. هستند.
همان طوري كه دوست ما هم اشاره كردند بايد برنامه نويسي انجام دهيد كه كاربرد تجاري - اداري داشته باشد.
اين روزها بيشترين برنامه اي كه طرف دار داره ، سي شارپ ( #C ) .
بااين كه شما ميگيد ما فقط پاسكال خوانديم ، ميتونيد يك كاري بكنيد يه سي دي برنامه ويژوال استديو تهيه بفرماييد .
من هم جزوات و فايل هاي PDF خودم رو در اختيار شما قرار مي دهم ، حتما طي مدت زمان كوتاهي به نتيجه خواهيد رسيد .
اين رو هم بدونيد هر كاري سختي داره و بايد تلاش كرد .
اميدوارم روزهايي پر پول داشته باشيد.
سلام
ممنون از لطفتون lord.hamed
ممنون میشم اگه به من کمک کنید
به هر حال یک دنیا تشکر از لطفتون
دوست عزيزم ، خواهش ميكنم . خوشحال ميشم به شما كمك كنم .
هستی خانم داهی و ساعی و هموند ارجمندم؛انجام کار آزاد درست پس از پایان دانشگاه بسیار سخت است و باید دستکم همان 5 سال که تازه کمترین آن است تا 10 سال که بهترین مقدار تجربه کاری است،در شرکتها کار کنید،یا اینکه دارای آشنا در میان مدیران ارشد ادارات و یا دستکم یکصد میلیون تومان سرمایه باشد،لذا پیش از هر کاری من داشتن سابقه کاری را به شما سفارش می کنم.
تازه تأسیس شرکت به صدهزار تومان و یک 45 روز زمان بیشتر نیازی ندارد،اما برای کار و شرکت در مناقصات باید از معاونت راهبردی رییس جمهوری(برنامه و بودجه پیشین) رتبه داشته باشید و آن نیز مستلزم داشتم حداقل سه سال تجربه کاری مصدّق به اسناد بیمه است.
یعنی باید شما و یا یک نفر از اعضای هیأت مدیره شرکتتان دارای سه سال سابقه کاری باشد که که در تمام آن سه سال لاینقطع کارفرمایش برای او ماه به ماه هزینه بیمه تأمین اجماعی را پرداخت کرده باشد.به هر حال این هدف خود را بلند مدت پنداشته و دنبال کار باشید.